Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους. Έχω το Huawei G620s (4.4.4) και εδώ και τρεις μέρες λαμβάνω κάθε μέρα χρέωση για χρήση ίντερνετ από 1 ευρώ από την Wind. Χρήση που δεν έχω κάνει φυσικά. Εννοείται πως έχω κλειστά τα δεδομένα ενώ έχω μπλοκάρει τη χρήση δεδομένων στο παρασκήνιο από όλες τις εφαρμογές, είτε απλές είτε του συστήματος.

Πήρα τηλέφωνο στη Wind και μου είπαν ότι φταίω εγώ και ότι πρέπει να κλείσω το APN και κάτι τέτοια. Ρε μάγκες, στέκει αυτό που μου είπαν? Δηλαδή με τις κινήσεις που είχα κάνει εγώ υπάρχει πιθανότητα να συνεχίζει το κινητό να καταναλώνει δεδομένα?

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Δηλαδή μάγκες αυτά για APN είναι παπατζιλίκια? Είχα πάθει το ίδιο πράγμα και παλαιότερα και τότε μου είχαν επιστρέψει 3-4 ευρώ χωρίς να μου αναφέρουν τίποτα για ΑPN. Όταν τους το είπα χθες, μου απάντησαν ότι δε μπορούν να ξέρουν τι είχε πει ο υπάλληλος τότε και ότι τότε μου επέστρεψαν τα χρήματα επειδή ήταν πρώτη φορά κτλ κτλ. Είναι στάνταρ ότι πρόκειται για απάτη τελικά? Ρωτώ γιατί δεν ξέρω αν έχοντας κλειστά τα δεδομένα και βάζοντας περιορισμένο δεδομένων παρασκηνίου για ΟΛΕΣ τις εφαρμογές, το κινητό μπορεί και πάλι να μπαίνει μόνο του.

Καρτοκινητό Q έχω, ήθελα από καιρό να την κάνω και μάλλον είναι οριστικό πλέον. Απλά δεν ξέρω ποιος από τους άλλους είναι λιγότερο απατεώνας.

Δημοσ.

Πουθενά αλλού δεν θα έχεις αυτά που έχεις στην wind.... Πήγαινε όπου αλλού θες!!! Π.χ εγω είμαι κοντά 11 χρόνια στην Cosmote (μετά από τρελή απατεωνια της wind) και δεν μου έχει τύχει ποτέ το παραμικρό παρατράγουδο. Έφυγα από την wind πριν 11 χρόνια γιατί μου ήρθε λογαριασμός 500€ να πληρώσω για κλήσεις που δεν είχαν γίνει από τον δικό μου αριθμό καν. Μην τα πολυλογώ όταν μίλησα με την εξυπηρέτηση και είπα ότι βάζω δικηγόρο μου τα γύρισαν και ζητάγανε συγγνώμη για το λάθος κ ότι μου στείλανε κ καλά λογαριασμό αλλουνού με τον δικό μου αριθμό κ όνομα πάνω. Ιστορία ολόκληρη. Γι αυτό σου λέω μακριά από wind και πήγαινε όπου αλλού θες. Αυτοί κοιτάνε από παντού να αρμεξουν. Είχα σύνδεση τότε με το μικρότερο πάγιο (δεν θυμάμαι πόσα) ίσα ίσα για να μην έχω τον νου μου να βάζω κάρτες.

• Like 1
Δημοσ.

Μάλλον προς vodafone θα πάω γιατί έχουν οι περισσότεροι γνωστοί μου. Τι να πω, μου έφαγαν 3 ευρώ αέρα. Ξεφτιλίκια.

Όπου σε βολεύει!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...