chandler. Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Σκαλίζοντας λίγο το προφίλ ενός developer καταλήγουμε εδώ: https://www.moddb.com/mods/swat-elite-force Αναφορά σε κείμενο Ready or Not is the spiritual successor of the SWAT franchise, and aims to bring the old-school tactical elements that made SWAT 3 and SWAT 4 great, to modern hardware and gaming. The highly anticipated game focuses primarily on CO-OP and singleplayer, much like SWAT4, and has some pretty incredible attention to detail. I'm proud to announce that I will be working with Void Interactive on bringing this game to life, with the same sort of sensibilities and approach that made Elite Force great. Εγώ βέβαια ήμουν μικρός όταν κυκλοφορούσαν τα SWAT οπότε δεν τα ξέρω. Επεξ/σία 6 Μαρτίου 2019 από chandler.
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, GhostRiderLSOV είπε Δεν θα με χάλαγε ένα νέο SWAT αλλά κι αυτό εδώ, ενδιαφέρον φαίνεται. Σε εισαγωγικά το νέο SWAT είναι buddy. Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι υπάρχει ήδη thread. edit: yap Επεξ/σία 6 Μαρτίου 2019 από {TDi}Dj2k..infc
Acmilangr2 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 Μόνο εμένα παει ο τίτλος κατευθείαν σε fugees; 2
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 Moderators Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 44 λεπτά πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε Σε εισαγωγικά το νέο SWAT είναι buddy. Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι υπάρχει ήδη thread. Ε, σε εισαγωγικά θα δείξει. Επίσης γερνάω και ξεχνάω ότι το είχαμε ήδη σε topic. 1
chandler. Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 Έκανα αναζήτηση και δεν μου το έβγαλε πάνω πάνω όποτε είπα δεν υπάρχει. Αν υπάρχει θέμα ας γίνει συγχώνευση ή να κρατηθεί το πρώτο.
Sanjuro Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 4 ώρες πριν, Acmilangr2 είπε Μόνο εμένα παει ο τίτλος κατευθείαν σε fugees; ...here i come, you cant hide... Κρύβε λόγια αλλιώς θα φανεί πόσο γέροι είμαστε. Πλάκα πλάκα θα το ήθελα ένα σοβαρό (ενήλικο... όχι fortnite) multiplayer shooter να παίζω με ένα φιλαράκι που δεν θέλει να παίζει ούτε Overwatch ούτε Siege πλέον.
Acmilangr2 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 33 λεπτά πριν, Sanjuro είπε ...here i come, you cant hide... Κρύβε λόγια αλλιώς θα φανεί πόσο γέροι είμαστε. Δεν με χαλάει γιατί εγώ μεγάλωσα με τους IRON MAIDEN UP THE IRONS! 2
Tzimaras Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 Ηρθε και το πρώτο trailer! https://www.youtube.com/watch?time_continue=17&v=JcA7Nwa1L9I 1
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 Moderators Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 Ωραίο φαίνεται, αλλά το voice acting θέλει δουλειά.
Tzimaras Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 3 λεπτά πριν, GhostRiderLSOV είπε Ωραίο φαίνεται, αλλά το voice acting θέλει δουλειά. Σίγουρα αλλά μέχρι το 4Q 2020 έχουμε δρόμο.. 1
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 Moderators Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 1 λεπτό πριν, Tzimaras είπε Σίγουρα αλλά μέχρι το 4Q 2020 έχουμε δρόμο.. Iσχύει, μπαίνει στην λίστα των "must play" όπως και νά 'χει.
chandler. Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 Χθές το βράδυ είχαμε τα 2 πρώτα trailers + τιμές και πληροφορίες για τα pre-orders. Spoiler Spoiler
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Blah blah blah SWAT 4 remake Επεξ/σία 10 Μαρτίου 2019 από {TDi}Dj2k..infc
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2022 Moderators Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2022 Ψήνομαι πάλι...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα