crossidis Δημοσ. 6 Μαΐου 2017 Δημοσ. 6 Μαΐου 2017 Μεταφορα απο νοβα σε hol. Υπογραφη 5 απριλιου, καμμια ενοχληση για περιπου δυο βδομαδες..παιρνουμε εμεις και μας λεει καποιο μπερδεμα με την αιτηση, θα τοδρομολογησουμε τωρα..καταφερνουνε να μας ενεργοποιησουν ρηλεφωνο και ιντερνετ στις 3 μαιου..τηλεοραση ακομα δεν..μετα απο τηλεφωνο μας , εχω τις εξης απαντησεις απο τμημα τεχνικης υποσρηριξης και εξυπηρετησης πελατων: Καποιο κολλημα υπαρχει σρην ενεργοποιηση της υπηρεσιας σας αλλα δε ξερουμε ποτε θα λυθει. Χρειαζεται καποιο διαστημα για να ενεργοποιηθει η υπηρεσια αλλα δε ξερουμε ποσο. Αργησαμε να σας συνδεσουμε γιατι μεσολαβησε το πασχα και η πρωτομαγια.η μια υπαλληλος λεει οτι το δικαιωμα υπαναχωρησης ειναι 14 μερες απο υπιγραφη, η αλλη απο ενεργοποιηση..μακρυσκελες το κειμενο, μακρια και η ταλαιπωρια και ηαγανακτηση. Ου μπλεξεις..απαραδεκτη.
bill2015 Δημοσ. 6 Μαΐου 2017 Δημοσ. 6 Μαΐου 2017 ασε μια απο τα ιδια εγω ενεργοποιηθηκα και ηθελα να βάλω vds και τηλεόραση κάνω μια κλήση σο 13844 του λεώ ενω στο σιτε μου έιχνε κανονικά διαθεσιμότητα ξαφνικα μου λένε δεν μπορούμε γιατί δεν έχετε διαθεσιμότητα βγάλε άκρη
bill27 Δημοσ. 6 Μαΐου 2017 Δημοσ. 6 Μαΐου 2017 Απο την στιγμη που εχεις ιντερνετ η ενεργοποιηση της τβ γινετε αμεσως νομιζω, εξοπλισμο σου εστειλαν για την τβ?? Εμενα η ενεργοποιηση εγινε μολις παρελαβα τον εξοπλισμο,το συνδεσα τους πηρα τηλ και ενεργοποιηθηκε
crossidis Δημοσ. 6 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2017 Τον ελαβα τον εξοπλισμο ..το συνεδεσα αλλα δεν..
crossidis Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 Μιλησαμε..παλι με δικη μας πρωτοβουλια, εχει κολλησει η ενεργοποιηση ..στελνουν σχετικο αιτημα στο αντιστοιχο τμημα κα τετοια ωραια...αν εισαι πενταχρονο και ψαχνεις για δικαιολογια..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα