Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ψάχνω κατι για να το αντικασταστήσω γιατί τα εχει φτήσει,κοντεύει να διαλυθεί.

1) Το ποσό που διαθέτουμε: όσο πηρα το Ζ2,300 ευρώ με το ζόρι(καλύτερα 250)

2) Την χρήση του κινητού (γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά): emulators,games,κανα βίντεο και λίγο web browsing.

3) Το μέγεθος της οθόνης που θα θέλαμε: τουλάχιστον όσο το Ζ2(5.2)

4) Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να έχει (Αναγνώστη Δαχτυλικών Αποτυπωμάτων, Αδιαβροχοποίηση κ.λ.π.): δε με ενδιαφέρουν

5) Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες; δε με ενδιαφέρουν γιατί δε βγάζω φωτογραφίες

6) Μας ενδιαφέρει το Dual SIM; όχι

7) Αν ναι, θα προτιμούσαμε να έχει χωριστές θύρες για SD και για τις 2SIM; -

8) Επιθυμούμε την Ελληνική γλώσσα; μόνο αγγλικά

9) Μας ενδιαφέρει η μπάντα 800Mhz για το δίκτυο 4G; δε με ενδιαφέρουν,δε μπαίνω ποτέ με δεδομένα

10) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; Android με custom rom αν γίνετε και οπωσδήποτε ROOT για να μπορώ να βγάλω τα πάντα(location,maps,facebook,κτλ) και να μπορώ να περάσω προγράμματα τύπου adaway,xpossed.Θα ήθελα επίσης να παίρνει και android 7.

11) Μας ενδιαφέρει ή μεγάλη μπαταρία; ναι

12) Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα; από παντου 

13) Σε περίπτωση αγοράς από Ελλάδα, ενδιαφερόμαστε για κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα (λόγω κάποιας έκπτωσης / επιδότησης); όχι

14) Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο η και για μεταχειρισμένο; προτιμώ καινούργιο

Δημοσ.

ευχαριστώ για τις απαντήσεις

για να πω την αλήθεια το ήθελα μεγαλύτερο οπότε η θα δω το mi5 plus το οποίο παίζε γύρω στα 310 στο ali express απο κίνα η το le max.

Είναι καλή αυτή η le max ? Δεν την έχω ξανα ακούσει.

Επίσης από οτι βλέπει το mui δεν έχει android 7 mi5s/Plus προς το παρον

Δημοσ.

πολύ φτηνό μου φαίνεται και το φοβάμαι λίγο

6GB RAM/128GB μόνο με ~245 ευρώ? τσάμπα πραμα.Το one plus 3t έχει +130 ευρώ με παρόμοια specs.

Δημοσ.

πολύ φτηνό μου φαίνεται και το φοβάμαι λίγο

6GB RAM/128GB μόνο με ~245 ευρώ? τσάμπα πραμα.Το one plus 3t έχει +130 ευρώ με παρόμοια specs.

Τηλεφωναρα είναι, παίζεις λίγο με τις ρομ και έχεις πύραυλο στα χέρια σου.
Δημοσ.

να το πάρω από κινα και να ρισκάρω τελωνεία? 

Στο ali express έχει 245 ευρώ το 128Gb.Επειδή δεν εχει sd card slot τα 64gb μάλλον δε θα μου φτάσουν.(έχω 64αρα κάρτα γεμάτη στο z2)

τώρα τα 6gb ram μου φαίνονται λίγο άχρηστα.Εδώ 3 και δε τα γέμιζα ποτέ.

Δημοσ.

Αν είσαι Θεσσαλονίκη 99% θα περάσει τελωνείο. Από Αθήνα είναι πιο λασκα τα πράγματα. Πάρτο από ευρωπαϊκή αποθήκη αν το βρεις σε καλή τιμή.

Δημοσ.

Αθήνα είμαι

βρήκα εδώ το 64gb 173 ευρώ 

http://www.geekbuying.com/item/LeTV-LeEco-Le-Max-2-X829-4GB-64GB-Smartphone---Gray-376308.html?source=ShareAsale

Έχω 3 ημέρες να το σκεφτώ.

είναι σχεδόν το μισό μου budget

επό εδώ έχει φόβο να κολλήσει στο τελωνείο?

Δημοσ.

Αν το έλεγες ότι θες ποιο μεγάλο από την άρχει θα σου έλεγα το Xiaomi Mi5s Plus,γιατί γράφεις 5.2

Και να σου πω την αλήθεια πάρε αυτό για το μόνο λόγο τις ποιο μεγάλης μπαταρίας από το Letv και όχι για τίποτα άλλο .

Το (Letv)είναι σούπερ αλλά στην μπαταρία "χωλαινει" .

Δημοσ.

φιλε σκέφτομαι να πάρω το ζουκ. τι δε σου αρεσε και θες να το αλλαξεις?

zuk Z2; Ο φίλος ts έχει το Xperia Z2. Τελείως διαφορετικά τηλέφωνα.
Δημοσ.

τελικά πήρα το le max 2 128GB από το ali express και οτι γίνει

τελευταία φορά που είχα παραγγείλει κινητό για τη μάνα μου απο εκέι δε πέρασε τελωνείο αλλά άργησε πολύ να έρθει,κοντά 2 μήνες.

Δημοσ.

τελικά πήρα το le max 2 128GB από το ali express και οτι γίνει

τελευταία φορά που είχα παραγγείλει κινητό για τη μάνα μου απο εκέι δε πέρασε τελωνείο αλλά άργησε πολύ να έρθει,κοντά 2 μήνες.

Καλή τύχη εύχομαι. Αθήνα είσαι; by the way, Τηλεφωναρα

Ανεβασε λίγο το λινκ που το πήρες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...