guido Δημοσ. 6 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2017 Μια ερωτηση ακομα φιλε μου... Οταν εβγαλες την μπαταρια απο την μητρικη, ειχες αποσυνδεσει και το ρευμα απο το τροφοδοτικο και πατησες το power button μερικες φορες? ΥΓ. Μετα δοκιμασε με αλλη καρτα γραφικων η΄ με ενσωματωμενη αν εχει.... Πιθανο παντως η διαρροη που εχει να ευθυνεται για κατι το οποιο τελικα εκαψε... ναι έκανα όλους τους συνδυασμούς. εβαζα το τζαμπερακι στη θέση 2-3, έβγαζα μπαταριά, πάταγα κουμπί κτλ δοκίμασα και άλλη κάρτα γραφικών. ενσωματωμένη δεν έχει.
ZELOMOTH Δημοσ. 6 Μαΐου 2017 Δημοσ. 6 Μαΐου 2017 Οκ τοτε ναι λογικα μητρικη ειναι.. Απλα θα επρεπε να βεις απο καποιον να βαλεις μια αλλη μητρικη πανω πριν αγορασεις γιατι μπορει 1 στις 1000 να βρεθεις προ εκπληξεων...Δυσκολο αλλα οχι απιθανο... Μπορει επειδη η cpu δεν καθαριστηκε ποτε απο σκονες κτλ(ψυκτρα) να επιανε τρελες θερμοκρασιες για πολυ καιρο και να τα επαιξε... 1
guido Δημοσ. 6 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2017 Οκ τοτε ναι λογικα μητρικη ειναι.. Απλα θα επρεπε να βεις απο καποιον να βαλεις μια αλλη μητρικη πανω πριν αγορασεις γιατι μπορει 1 στις 1000 να βρεθεις προ εκπληξεων...Δυσκολο αλλα οχι απιθανο... Μπορει επειδη η cpu δεν καθαριστηκε ποτε απο σκονες κτλ(ψυκτρα) να επιανε τρελες θερμοκρασιες για πολυ καιρο και να τα επαιξε... Εχω προετοιμάσει ψυχολογικά τον εαυτό μου να πάνε τζάμπα τα λεφτά για τη μητρική. Γι'αυτό δεν θέλω και πολύ ακριβή 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα