Moderators matrixxx Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 Moderators Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 Να πω ευχαριστώ για πιο λόγο δηλαδή? σε προσφορα ήταν λόγο των ημερών. Αφου σου εγραψα το γιατι. Απο 8 διαφορετικα αντικειμενα σε εκπτωση στην πρωτη τους σελιδα (στην οποια τα διαφημιζε!!!) αυτες τις μερες διαθεσιμα ακομα και πολυ μετα τις παραγγελιες μου, μου ακυρωσε τα 6 γνωστο μαγαζι, με γνωστο ιστορικο ακυρωσεων, ντουζινες ακυρωσεις εχω μονο εγω. Πιο ευκολα σου λενε ακυρωνω παρα καλημερα και ευχαριστουμε. Χρονια τα ξερουμε, χρονια τα "λουζομαστε". Ο Κωτσοβολος δεν το κανει αυτο, ειναι σε αυτο το θεμα, ετη φωτος μπροστα απο ολη την υπολοιπη ελληνικη αγορα. Ας βλεπουμε τα (σπανιoτατα) θετικα της αγορας και ας τα λεμε, οχι να γκρινιαζουμε και απο πανω χωρις λογο! 2
isaias1983 Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 Μολις παρελαβα 4 14ηδες μαυρους απο γενικη ταχυδρομικη για το κουτακι μου!ευχαριστω τον topic starter!!
panoc Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 Λοιπόν ο κωτσόβολος έστειλε μονο το 120mm σε εμενα μαζί με τα 4 euro μεταφορικά !!! τα 140mm θα τα αποστείλει ΟΠΟΤΕ τα παραλάβει και μου είπαν χωρίς μεταφορικά αυτή την φορα !!! Τι να πω τώρα .... και εμενα μονο τα 120αρια ηρθαν....
Iamthagod Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 Τέσσερα 140ρια ήρθαν κανονικότατα σήμερα με Γενική Ταχυδρομική. Radeon γνώμη μου πως είσαι άδικος για το συγκεκριμένο προιόν με τον Κωτσόβολο. Απλά νομίζω ότι δε στείλανε σε πολλούς λόγω μη διαθεσιμότητας και αύξων αριθμού παραγγελίας (δεν έχω μετοχές). Επίσης εδώ να σημειώσω πως προ λίγων ημερών που το headset με άφησε, μπήκα skroutz να δω τιμή των Hyperx cloud 2 και πήρα τηλ στον κωτσόβολο να μου τα δώσει κάτω από τιμή σκρούτζ, και το έκαναν.
kgian Δημοσ. 16 Μαΐου 2017 Δημοσ. 16 Μαΐου 2017 Έβαλα τα 2 120άρια στο παλιό μου σύστημα με ένα κουτί turbo-x και είναι πλέον αθόρυβο! Μου περισσεύει και ένα ακόμα μπαλαντέρ για το κανονικό μου στο κουτί fractal design που έχω. Να το βάλω στο πάτωμα, δεύτερο μπροστά ή δεύτερο πάνω;
Kadaz Δημοσ. 17 Μαΐου 2017 Δημοσ. 17 Μαΐου 2017 μου φαινεται θα την ακυρωσω εγω. εχετε παραλαβει ολοι κ μενα λεει υπο εκτελεση ακομα 6/5/17 ordered
Onelove Δημοσ. 17 Μαΐου 2017 Δημοσ. 17 Μαΐου 2017 μου φαινεται θα την ακυρωσω εγω. εχετε παραλαβει ολοι κ μενα λεει υπο εκτελεση ακομα 6/5/17 ordered Στα ίδια είμαι και εγώ... 2
isaias1983 Δημοσ. 17 Μαΐου 2017 Δημοσ. 17 Μαΐου 2017 Παντως να αναφερω οτι τα 14αρια κανουν αρκετο θορυβο...Τουλαχιστον για το δικο μου αυτι... Τα χαμηλωσα στις 700 στροφες και καπως εφτιαξαν...
panoc Δημοσ. 17 Μαΐου 2017 Δημοσ. 17 Μαΐου 2017 Παντως να αναφερω οτι τα 14αρια κανουν αρκετο θορυβο...Τουλαχιστον για το δικο μου αυτι... Τα χαμηλωσα στις 700 στροφες και καπως εφτιαξαν... και τα 12αρια την ιδια συμπεριφορα εχουν. σιγουρα για 12+14Ε κανονικη τιμη δεν αξιζουν.
Kadaz Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 Όσοι φάγανε άκυρο τι κάνανε? μηνυση ...ακυρωσαμε τη παραγγελια μας 1
Chief90 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 Και εμενα ακυρο.... Τους πηρα πίσω και τους ειπα οτι εχετε το προϊόν το ίδιο σε χ2 τεμάχια.. Μ ειπαν θα το δούμε θα σας πάρουμε τηλ ...δεν με πήραν ποτέ...
katsikoula Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 Μετά από εβδομάδες που η παραγγελία μου είναι "Υπό εκτέλεση", είπα να καλέσω να δω τι γίνεται. Ο υπάλληλος μου είπε ότι οι δύο από τους τρεις κωδικούς που είχα παραγγείλει έχουν εξαντληθεί και δεν θα έρθουν ξανά από τον προμηθευτή. Το ίδιο κατά 99% θα γίνει και με τον τρίτο κωδικό. Μου είπε ότι θα μάθουν μέσα στην εβδομάδα που πέρασε και θα με καλέσουν. Προφανώς και δεν έλαβα κάποια κλήση. Απαράδεκτη συμπεριφορά! Δεν τους πέρασε από το μυαλό ότι δεν στέκει να έχουν "Υπό Εκτέλεση"¨μία παραγγελία για εβδομάδες? Μήπως θα ήταν καλή ιδέα να ακύρωναν την παραγγελία μου και να με καλούσαν οι ίδιοι και να με ενημερώσουν?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα