whoever81 Δημοσ. 6 Μαΐου 2017 Δημοσ. 6 Μαΐου 2017 Η δύναμη του Facebook είναι ανυπολόγιστη και η οικονομική της αποτύπωση είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου. 2 Δισ. άνθρωποι. Δεν το χωράει ούτε η φαντασία. Είναι η υπηρεσία που ξέρει τα περισσότερα πράγματα για σενα. (μαζί με google δίκτυο υπηρεσιών). Data is Gold. Στο facebook είναι ο mainstream ψηφιακός σου εαυτός. Είναι ταυτόχρονα ένα hub ενημέρωσης και επικοινωνίας που θα γίνεται όλο και πιο εθιστικό, λειτουργικό και χρήσιμο. Για μένα μόνο το Youtube μπορεί να ανταγωνιστεί το Facebook ως προσωπικό hub πληροφόρησης, ψυχαγωγίας, επικοινωνίας.
Lautrec Δημοσ. 6 Μαΐου 2017 Δημοσ. 6 Μαΐου 2017 Ουτε καν.. Ολο και πιο πολλοι φευγουν απτο FB... Φεύγουν τόσο γρήγορα που κοντεύουν να φτάσουν τα 2 δις αυτοί που το χρησιμοποιούν.
deepMind Δημοσ. 6 Μαΐου 2017 Δημοσ. 6 Μαΐου 2017 Τελικά όλες οι μεγάλες εταιρείες εξ Αμερικής όλο κλείνουν σύμφωνα με τις αναλύσεις των ινστρουχτορων του Insomnia αλλά για κάποιο λόγο, όλο και αυξάνονται τα κέρδη τους. Χμ, περίεργο που εμείς είμαστε στα μνημόνια και άλλοι τρώνε με χρυσά κουτάλια... Εκλαψα !!! Ποσο δικιο εχεις . Φυτωριο οικονομικων αναλυτων το INsomnia !
Lautrec Δημοσ. 6 Μαΐου 2017 Δημοσ. 6 Μαΐου 2017 Εγώ δεν είμαι μέσα στα 2 δις. Ευχαριστούμε για την ενημέρωση 4
amvrosiusd Δημοσ. 6 Μαΐου 2017 Δημοσ. 6 Μαΐου 2017 Σαν το sarvivor ένα πράγμα.οποιον ρωτήσεις σου λέει εγώ δε βλέπω,και κάνει 2 εκατομμύρια.ειναι μάλλον οι ίδιοι που εχουν κλείσει το facebook χρόνια τώρα
Questioner Δημοσ. 6 Μαΐου 2017 Δημοσ. 6 Μαΐου 2017 Έχεις το Facebook να τσατάρεις με φίλους και γνωστούς και το Instagram να βλέπεις (αν είσαι άντρας) ή να ανεβάζεις (αν είσαι γυναίκα) κώλους. Ο Μάρκος προσφέρει όλο το πακέτο διασκέδασης με Facebook και Instagram. Πως να μην γίνεται χρυσάφι ο,τι ακουμπάει;
mourouzis2005 Δημοσ. 6 Μαΐου 2017 Δημοσ. 6 Μαΐου 2017 Φτάνει να δει κάποιος την ταινία The Network. Η ταινία δείχνει πως όταν έχεις αισθητήριο και αρπάζεις τις σωστές ιδέες στο σωστό χρόνο, μπορεί απλά να εκτιναχθείς.
Karagkioulekas Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 Εγώ έκανα μια προσπάθεια απενεργοποίησης του λογαριασμού μου, αλλά μετά αντιλήφθηκα ότι σχεδόν όλες οι τρίτες υπηρεσίες μου πχ Spotify,instagram,Tapatalk,CoC κλπ είναι συνδεδεμένες στο λογαριασμό μου του Fb, οπότε κάθε φορά που έκανα σύνδεση σε αυτά, αυτόματα το προφίλ μου ξανανέβαινε στο FB. Οπότε facebook και ξερό ψωμί...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα