dimitris_chor Δημοσ. 6 Μαΐου 2017 Δημοσ. 6 Μαΐου 2017 Έχω αγοράσει εδώ και περίπου 2 μήνες έναν σκληρό δίσκο εξωτερικό της Transcend. Και πιο συγκεκριμένα το μοντέλο StoreJet 25H3. Σήμερα σε αυτό ήτανε μία χαρά δεν έχω κανένα πρόβλημα. Όταν χρειάστηκε να το αποσυνδέσω γιατί είχα να βάλω κάποιες άλλες συσκευές στον ηλεκτρονικό υπολογιστή και το σύνδεσα δεν έπαιζε. Ο υπολογιστής δεν τον διαβάζει και το φωτάκι δεν αναβοσβήνει κάν. Έψαξα λίγο στο ίντερνετ και είδα για τα μπιπ. Από περιέργεια σύνδεσα τον δίσκο στον υπολογιστή και όταν Έβαλα το αυτί μου κοντά στο δίσκο άκουγα μπιπ. Δεν το κάνει συνεχόμενα γίνεται συνήθως μεταξύ δύο με τριών δευτερολέπτων έτσι τον αποσύνδεσα έτσι το σύνδεσα και έγραψε αυτό το θέμα στο φόρουμ. Σας παρακαλώ βοηθήστε με. Να αναφέρω ότι δεν τον συνδέω στο USB Hub γιατί δεν παίρνει την κατάλληλη τροφοδοσία έτσι το συνδέω Κατευθείαν στην μητρική πλακέτα πίσω από τον υπολογιστή σε θύρα USB. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Υπάρχουν κάποια αρχεία μη σημαντικα μέσα, αλλά και κάποια άλλα σημαντικά δεν μπορούσα να κάνω μπακ-απ λόγω χωρητικότητας και πραγματικά δεν θέλω να τα χάσω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα