giannis1711 Δημοσ. 5 Μαΐου 2017 Δημοσ. 5 Μαΐου 2017 Οι arctic (που προσωπικα θεωρω πολυ τιμιους εφοσον αυτη ειναι η μονιμη τιμη τους και τους προτεινω ανεπιφυλακτα) εχουν το πλεονεκτημα οτι ειναι PWM και εχουν και ενα συστηματακι για ευκολο daisy-chaining οταν εχεις πολλους (εχουν διακλαδωτες πανω τους). Αποκει και περα αν θεωρησουμε οτι ισχυει το "οτι πληρωσεις παιρνεις" τοτε οι "θεωρητικα" ανεμιστηρες ρων 15€ θα ειναι καλυτεροι αρα παρε τους fractal. Τιποτα δεν ειναι στανταρντ αλλα πχ εγω πηρα μερικους για να γεμισω αντιστοιχα Phanteks Eclipse Σε ευχαριστώ για την απάντηση . Το κουτί μου έχει fan controller οπότε πιστεύω θα είμαι ΟΚ.
kgian Δημοσ. 5 Μαΐου 2017 Δημοσ. 5 Μαΐου 2017 (επεξεργασμένο) Πήρα 3 μια και θέλω να γεμίσω ένα κουτάκι που θα φτιάξω με την παλιά μου προ αναβάθμισης σύνθεση. Επεξ/σία 6 Μαΐου 2017 από kgian
aposporis Δημοσ. 6 Μαΐου 2017 Δημοσ. 6 Μαΐου 2017 Οι arctic (που προσωπικα θεωρω πολυ τιμιους εφοσον αυτη ειναι η μονιμη τιμη τους και τους προτεινω ανεπιφυλακτα) εχουν το πλεονεκτημα οτι ειναι PWM και εχουν και ενα συστηματακι για ευκολο daisy-chaining οταν εχεις πολλους (εχουν διακλαδωτες πανω τους). Αποκει και περα αν θεωρησουμε οτι ισχυει το "οτι πληρωσεις παιρνεις" τοτε οι "θεωρητικα" ανεμιστηρες ρων 15€ θα ειναι καλυτεροι αρα παρε τους fractal. Τιποτα δεν ειναι στανταρντ αλλα πχ εγω πηρα μερικους για να γεμισω αντιστοιχα Phanteks Eclipse Σε ποιους arctic αναφέρεσαι (μοντέλο) ??
Thrylos7 Δημοσ. 6 Μαΐου 2017 Δημοσ. 6 Μαΐου 2017 Σε ποιους arctic αναφέρεσαι (μοντέλο) ?? 12αρης http://www.skroutz.gr/s/4736584/Arctic-F12-PWM.html 14αρης http://www.skroutz.gr/s/2362483/Arctic-F14-PWM.html φτηνοι τιμιοι ανεμιστηρες. PWM, αξιοπρεπες bearing και 6 χρονια εγγυηση.... Δεν ξερω τι αναλογια αποδοσης/θορυβου εχουν, σιγουρα δε θα ειναι Gentle Typhoon αλλα δοκιμασμενα δεν εχουν κανενα περιεργο "γουργουρισμα" (lol) ή ticking οποτε προσωπικα γεμιζω οτιδηποτε θεσεις θελω κουτιων με τετοιους. 3
Iamthagod Δημοσ. 6 Μαΐου 2017 Δημοσ. 6 Μαΐου 2017 τι θα γίνει ρε παιδιά θα φαληρίσουμε στο τέλος με όλες αυτές τις αγορές. 6
j0maK Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 Κι εγώ πήρα 3 κομμάτια για ένα Thermaltake armor ενός φίλου. Thanks TS!
manosfp Δημοσ. 8 Μαΐου 2017 Δημοσ. 8 Μαΐου 2017 Thanks ts. Βλέπω βέβαια μια καθυστέρηση στην εκτέλεση της παραγγελίας... 1
THD Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Καλημέρα, για κάποιον λόγο, όταν πατάω σε κάποιο από τα λινκ του πρώτου ποστ, ενώ ανοίγει η σελίδα, δεν έχει επιλογή για αγορά, ή για προσθήκη στο καλάθι
Chief90 Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Thanks ts. Βλέπω βέβαια μια καθυστέρηση στην εκτέλεση της παραγγελίας... τους πήρα τηλ γιατι ηθελα μια αλλαγούλα . μου είπαν οτι θα κανουν κανενα 7αρι μερες να παραλαβουν. και μετα θα μας τα στειλουν 1
katsikoula Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Καλημέρα, για κάποιον λόγο, όταν πατάω σε κάποιο από τα λινκ του πρώτου ποστ, ενώ ανοίγει η σελίδα, δεν έχει επιλογή για αγορά, ή για προσθήκη στο καλάθι μάλλον θα ξεπούλησε....
giannis1711 Δημοσ. 12 Μαΐου 2017 Δημοσ. 12 Μαΐου 2017 Έστειλα email (10/05) για να ρωτήσω αν έχει προκύψει κάτι με την παραγγελία μου, καθώς το status είχε μείνει 'υπό-εκτέλεση'. Το πρωί (11/05) με πήρε μια κοπέλα να με ενημερώσει ότι δεν έχουν απόθεμα και πως δεν θα αποκτήσουν "σύντομα" οπότε πρέπει να ακυρώσω την παραγγελία (δεν μου έδινε άλλη εναλλακτική παρά μόνο να με συνδέσει με το τμήμα πωλήσεων αλλά αρνήθηκα γιατί λέω τι διαφορετικό θα μου πουν). Κοιτάω σήμερα το βράδυ την σελίδα του Κωτσόβολου και βλέπω αυτό: http://www.kotsovolos.gr/site/computing/desktops-and-upgrade-tools/fans/167583-fractal%20design-dynamic-x2-gp-14-white-(fd-fan-dyn-x2-gp14-wt) Πέρα από το "x2", υπάρχει κάποια διαφορά με αυτό του thread; (αν όχι έχω πάρει πρωί πρωί τηλέφωνο)
Chief90 Δημοσ. 12 Μαΐου 2017 Δημοσ. 12 Μαΐου 2017 Έστειλα email (10/05) για να ρωτήσω αν έχει προκύψει κάτι με την παραγγελία μου, καθώς το status είχε μείνει 'υπό-εκτέλεση'. Το πρωί (11/05) με πήρε μια κοπέλα να με ενημερώσει ότι δεν έχουν απόθεμα και πως δεν θα αποκτήσουν "σύντομα" οπότε πρέπει να ακυρώσω την παραγγελία (δεν μου έδινε άλλη εναλλακτική παρά μόνο να με συνδέσει με το τμήμα πωλήσεων αλλά αρνήθηκα γιατί λέω τι διαφορετικό θα μου πουν). Κοιτάω σήμερα το βράδυ την σελίδα του Κωτσόβολου και βλέπω αυτό: http://www.kotsovolos.gr/site/computing/desktops-and-upgrade-tools/fans/167583-fractal%20design-dynamic-x2-gp-14-white-(fd-fan-dyn-x2-gp14-wt) Πέρα από το "x2", υπάρχει κάποια διαφορά με αυτό του thread; (αν όχι έχω πάρει πρωί πρωί τηλέφωνο) ότι να ναι...
radeon9700 Δημοσ. 12 Μαΐου 2017 Δημοσ. 12 Μαΐου 2017 Καλά εμενα η παραγγελια μου στο site λέει είναι ακυρωμένη !!!! είχα πάρει το Σάββατο τηλέφωνο μου λέει όχι την βλέπω κανονικά θα εκτελεστεί !!!, περνώ σήμερα τηλέφωνο (στο site ακόμα λέει ότι είναι ακυρωμένη) δεν το αναφέρω του λέω το νουμεράκι και την βλέπει κανονικά και αυτός !!! είχαν το 1 ανεμιστηράκι τα αλλα θα τα περίμεναν σήμερα αύριο οποτε από βδομάδα θα παραλάβω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα