Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και εμενα ακυρο.... Τους πηρα πίσω και τους ειπα οτι εχετε το προϊόν το ίδιο σε χ2 τεμάχια.. Μ ειπαν θα το δούμε θα σας πάρουμε τηλ ...δεν με πήραν ποτέ...

Πηγες να παιξεις καλο παιχνιδι...Εμενα μου λεγανε οτι δεν υπάρχει ο κωδικός και το εχουμε σε επι 2 τεμαχια, τους ελεγα οτι απλα το ονομα του μοντελου ειναι το X2 και επιμένανε από πάνω μέχρι να με βάλουμε σε αναμονή. Τους ζήτησα να αντικαταστήσουν τα GP 14 με τα X2 GP 14 αλλά και εγώ άκυρο έφαγα.

Δημοσ.

και εμενα ακυρο ενω ηταν υπο εκτελεση για κανα μηνα σχεδον. αν και πρεπει να παραδεχτω οτι προσπαθησαν 2-3 φορες να με βρουν στο τηλ πριν την ακυρωσουν.

Βλεπω βεβαια αππ εσας οτι δεν εχασα και τιποτα που δε μπορεσα να τους μιλησω, ουτε καποια εναλλακτικη προτειναν, ουτε κανα κουπονακι...

Δημοσ.

κάποια στιγμή θα μπω στην διαδικασία να τους κάτσω μια αρνητική στο σκρουτζ (ναι ξερω .... θα ιδρώσουν ...)

γιατί όταν  από την εξυπηρέτηση σου λένε θα σε πάρουμε τηλ  και δεν θα κάνουμε τίποτα χωρίς την έγκριση  σας . και μετά σε γράφουν στα παπακια τους..

Αμα θες να λέγεσαι σοβαρό μαγαζί δεν το κάνεις αυτό.. Ας με επαιρναν και ας μου έριχναν πάλι άκυρο ..

• Like 1
Δημοσ.

Και εμενα μετά 1 μηνα και αρκετά τηλεφωνα από εμενα και ότι θα με έπαιρναν τηλέφωνο να με ενημερώσουν

που ποτε δε πείραν κλασικά, την Πέμπτη πείρα για τελευταία φορα μου πε ότι έχει 1 ανεμιστηράκι 140mm και

ότι θα στείλει αίτημα στον προμηθευτή για το δεύτερο ποτε θα ρθει, Παρασκευή με πείραν !!! εντέλει ότι δεν θα ξαναφέρει ο προμηθευτή τους οποτε ζήτησα να μου στείλουν

το 1 κρατημένο 140mm χωρίς να πλερώσω ξανά μεταφορικά είχα πάρει 1 ακόμα 120mm και πλέρωσα εκεί μεταφορικά.

Βεβαια ακόμα δεν έχω λάβει κανένα SMS ότι έχει φύγει καμια παραγγελια με courier :)

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...