Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Περνάω το γνωστό DirectX redist του 2010 και κάνω restart, για να αποκτήσω λειτουργικότητα DirectX 9, μετά το Windows 10 "Creators Update". Σε απροσδιόριστη στιγμή λειτουργίας, χάνεται πάλι το DirectX9 και πρέπει να κάνω τη διαδικασία από την αρχή... :(

Έχει κανείς ιδέα για λύση;

Δημοσ.

Τι εννοείς χάνεται;Πας να τρέξεις κάτι και σου λέει ότι θέλει dx9; Αν ναι τότε πάντα στο ίδιο ή διαφορετικά προγράμματα/παιχνίδια;

Δημοσ.

Τι εννοείς χάνεται;Πας να τρέξεις κάτι και σου λέει ότι θέλει dx9; Αν ναι τότε πάντα στο ίδιο ή διαφορετικά προγράμματα/παιχνίδια;

Δεν θυμάμαι ακριβώς τη διατύπωση και διαφέρει ανάλογα τι πάω να τρέξω. Λέει ή ότι δεν υπάρχει DirectX, ή ότι δεν έχω hardware acceleration (στο dxdiag, όμως, λέει ότι έχω). Όταν (ξανά) περνάω χειροκίνητα το DirectX 9 2010 redist ΚΑΙ κάνω restart, φτιάχνει. Όταν πάω να εγκαταστήσω κάτι από Steam, αυτό περνάει κάτι αρχεία DirectX, ανάλογα το παιχνίδι, και έχω πάλι το ίδιο πρόβλημα. Χαρακτηριστικό είναι ότι στο GPU-Z, "χάνω" το Render Test (ανοίγει ένα κενό παράθυρο, αντί για το γνωστό γραφικό animation). Το πρόβλημα το έχω μόνο στο Creators Update build (1703). Έχω κάνει clean install και έχω περάσει όλους τους τελευταίους drivers...Από ότι είδα στο net, είναι και άλλοι με το ίδιο πρόβλημα...Drivers και DirexctX 9, τα περνάω με κλειστό antivirus και administrator mode.

Δημοσ.

Δεν θυμάμαι ακριβώς τη διατύπωση και διαφέρει ανάλογα τι πάω να τρέξω. Λέει ή ότι δεν υπάρχει DirectX, ή ότι δεν έχω hardware acceleration (στο dxdiag, όμως, λέει ότι έχω). Όταν (ξανά) περνάω χειροκίνητα το DirectX 9 2010 redist ΚΑΙ κάνω restart, φτιάχνει. Όταν πάω να εγκαταστήσω κάτι από Steam, αυτό περνάει κάτι αρχεία DirectX, ανάλογα το παιχνίδι, και έχω πάλι το ίδιο πρόβλημα. Χαρακτηριστικό είναι ότι στο GPU-Z, "χάνω" το Render Test (ανοίγει ένα κενό παράθυρο, αντί για το γνωστό γραφικό animation). Το πρόβλημα το έχω μόνο στο Creators Update build (1703). Έχω κάνει clean install και έχω περάσει όλους τους τελευταίους drivers...Από ότι είδα στο net, είναι και άλλοι με το ίδιο πρόβλημα...Drivers και DirexctX 9, τα περνάω με κλειστό antivirus και administrator mode.

παραξενο και εγω με build 1703 ειμαι τρεξε ενα dxdiag να δουμε σου βγαζει προβλημα ;;

post-238528-0-21273600-1494057614_thumb.jpg

Δημοσ.

Εγώ έχω την τελική έκδοση του Creators Update, αλλά ορίστε τι βλέπω στο dxdiag...

post-275810-0-63775000-1494063711_thumb.png

Edit : Σήμερα που το ξανα-εκκίνησα το σύστημα, φαίνεται να είναι όλα οκ - παραδόξως. Θα αναφέρω αν το χάσει πάλι μέσα στη μέρα...

Δημοσ.

Το πρόβλημα φαίνεται να έχει σταματήσει, για τον οποιονδήποτε λόγο. Όλα OK!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...