zmitzie Δημοσ. 5 Μαΐου 2017 Δημοσ. 5 Μαΐου 2017 Καλησπέρα σας, Έχει δοκιμάσει κανείς το Archer D50 της TP-Link; Το ψήνω να το αγοράσω για να αντικαταστήσω το speedport Entry 2i της Cosmote( να το βγάλω εντελώς). Πιστεύω ότι είναι καλό deal, 1 Gbps Lan και 802,11 AC. Ξέρώ ότι τώρα που έχω ευρηζωνική σύνδεση δεν θα παίζει το τηλέφωνο αν βγάλω το speedport, αλλά θα έχω κάποιο άλλο θέμα με το internet; Για το τηλέφωνο δεν το χρησημοποιώ ποτέ και δεν με νοιάζει (δεν θυμάμε ουτε τον αριθμό μου ) http://www.skroutz.gr/s/10777712/TP-LINK-Archer-D50-v1.html
poulinos Δημοσ. 8 Μαΐου 2017 Δημοσ. 8 Μαΐου 2017 μπορει να μπει πανω και το speedport για το τηλεφωνο ή να σου δωσουν ενα κωδικο για να σεταρεις το voip σε δικια σου συσκευη αν παρεις μοντελο που να εχει voip.αλλιως ναι μια χαρα ειναι το tp link αλλα οχι το D50 διοτι δεν ειναι vdsl οποτε δεν θα παιξει αμα εχεις vdsl.αν εχεις adsl ναι μεν θα παιξει αλλα αμαπας μετα σε vdsl θα αγοραζεις αλλο οποτε παρε κατι vdsl απο τωρα.
zmitzie Δημοσ. 8 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2017 ADSL έχω, σωστή σκέψη όμως. Δίνουν κωδικούς για το VOIP από τον ΟΤΕ; Παλια κάπου διάβαζα ότιδεν έδιναν Ευχαριστώ
poulinos Δημοσ. 12 Μαΐου 2017 Δημοσ. 12 Μαΐου 2017 ναι ο οτε το κανει.σου δινει εναν κωδικο που πρεπει να τον ενεργοποιησεις μεσα σε χ χρονικο διαστημα και μετα τον περνας στην συσκευη που θες.ο jkoukos Σε καποιο θεμα τα ειχε γραψει ADSL έχω, σωστή σκέψη όμως. Δίνουν κωδικούς για το VOIP από τον ΟΤΕ; Παλια κάπου διάβαζα ότιδεν έδιναν Ευχαριστώ αλλα ναι καλο θα ηταν να εχεις εξοπλισμο που να υποστηριζει και vdsl για μελλοντικη χρηση.αν εχει και voip χαμενο δεν παει αν και υπαρχουν και spa adapters σε περιπτωση αναγκης.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα