PANOS93GR Δημοσ. 5 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2017 Καλησπέρα έχω ένα opel corsa d diesel 1300cc 90 ps και θέλω να αφαιρέσω το dpf,egr και να βάλω πρόγραμμα πρώτο σταδιο γιατί μου μέτρησαν το dpf και είναι 75% γεμάτο και κάνει αναγέννηση συνέχεια τι άποψη έχετε και αν το έχει κάνει κάποιος ας απαντήσει ευχαριστώ 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anikologr Δημοσ. 6 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2017 Ρωτάς την αποψη μας αν θέλουμε να μας γεμίσεις καρκίνο... Όχι ρε φίλε να το κρατήσεις ως έχει και αν βουλώσει να σκάσεις 2 χιλιάρικα να πάρεις καινούργιο... Έλεος με τον κάθε καφρο 24 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NT1G Δημοσ. 6 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2017 Μπορείς να το καθαρίσεις κιόλας κάπως. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 6 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2017 Όταν έπαιρνες πετρέλαιο έπρεπε να υπολογίσεις αυτά τα έξοδα. Τώρα στην καλύτερη βρες από εξωτερικό συμβατό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
palawiaris Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 Δύσκολα να το βγάλεις.Και θέλει τσακάλι προγραμματιστή να το ξεδηλώσει από τον εγκέφαλο του οχήματος και πιθανότατα μετά να ακούς όλη την μέρα μπινελίκια από τα ντουμάνια που ενδεχομένως να βγάζει το αμάξι. Για μένα καλύτερα να σώσεις αν γίνεται το dpf σου πριν βουλώσει εντελώς και σου κάνει και ζημιά στο τούρμπο. Μήπως όμως κάνεις εσύ κάτι λάθος και γεμίζει; Λάδια που δεν κάνουν για dpf; Κάνεις πολύ μικρές διαδρομές; Όταν κάνει αυτή την αναγέννηση που λες σβήνεις τον κινητήρα χωρίς να έχει ολοκληρωθεί; Για να ξεκινήσει η αναγέννηση θέλει πρώτα και να υπάρχει κάποιο ποσοστό καυσίμου στο ντεπόζιτο αλλά και να έχει μία ορισμένη θερμοκρασία ο κινητήρας. Αν είσαι οκ από αυτά,πάνε βάλε πετρέλαιο τύπου v-power ή και από άλλη μάρκα -αυτά δεν καπνίζουν τόσο πολύ- και κάνε μια μεγαλούτσικη βόλτα με όσο μπορείς σταθερό στροφόμετρο μεταξύ 2-2500 στροφών/λ Αν πάλι δεν γίνετε τίποτα τότε θες μάστορα να στο καθαρίσει με ειδικά φάρμακα ή να αλλαχτεί.Αν κοιτάξεις στο eBay έχει και με 250-400 περίπου ανακατασκευασμένα dpf και καθαρά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
De@th L0rd Δημοσ. 8 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2017 Βγαλτο το dpf και στο πρόγραμμα βάλε να ρίχνει επιπλέον καύσιμο. Rolling coal λέγεται και γαμαει! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kanesaxo Δημοσ. 11 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2017 Πριν προβείς στην ταρζανιά-αφαίρεση του, (θα μου πεις ποιος ειμαι γώ που θα πω οτι κανεις ταρζανια, όταν κυκλοφορουσα επι σειρά ετών με de-cat), δοκίμασε να κάνεις software αναζωογόνηση του DPF. Πας αντιπροσωπεία, το συνδέουν στον διαγνωστικό και με κάποιο τρόπο κάνουν αναζωογόνηση με το στανιό. Για την EGR παλι, κυκλοφορουν ειδικά καθαριστικά. Δοκίμασε τα. Αν δε πετύχει, ξήλωσε τη και καθαρισε τη. Συνήθως κρατάει για καιρό ακόμη. Επίσης, βγαίνε που και που βολτες εκτος πολης και πήγαινετο λιγο τάπα. Βοηθάει στα πετρέλαια. Προγραμματιστή-δυστυχώς-θα βρείς πολυ εύκολα να στ'αφαιρέσει, ειναι το νέο τους εύκολο μεροκαμματάκι. Απ'τους ταρίφες βγάζουν δεκάδες χιλιάδες ευρώ.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tenshi Δημοσ. 11 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2017 Απ'τους ταρίφες βγάζουν δεκάδες χιλιάδες ευρώ.... Ναί, κάτι υποψιαστήκαμε... https://www.youtube.com/watch?v=Z6mgquVMocE Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 11 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2017 ποτε στο διαολο σε αυτό το κωλοκρατος θα βγουν να κανουν ελεγχους καυσαειρίων και θορύβου και στους δρόμους...ειδικα στα πετρελαια, η μποχα ειναι ανελέητη...... 8 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kanesaxo Δημοσ. 11 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2017 Ναί, κάτι υποψιαστήκαμε... https://www.youtube.com/watch?v=Z6mgquVMocE Αυτός ειναι η εξαίρεση στο κανόνα, μην είμαστε και υπερβολικοί πως ολα τα ταξί είναι έτσι. Αλλα όπως και να χει, οι περισσ΄τεροι υπερ-ρυπαίνουν. ποτε στο διαολο σε αυτό το κωλοκρατος θα βγουν να κανουν ελεγχους καυσαειρίων και θορύβου και στους δρόμους...ειδικα στα πετρελαια, η μποχα ειναι ανελέητη...... Ποτέ, γιατί πρώτα τα "κρατικά" οχήματα ειναι φουλ ασυντήρητα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Panos Gnls Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2020 Στις 6/5/2017 στις 3:58 ΜΜ, anikologr είπε Ρωτάς την αποψη μας αν θέλουμε να μας γεμίσεις καρκίνο... Όχι ρε φίλε να το κρατήσεις ως έχει και αν βουλώσει να σκάσεις 2 χιλιάρικα να πάρεις καινούργιο... Έλεος με τον κάθε καφρο Μπα και εχεις εσυ τα 2 χιλιαρικα;;; και εγω χωρις dpf ειμαι. ΚΑΙ;;; 1 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2020 3 λεπτά πριν, Panos Gnls είπε Μπα και εχεις εσυ τα 2 χιλιαρικα;;; και εγω χωρις dpf ειμαι. ΚΑΙ;;; Και περιμένεις να σου πούμε μπράβο; 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anikologr Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2020 18 λεπτά πριν, Panos Gnls είπε Μπα και εχεις εσυ τα 2 χιλιαρικα;;; και εγω χωρις dpf ειμαι. ΚΑΙ;;; Ειλικρινά λυπάμαι όσους τυχαίνει και βρίσκονται πίσω σου αφού τους γεμίζεις τα πνευμόνια καρκίνο. Όταν αγόραζες το αμάξι σου έπρεπε να ήξερες την ύπαρξη του φίλτρου και τις ιδιαιτεροτητες του. Τέσπα χαλάω τσάμπα τον χρόνο μου Ελπίζω κάποια στιγμή τα κτεο να λειτουργήσουν σωστά.. 4 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Salvation81 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2020 Στις 6/5/2017 στις 3:58 ΜΜ, anikologr είπε Ρωτάς την αποψη μας αν θέλουμε να μας γεμίσεις καρκίνο... Όχι ρε φίλε να το κρατήσεις ως έχει και αν βουλώσει να σκάσεις 2 χιλιάρικα να πάρεις καινούργιο... Έλεος με τον κάθε καφρο Μας ταιζουν καρκινο τα Ταξι εδω και δεκαετιες και αντι να μειονονται αυξανονται, αυτος ειναι η τελευταια κλιμακα του προβληματος. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2020 10 λεπτά πριν, Salvation81 είπε Μας ταιζουν καρκινο τα Ταξι εδω και δεκαετιες και αντι να μειονονται αυξανονται, αυτος ειναι η τελευταια κλιμακα του προβληματος. Και αυτός. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα