Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και εμένα, ενώ παράλληλα η παραγγελία στη εξέλιξη παραγγελίας είναι σημειωμενη ως ακυρωμένη...

Δημοσ.

για να μην γεμίζουμε με μηνύματα "σε όποιον περισσεύει ας μου στείλει", όποιος θέλει 140 mm ας κάνει like στον andrewk4ever ενώ όποιος θέλει 120 mm ας κάνει like εδώ. Όποιοι μπορούν και θέλουν να ανταποκριθούν μπορούν να δουν τα ονόματα των μελών που έκαναν like και να στείλουν pm.

Υ.Γ.: προφανώς ενδιαφέρομαι και για τους 2 ανεμιστήρες εγώ :P

• Like 1
Δημοσ.

Λοιπόν ο κωτσόβολος έστειλε μονο το 120mm σε εμενα μαζί με τα 4 euro μεταφορικά !!!

τα 140mm θα τα αποστείλει ΟΠΟΤΕ τα παραλάβει και μου είπαν χωρίς μεταφορικά αυτή την φορα !!!

Τι να πω τώρα ....

• Moderators
Δημοσ.

Λοιπόν ο κωτσόβολος έστειλε μονο το 120mm σε εμενα μαζί με τα 4 euro μεταφορικά !!!

τα 140mm θα τα αποστείλει ΟΠΟΤΕ τα παραλάβει και μου είπαν χωρίς μεταφορικά αυτή την φορα !!!

Τι να πω τώρα ....

Ισως "ευχαριστω" που δεν σε ακυρωνει οπως κανουν ολοι (αν μου διαφευγει κανεις να μου το πειτε) οι αλλοι με αξιοπροσεκτη ευκολια;

• Like 3
Δημοσ.

Αγαπάμε κωτσόβολο πανηγύρι μαγαζί δυστυχώς

Ισως "ευχαριστω" που δεν σε ακυρωνει οπως κανουν ολοι (αν μου διαφευγει κανεις να μου το πειτε) οι αλλοι με αξιοπροσεκτη ευκολια;

A καλά άμα δεις ακυρωμένη είναι η παραγγελια μου στο website όπως και άλλων αλλα αυτοί την βλέπουν κανονικά βεβαια :P

Να πω ευχαριστώ για πιο λόγο δηλαδή? σε προσφορα ήταν λόγο των ημερών.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...