Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, δουλεύα σε μια επιχείρηση ψηφιακών εκτυπώσεων στην οποία ο τεχνικός που είχαμε για να διασφαλίσει τις φωτογραφίες - μακέτες των πελατών αλλά και τις αγορασμένες από σελίδες τύπου shutterstock κ.α. είχε κάνει τα αρχεία κρυφά, όχι όμως με τον συνηθισμένο τρόπο των windows "hidden files". ΄Το πρόγραμμα εκτύπωσης τα αρχεία τα έβλεπε κανονικά μετά από import που έκανε ο ίδιος, όπως επίσης και το teamviewer το οποίο όμως είχε κλειδωμένο για να μην μπορεί να συνδεθεί 3ος παίρνοντας απλά τα στοιχεία σύνδεσης. Κλειδωμένο επίσης είχε και το πρόγραμμα εκτύπωσης της Roland με το οποίο όλοι οι υπόλοιποι κάναμε την δουλειά μας σαν απλοί χρήστες.

Ερώτημα 1ο Η απορία μου πάντα ήταν πως γίνεται αυτό το κρύψιμο των αρχείων (δεν φαίνεται να

λειτουργεί κάποιο 3ο πρόγραμμα)

Ερώτημα 2ο Ο τύπος αυτός μετακόμισε πρόσφατα στο εξωτερικό και χάσαμε τον μπούσουλα αφού δεν ενδιαφέρεται να μας βοηθήσει... προσπαθώντας λοιπόν να κάνουμε από την αρχή εγκατάσταση το πρόγραμμα της Roland είτε remove είτε repair μας πετάει error ότι το αρχείο δεν είναι προσβάσιμο. Καμιά ιδέα;;;

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Συνεχίζω εδώ για να μην ανοίξω άλλο θέμα. Θέλω βασικά να κρύψω έναν φάκελο, και αν αυτός ποτέ βρεθεί να χρειάζεται κωδικός για να ανοιχτεί. Το θέμα μου πιο είναι, χρησιμοποίησα το "hidden files" να το κρύψω για αρχή αλλά στην αναζήτηση από την έναρξη μου το εμφάνιζε κανονικά αν έγραφα το όνομα του (μου έβγαζε error αν προσπαθούσα να το ανοίξω απο εκεί). Το θέμα πως okey μπορώ να βάλω ένα ότι νανε όνομα, αλλά και πάλι, γιατί έτσι το εμφάνισε και σε μένα, αν ψάχνει κάποιος κάτι και τα πρώτα 2-3 γράμματα ταιριάζουν θα το εμφανίσει και σε αυτόν. Αν χρεισιμοποιήσω κάποιο 3ο πρόγραμμα θα φαίνεται πάλι στην αναζήτηση;

Δημοσ.

Συνεχίζω εδώ για να μην ανοίξω άλλο θέμα. Θέλω βασικά να κρύψω έναν φάκελο, και αν αυτός ποτέ βρεθεί να χρειάζεται κωδικός για να ανοιχτεί. Το θέμα μου πιο είναι, χρησιμοποίησα το "hidden files" να το κρύψω για αρχή αλλά στην αναζήτηση από την έναρξη μου το εμφάνιζε κανονικά αν έγραφα το όνομα του (μου έβγαζε error αν προσπαθούσα να το ανοίξω απο εκεί). Το θέμα πως okey μπορώ να βάλω ένα ότι νανε όνομα, αλλά και πάλι, γιατί έτσι το εμφάνισε και σε μένα, αν ψάχνει κάποιος κάτι και τα πρώτα 2-3 γράμματα ταιριάζουν θα το εμφανίσει και σε αυτόν. Αν χρεισιμοποιήσω κάποιο 3ο πρόγραμμα θα φαίνεται πάλι στην αναζήτηση;

Δες το folder lock που είπα πριν. Αλλιώς, αν ο φάκελος δε χρειάζεται να ενημερώνεται συνέχεια, μπορείς να το κάνεις ένα rar/zip/7zip (ότι σου αρέσει) και να βάλεις κωδικό. Το winrar έχει και μια ωραία επιλογή που όταν βάζεις κωδικό στο rar μπορείς να τσεκάρεις να κρύψει και τη λίστα των περιεχομένων ώστε να μη φαίνεται ούτε τι περιέχει.

• Like 1
Δημοσ.

Δες το folder lock που είπα πριν. Αλλιώς, αν ο φάκελος δε χρειάζεται να ενημερώνεται συνέχεια, μπορείς να το κάνεις ένα rar/zip/7zip (ότι σου αρέσει) και να βάλεις κωδικό. Το winrar έχει και μια ωραία επιλογή που όταν βάζεις κωδικό στο rar μπορείς να τσεκάρεις να κρύψει και τη λίστα των περιεχομένων ώστε να μη φαίνεται ούτε τι περιέχει.

δεν θα φαίνεται στην αναζήτηση; Η μέθοδος με το winrar πολύ δυνατή, θα την χρησιμοποιήσω σε μερικούς φακέλους που δεν ανοίγονται ποτέ αλλά υπάρχουν σαν backup.

Δημοσ.

Με το folder lock θα κλειδώσει ο φάκελος και η πρόσβαση σε αυτόν θα είναι δυνατή μόνο αν τον ξεκλειδώσεις με το ίδιο πρόγραμμα και τον κωδικό.

Δοκίμασε το σε έναν απλό φάκελο να δεις πως δουλεύει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...