Προς το περιεχόμενο

Sony xperia XA vs Samsung J5(2016) vs Xiaomi 4A

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το J5 2016, έχει την καλύτερη κάμερα, την καλύτερη οθόνη και (ίσως) την καλύτερη μπαταρία και από τα 3. Το Xiaomi 4A υπερτερεί στον επεξεργαστή (απειροελάχιστα) ενώ το Xperia XA είναι χειρότερο σε όλα.

Δημοσ.

Το J5 2016, έχει την καλύτερη κάμερα, την καλύτερη οθόνη και (ίσως) την καλύτερη μπαταρία και από τα 3. Το Xiaomi 4A υπερτερεί στον επεξεργαστή (απειροελάχιστα) ενώ το Xperia XA είναι χειρότερο σε όλα.

προφανώς δεν ξέρεις τι λες το xa έχει δυνατότερο SoC και την καλύτερή κάμερα 

Δημοσ.

Εγώ το J5 θα προτείνω μιας και το έχουν ο αδερφός μου και ο πατέρας μου.

Μια χαρά κινητό είναι και ειδικά τώρα στα 140€ είναι value for money.

Το XA το κοίταζα γενικά μήπως το έπαιρνα σαν 2ο κινητό αλλά έμαθα ότι από τα 16gb που έχει το κινητό, έχεις ελεύθερα κάπου τα 5gb το οποίο είναι τραγικό.

Ναι ξέρω ότι μπορείς να βάλεις microsd κτλ αλλά είναι τραγικό να έχεις μόνο 5gb ελεύθερα από την αρχή.

Δημοσ.

προφανώς δεν ξέρεις τι λες το xa έχει δυνατότερο SoC και την καλύτερή κάμερα 

Όντως. SoC έχει καλύτερο, μιας και (λάθος μου) νόμιζα ότι το Xperia XA είχε τον MT6753 και όχι τον Helio P10.

Στην κάμερα όμως, από που πηγάζει αυτή η σιγουριά, ότι είναι καλύτερη στο Xperia XA; Έχεις χρησιμοποιήσει κάποιο από τα 2 κινητά και έβγαλες αυτό το συμπέρασμα; Ή επειδή, το XA έχει PDAF, είναι αυτόματα καλύτερο; Και επίσης, το J5 2016 έχει και μικρότερο διάφραγμα (f/1.9 αντί για f/2) οπότε θεωρητικά (αλλά και πρακτικά φαντάζομαι) θα υπερτερεί στις νυχτερινές φώτο. 

Δημοσ.

Είχα δύο κινητά με τον helio p10 και το gps έκανε συνεχώς αποσυνδέσεις ή δεν συνδεόταν ποτέ! Αν σε ενδιαφέρει το συγκεκριμένο σονυ ψάξε για το gps μην έχεις θέματα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...