chaosmaster Δημοσ. 19 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου Με 200-300 ευρώ υπάρχουν εταιρίες που στο καθαρίζουν μέχρι 90%. Τα άλλα είναι δικαιολογίες. (Μην ακούσω πονηρους. Έχω δώσει για καθαρισμό. Προφανώς θέλει το σωστό μηχάνημα γιατί πλέον κ ο ηλεκτρολόγος λέει ότι καθαρίζει dpf) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kinq1 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου Nissan Juke 2013, το έχω από καινούργιο, έχω καθαρίσει το dpf 2 φορές έως τώρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgeTrzs Δημοσ. 20 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 9 ώρες πριν, kinq1 είπε Nissan Juke 2013, το έχω από καινούργιο, έχω καθαρίσει το dpf 2 φορές έως τώρα. Στα πόσα χλμ. και με τί κόστος έγινε η εργασία? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kanesaxo Δημοσ. 20 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 21 hours ago, kinq1 said: Nissan Juke 2013, το έχω από καινούργιο, έχω καθαρίσει το dpf 2 φορές έως τώρα. το δουλευεις πολυ, πόλη; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agnostos13 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου Στις 19/1/2024 στις 4:38 ΜΜ, NT1G είπε Ο άλλος μένει Πάρο, με τις τεράστιες αποστάσεις, και έχει diesel και αλλάζει dpf κάθε 3 χρόνια γιατί βουλώνει; Τεράστιες αποστάσεις; Δεν είναι και στη Nevada… Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SinAkuma Δημοσ. 21 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου Στις 13/9/2020 στις 6:54 ΜΜ, Panos Gnls είπε Μπα και εχεις εσυ τα 2 χιλιαρικα;;; και εγω χωρις dpf ειμαι. ΚΑΙ;;; Και δεν μπορώ να εκφράσω την γνώμη μου ελεύθερα. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα