stelios18120 Δημοσ. 6 Μαΐου 2017 Δημοσ. 6 Μαΐου 2017 Υπάρχουν αγγελίες εδώ μέσα με παιδιά που κάνουν αυτή την δουλειά με ελάχιστα χρήματα. Τσεκαρε τες
Fulgore Δημοσ. 6 Μαΐου 2017 Δημοσ. 6 Μαΐου 2017 Μίλησα με άτομο από το κατάστημα που είναι από τα γραφεία για τέτοια θέματα. Το συμπέρασμα που βγήκε είναι ότι πρέπει να το στείλει στον προμηθευτή του για να το ελέγξουν. Έλα όμως που πρέπει να πάει εξωτερικό. Και είπα ότι αυτό αφορά το κατάστημα και τον προμηθευτή, τι φταίω εγώ για τις συσκευές που σας στέλνει. Στην ουσία ρίχνουν το φταίξιμο σε εμένα και ότι εγώ πέρασα την beta rom. Ήρθε σφραγισμένο με είπε σήμερα. Τα πραγματα ειναι απλα και ξεκαθαρα και ασε τον καθενα τι λεει. Ο υπευθυνος για την διαδικασια του service ειναι ο ενδιαμεσος πωλητης απο τον οποιο αγορασες το κινητο και οχι η ιδια η εταιρεια. Η ιδια η εταιρεια ειναι υπευθυνη μονο αν αγορασεις κατευθειαν απο αυτην και αρα δεν υπαρχει ενδιαμεσος πωλητης(καλη ωρα η Oneplus). Προφανως και το Kaizer(και το καθε μαγαζι)δεν επιτρεπεται/προβλεπεται να πειραξει το κινητο,ακομα και για ελεγχο(συνηθως ειτε λογω απουσιας service καταστηματος,ειτε επειδη το service του καταστηματος δεν εχει τις απαραιτητες γνωσεις για να κανει ενα ελεγχο σε κινητο). Αρα το Kaizer σωστα λειτουργει και σου λεει οτι πρεπει να σταλθει το κινητο στην αντιπροσωπεια απο την οποια να διαβεβαιωθει οτι δεν εχεις κανει εσυ(σαν κατοχος)κατι το οποιο να βγαζει το κινητο εκτος εγγυησης. Αν παρολα αυτα σου αρχισει τα διαφορα κουφα και τελικα αρνηθουν την οποια επισκευη,μιλας με ΓΓΚ ή συνηγορο και να δεις για ποτε θα βγαλεις ακρη(μπορεις μαλιστα να μιλησεις και με τα ατομα απο το αλλο forum που τους ετυχε αυτο).
tasos_94p Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 Τελικά έστειλα το κινητό όπως με είπανε και η απάντηση ήταν ότι έχει γίνει root και δεν μπορούν να κάνουν κάτι. Το θέμα είναι ότι από την αρχή με το έστειλαν Beta rom και λένε ότι δεν υπάρχει πρόβλημα. Τους είπα ότι αυτό δεν επιτρέπεται και απαγορεύεται να πουλιέται τέτοια συσκευή και είπαν δεν το γνωρίζω αυτό και είπα θα το μάθετε από την προστασία του καταναλωτή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα