zacharis1955 Δημοσ. 8 Μαΐου 2017 Δημοσ. 8 Μαΐου 2017 Το είδα, δεν αναφέρει τον τύπο του panel! Γι αυτό σε ρώτησα, μήπως ξερεις κατι παραπάνω. Εχω φαει το ιντερνετ και δε βγαζω ακρη ΤΝ είναι όλα τα panels που βλέπεις στα Specifications, αν ήταν IPS θα το διευκρίνιζε καθαρά, μην το ψάχνεις, αυτό του νήματος έχει TN οθόνη αλλά συνολικά και ειδικά για Ελλάδα αξίζει τα λευτά του...
anonik Δημοσ. 8 Μαΐου 2017 Δημοσ. 8 Μαΐου 2017 Αν όντως ειναι ΤΝ σημαίνει οτι η MM εβαλε μούφα στα χαρακτηριστικά οτι ειναι IPS (γιατί εκεί το λέει καθαρά). Εχει ρωτησει κανείς σε κατάστημα τι οθόνη φοράει τελικά να ξέρουμε;
zacharis1955 Δημοσ. 8 Μαΐου 2017 Δημοσ. 8 Μαΐου 2017 Αν όντως ειναι ΤΝ σημαίνει οτι η MM εβαλε μούφα στα χαρακτηριστικά οτι ειναι IPS (γιατί εκεί το λέει καθαρά). Εχει ρωτησει κανείς σε κατάστημα τι οθόνη φοράει τελικά να ξέρουμε; Σίγουρα 1000% είναι ΤΝ, δεν έχει version με IPS panel αυτή η σειρά (είπαμε, το Μediamark κάνει συχνά τέτοια "λαθάκια" σε "πιασάρικα" χαρακτηριστικά -όχι μόνο laptops- και ειδικά όταν ξεστοκάρει, το έχω ξαναδεί το έργο σε ψυγείο), τώρα να ξέρουν να σου απαντήσουν υπεύθυνα οι πωλητές σε τέτοιο ερώτημα χλωμό το κόβω αλλά δοκίμασε...
anonik Δημοσ. 8 Μαΐου 2017 Δημοσ. 8 Μαΐου 2017 Ενδιαφέρομαι να ξέρω για φιλο που το πηρε ήδη αλλά δεν γνωρίζει από αυτά και δεν μπορει να το ασχοληθει μαζί του σήμερα. Εγώ θα μπορέσω να το δω αυριο είπα μήπως το έχει ξεκαθαρίσει κανένας να του πω ακριβώς τι παίζει
zacharis1955 Δημοσ. 8 Μαΐου 2017 Δημοσ. 8 Μαΐου 2017 Ενδιαφέρομαι να ξέρω για φιλο που το πηρε ήδη αλλά δεν γνωρίζει από αυτά και δεν μπορει να το ασχοληθει μαζί του σήμερα. Εγώ θα μπορέσω να το δω αυριο είπα μήπως το έχει ξεκαθαρίσει κανένας να του πω ακριβώς τι παίζει Aν δοκιμάσει αριστερά / δεξιά διάφορες γωνίες θέασης της οθόνης θα το καταλάβει μόνος του αμέσως από το αν δεν έχει (IPS) ή αν έχει (TN) σημαντική αλλοίωση της εικόνας... 1
Mitsos 13 Δημοσ. 8 Μαΐου 2017 Δημοσ. 8 Μαΐου 2017 Καλησπερα! Σημερα αγορασα το Asus Vivobook i5/8GB/256g/940MX 2GB/FHD/W10 στα 599€ απο mediamark... Αξιζει τα λεφτα του για τα χαρακτηριστικα που έχει... ΑΛΛΑ! Η οθονη ειναι μεγαλη απατεωνια, λες και ανεβασες μυωπια 5βαθμους. Δακρυσα. Λες να φταιω εγω; μηπως δεν εκανα κατι σωστα ρε παιδια; (* το περιτυλογμα φαινεται λιγο φτηνιαρικο... χρωμα μαυρο που μελιτζανίζει... μη σου τυχει να ξεμεινεις απο ca$h....) Καλησπερα! Σημερα αγορασα το Asus Vivobook i5/8GB/256g/940MX 2GB/FHD/W10 στα 599€ απο mediamark... Αξιζει τα λεφτα του για τα χαρακτηριστικα που έχει... ΑΛΛΑ! Η οθονη ειναι μεγαλη απατεωνια, λες και ανεβασες μυωπια 5βαθμους. Δακρυσα. Λες να φταιω εγω; μηπως δεν εκανα κατι σωστα ρε παιδια; (* το περιτυλογμα φαινεται λιγο φτηνιαρικο... χρωμα μαυρο που μελιτζανίζει... μη σου τυχει να ξεμεινεις απο ca$h....) Ας μου απαντησει καποιος πιο εμπειρος απο εμενα... Η οθονη ετσι πρεπει να ειναι ή να το παω πισω...;;;;; Εχω παθει ταρακουλο με την υποθεση... σαν να βλεπω ταινια σε κασετα... στην τηλεοραση της γιαγιας μου.... Χαλια οθονη
vgeorgis Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 είσαι λίγο υπερβολικός ....τσεκαρε την ανάλυση που τρέχεις . FHD glossy είναι - τίμια για εσωτερικούς χώρους 2
pcos Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 η οθονη πρεπει να εχει αναλυση 1920χ1080. σε μικροτερη αναλυση θα βλεπεις θαμπαδα! αλλα αυτη η αναλυση ειναι υεπρβολη για 15", μετα θα πρεπει να μεγαλωσεις τη γραμματοσειρα σε 120 ή 150% για να μην βλεπεις ψειρες τα γραμματα! ταλαιπωρια, ναι 1
iakoboss7 Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 η οθονη πρεπει να εχει αναλυση 1920χ1080. σε μικροτερη αναλυση θα βλεπεις θαμπαδα! αλλα αυτη η αναλυση ειναι υεπρβολη για 15", μετα θα πρεπει να μεγαλωσεις τη γραμματοσειρα σε 120 ή 150% για να μην βλεπεις ψειρες τα γραμματα! ταλαιπωρια, ναι υπερβολες, για να δεις το full hd πρεπει να εισαι σε αποσταση μικροτερη απο 61cm https://stari.co/tv-monitor-viewing-distance-calculator
zacharis1955 Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 υπερβολες, για να δεις το full hd πρεπει να εισαι σε αποσταση μικροτερη απο 61cm https://stari.co/tv-monitor-viewing-distance-calculator Εχεις δοκιμάσει αυτή την απόσταση για κάνα δεκάλεπτο?
iakoboss7 Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 ισως δεν φανηκε αλλα εννοουσα οτι ειμαι αντιθετος με αυτη την αναλυση ακριβως γιατι πρεπει να καθεσαι πολυ κοντα... 1
zacharis1955 Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 ισως δεν φανηκε αλλα εννοουσα οτι ειμαι αντιθετος με αυτη την αναλυση ακριβως γιατι πρεπει να καθεσαι πολυ κοντα... Eνελώς άχρηστη ανάλυση για κάτω από 17", το κακό είναι ότι τείνει να καθιερωθεί σαν standard σε όλα τα laptops... 1
tiniakos Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Τα μισά νήματα για Laptop έχουν post του τύπου "γιατί πωλούνται ακόμη Laptop με ανάλυση 1366Χ768", "η οθόνη να είναι full HD τουλάχιστον " κτλ και τώρα διαβάζω ότι κακώς βάζουν Full HD οθόνη στα 15άρια, πόσο άβολη είναι η γραμματοσειρά στη μεγάλη ανάλυση κτλ. Άβυσσος η ψυχή του καταναλωτή. 2
qwerty99 Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Άβυσσος η ψυχή του καταναλωτή. +1 ... και ειδικώς του έλληνα ξερόλα καταναλωτή.
zacharis1955 Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Τα μισά νήματα για Laptop έχουν post του τύπου "γιατί πωλούνται ακόμη Laptop με ανάλυση 1366Χ768", "η οθόνη να είναι full HD τουλάχιστον " κτλ ... Γιατί κάποιοι -ως επί το πλείστον πιτσιρικάδες, οι ίδιοι που λένε "το τηλέφωνο μου έχει 4GB RAM"- νομίζουν ότι το Full HD είναι το Α και το Ω σε μια οθόνη ανεξαρτήτως μεγέθους, υπόλοιπων χαρακτηριστικών και ποιότητας οπότε και οι κατασκευαστές όταν θέλουν να σπρώξουν παρωχημένο hardware κοτσάρουν μια TN Full HD οθόνη του κ@λου άντε και κάνα SSD τρίτης κατηγορίας και το παιχνίδι έγινε... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα