Προς το περιεχόμενο

[Laptop]Asus Vivobook i5/8GB/256g/940MX 2GB/FHD/W10 599ε @ΜΜ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
  • Απαντ. 103
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

το προβλημα με αυτα ειναι οι δοσεις...

850 για μηχάνημα των 500 δεν αξίζει ακόμα και αν σου κάνουν 1000 δόσεις!
Δημοσ.

αν και αργοπορημένα εχω να πω τα εξής περί δίσκου.

το μηχάνημα δεν έχει CDROM και στην θέση του έχει κενό cady . με μεγάλη ευκολία μπορεί κάποιος να προσθέσει έναν HDD , SSD ή ακομα και CDιερα.

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.

Εχεις τσεκαρει πως εκει εχει κανονικα SATA υποδοχη? Κι αν ναι, μηπως την εχεις δοκιμασει?
:-)
Τελος, μηπως υφισται και καποια αλλη υποδοχη -> msata, η οποιοαδηποτε: για εξτρα δισκο?

• Like 1
Δημοσ.

η msata εχει τον wifi adaptor
ο SSD ειναι κουμπωμενος σε sata ( θεωρω 3 )

και στην θεση toy cd rom υπαρχει ελευθερη sata ( θεωρω 3 ) για να μπει οπως ειπα HDD/SSD/CDROM

ακομα οι ραμς πρεπει να ειναι πανω στην mobo καθως δεν τις ειδα πουθενα ( μονο το καπακι εβγαλα ) και υπαρχει μια ελευθερη θεση για ραμ με δικο της καπακι για ελευθερη προσβαση για μελλοντικη αναβαθμιση σε +8 ?

• Thanks 1
Δημοσ.

εχει κανενας αλλος θεμα με το touchpad; το απλο κλικ (χωρις να χρειαστει να πατηθει πληρως το μηχανικο κοματι) δεν δουλευει παντα με την ιδια πιεση και ειναι καπως εκνευριστικο

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Εφτασε και στα δικά μου χέρια. 

Είναι πολύ καλό, μια χαρά μηχάνημα. Ενδεικτικά, boot στα windows σε 8-10 δευτερόλεπτα.

Πλαστικό ναι, αλλά η οθόνη που τόσα διάβασα πριν, μια χαρά είναι. Δεν είναι glossy βέβαια.

Οποιος πρόλαβε και το πήρε, θα το ευχαριστηθεί. Είναι εξαντλημένο προς το παρόν, αν ξαναβγεί στα 599, χτυπήστε το άφοβα.

• Like 1
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

αν και αργοπορημένα εχω να πω τα εξής περί δίσκου.

το μηχάνημα δεν έχει CDROM και στην θέση του έχει κενό cady . με μεγάλη ευκολία μπορεί κάποιος να προσθέσει έναν HDD , SSD ή ακομα και CDιερα.

και στην θεση toy cd rom υπαρχει ελευθερη sata ( θεωρω 3 ) για να μπει οπως ειπα HDD/SSD/CDROM

ακομα οι ραμς πρεπει να ειναι πανω στην mobo καθως δεν τις ειδα πουθενα ( μονο το καπακι εβγαλα ) και υπαρχει μια ελευθερη θεση για ραμ με δικο της καπακι για ελευθερη προσβαση για μελλοντικη αναβαθμιση σε +8 ?

Εφτασε και στα δικά μου χέρια. 

Είναι πολύ καλό, μια χαρά μηχάνημα. Ενδεικτικά, boot στα windows σε 8-10 δευτερόλεπτα.

Πλαστικό ναι, αλλά η οθόνη που τόσα διάβασα πριν, μια χαρά είναι. Δεν είναι glossy βέβαια.

Οποιος πρόλαβε και το πήρε, θα το ευχαριστηθεί. Είναι εξαντλημένο προς το παρόν, αν ξαναβγεί στα 599, χτυπήστε το άφοβα.

Επειδή με εχει χώσει γνωστή μου που θέλει να αγοράσει το ίδιο με 512GB ssd (το εχει αυτο τον καιρό το mediamarkt) και κολλησε στο εξης :

• Αν υπάρχει θύρα να συνδεθεί συσκευή dvd (δηλαδή να πάρει ένα του εμπορίου) ή αν δεν υπάρχει καθόλου χώρος/tray
  • Αν η τοποθέτηση μπορεί να γίνει χωρίς να χρειαστει να σταλεί στην asus, δηλαδή αν εχει βίδα στερέωσης εξωτερικά ή μεσα στο καπάκι με τις μνήμες και ολα αυτά για να μη χάσει την εγγύηση (να μην ανοίγει σασί-πλαστικά)

Ευχαριστω

EDit :Το βρήκα και αφήνω παρακαταθήκη απαντησης

Εχει χώρο, μπορεί να μπει dvd αλλά για να μπει και να βιδώσει χωρίς να χαθεί εγγύηση, πρεπει να παει asus (κοστος) οτι πρεπει να εχει και βάση βιδώματος που να ταιριάζει. 

H άλλη λύση βεβαια ειναι ενα εξωτερικό dvd αλλά αν κάποιος θέλει εσωτερικό το προηγουμενο ειναι μονοδρομος. 

Δημοσ.

Πρόσφατα σε ένα asus x541 που πήρα είχε ενσωματωμένη-κολλημένη στην μητρική 1 dimmaki των 4gb και ένα ελεύθερο slot, ο τεχνικός του μαγαζιού που το πήρα μου είπε πως η asus εδώ και καιρό κάνει αυτή την πατέντα, δηλαδή έχει μια ram πάνω στην μητρική που δεν αλλάζει και ένα ελεύθερο slot, αν τα 8gb είναι 1 dimm λογικά θα έχει άλλο 1 ελεύθερο για να πάει στα 16 max. αν είναι 2 από 4gb τότε πάει μέχρι 12gb max. κατέβασε cpuz να δείς πόσα dimm χρησιμοποιεί ή δες το από διαχείριση εργασιών->επιδόσεις->μνήμη->υποδοχές που χρησιμοποιούνται.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πρόσφατα σε ένα asus x541 που πήρα είχε ενσωματωμένη-κολλημένη στην μητρική 1 dimmaki των 4gb και ένα ελεύθερο slot, ο τεχνικός του μαγαζιού που το πήρα μου είπε πως η asus εδώ και καιρό κάνει αυτή την πατέντα, δηλαδή έχει μια ram πάνω στην μητρική που δεν αλλάζει και ένα ελεύθερο slot, αν τα 8gb είναι 1 dimm λογικά θα έχει άλλο 1 ελεύθερο για να πάει στα 16 max. αν είναι 2 από 4gb τότε πάει μέχρι 12gb max. κατέβασε cpuz να δείς πόσα dimm χρησιμοποιεί ή δες το από διαχείριση εργασιών->επιδόσεις->μνήμη->υποδοχές που χρησιμοποιούνται.

Δεν ειναι πατεντα της asus, ειναι συνηθης πρακτικη πολλων εταιρειων για πολλα μοντελα πλεον, κυριως στα μικρου μεγεθους.

(ειναι μειονεκτημα φυσικα).

Επεξ/σία από nek4d
Δημοσ.

χαιρετω την παρεα,παιδια εμεις καναμε κρατηση αυτο το μοντελο που εχει παραπανω  χωρητικοτητα ο ssd και ειναι στα 650 ευρω http://www.mediamarkt.gr/el/product/_asus-vivobook-k556uq-dm1142t-intel-core-i5-7200u-8gb-512gb-ssd-geforce-940mx-2gb-dark-brown-1198329.html πως σας φαινεται?αξιζει την αγορα του?νομιζω σε αυτα τα λεφτα δεν βρηκα κατι καλυτερο,αν εχει αναφερθει καπου σορι εκ των προτερων οπως κ για το οτι ειναι ασχετο αλλα ολιγον σχετικο με το ποστ

Δημοσ.

χαιρετω την παρεα,παιδια εμεις καναμε κρατηση αυτο το μοντελο που εχει παραπανω  χωρητικοτητα ο ssd και ειναι στα 650 ευρω http://www.mediamarkt.gr/el/product/_asus-vivobook-k556uq-dm1142t-intel-core-i5-7200u-8gb-512gb-ssd-geforce-940mx-2gb-dark-brown-1198329.html πως σας φαινεται?αξιζει την αγορα του?νομιζω σε αυτα τα λεφτα δεν βρηκα κατι καλυτερο,αν εχει αναφερθει καπου σορι εκ των προτερων οπως κ για το οτι ειναι ασχετο αλλα ολιγον σχετικο με το ποστ

Προσωπικά το θεωρώ πολύ καλή προταση για τα λεφτά που ζητά. Το δυνατό του σημείο ειναι ο μεγαλος ssd. Απο την άλλη, διαβάζω γκρίνιες για το touchpad και οτι δεν εχει dvd rom, αλλά τα θεωρώ μικρά ασήμαντα σε σχέση με τα υπολοιπα που φορα και τα χρηματα που ζητά. 

Στα υποψη οτι μνήμη μπορεις να προσθέσεις μόνος σου, αλλά αν θες να αλλάξεις δίσκο (αν ειχε 256 ή 128 θα το σκεφτόσουν σύντομα) ή να προσθέσεις dvd πρεπει να σταλεί αντιπροσωπεία αλλιώς χάνεις εγγύηση. Δίσκο δύσκολο να χρειαστεις μεχρι να λήξει εγγύηση και για dvd μπορεις να αγοράσεις ένα εξωτερικό αν σου ειναι τόσο αναγκαίο.

Και το μεγάλο του αδερφάκι με τον ι7 και τα 12GB μνήμης ειναι επισης αλλη μια πολύ τίμια προσφορά για τις μέρες μας. 

• Like 1
Δημοσ.

Θέλω να παραγγείλω το μοντέλο με τον i7 και ενώ στο κατάστημα της Λάρισας λέει ότι είχε αμεσα διαθέσιμο 1 κομμάτι πήγα εκεί και μου λένε ότι.εχουν το εκθεσιακό και άλλο ένα που το είχαν ανοίξει για 5 μέρες και αν θέλω εκείνο.Τελοσπαντων εγώ ζήτησα να μου κάνουν παραγγελία ένα καινούριο και να μου το στείλουν.αφου το παρήγγειλα και γύρισα είπα να τσεκαρω την διαθεσιμότητα στο site και μετά την αγορά μου βγάζει κανένα διαθέσιμο.

Αυτό που με νοιάζει εμένα είναι θα μου στείλουν το ανοικτό των 5 ημερών ή ενα καινούργιο??

Πώς μπορώ να το ελέγξω σε περίπτωση που μου στείλουν το ανοικτό?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...