mkp Δημοσ. 6 Μαΐου 2017 Δημοσ. 6 Μαΐου 2017 H χρήση που κάνω τώρα δεν είναι τίποτα το ιδιαίτερο 100-200 GB ανά μήνα, άλα όσο περνάει ο καιρός οι απαίτησης για περισσότερα GB αυξάνονται π.χ. άμα φτάσω να κατεβάζω κοντά στα 500GB ανα μήνα λέτε να μου πουν τίποτα?
Sheogorath Δημοσ. 6 Μαΐου 2017 Δημοσ. 6 Μαΐου 2017 Mόνο το ενδιαφέρον των αρχών θεωρητικά. Απο όσο γνωρίζω εξάλλου είναι χρονοχρέωση/χρονομίσθωση, όχι ογκοχρέωση.
_chris_ Δημοσ. 6 Μαΐου 2017 Δημοσ. 6 Μαΐου 2017 α τίποτα ιδιαίτερο, μόνο 100-200GB δηλαδή αν ήταν κάτι ιδιαίτερο για πόσα θα μιλούσαμε;
mkp Δημοσ. 6 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2017 α τίποτα ιδιαίτερο, μόνο 100-200GB δηλαδή αν ήταν κάτι ιδιαίτερο για πόσα θα μιλούσαμε; Για βάλε π.χ. μισή ώρα την ήμερα 4K youtube video είναι μπόλικα GB που προστίθεντο κάθε μέρα, επίσης τώρα τα games είναι 50GB το καθένα + τα updates που κατεβαίνουν για το κάθε game στην steam, τελικά 100-200 GB ανά μήνα για πλάκα φεύγουν. Mόνο το ενδιαφέρον των αρχών θεωρητικά. Απο όσο γνωρίζω εξάλλου είναι χρονοχρέωση/χρονομίσθωση, όχι ογκοχρέωση. εντάξει δεν κατεβάζω τίποτα πειρατικό
bill2015 Δημοσ. 6 Μαΐου 2017 Δημοσ. 6 Μαΐου 2017 σιγα μην σου πουν θα σου πον μοναχα αν δεν πληρωσεις το λογαριασμο αλλιως τπτ
_chris_ Δημοσ. 6 Μαΐου 2017 Δημοσ. 6 Μαΐου 2017 είμαστε σε τεχνολογικό φορουμ οπότε τα κριτήρια είναι άλλα. άμα το πάμε έτσι, τα 100-200GB είναι ok (για τα δικά μας δεδομένα), υπήρχε μήνας που μόνο το upload μου ήταν ~200GB. αλλά για τους υπόλοιπους... κοινούς θνητούς τα 100-200GB είναι μεγάλο νούμερο. ε δε μπορούμε να λέμε ότι δεν είναι τίποτα ιδιαίτερο. αυτό σχολίασα εγώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα