Mikeasdf Δημοσ. 5 Μαΐου 2017 Δημοσ. 5 Μαΐου 2017 Εχω το s7 edge και θελω να του βαλω μια microsd γυρω στα 32gb. Βλεπω οτι οι τιμες κυμαινονται αναλογα με το speed αλλα δε ξερω τι να διαλεξω. Για καθημερινη χρηση βιντεο/φωτογραφιες/μουσικη και εφαρμογες θα κανει καποια διαφορα? Να παρω UHS ή και κατι κατωτερο θα με βολευε το ιδιο?
isay Δημοσ. 5 Μαΐου 2017 Δημοσ. 5 Μαΐου 2017 Μιλας για κινητό s7 edge και τσιγκουνευεσαι να δωσεις 5 ευρω παραπανω για μια καλυτερη κάρτα μνημης; class 10 uhs Επισης δες να εχει εγγυηση πανω απο 5 χρόνια, ειναι tip για να παρεις κατι πιο αξιοπιστο 2
slk200gr Δημοσ. 5 Μαΐου 2017 Δημοσ. 5 Μαΐου 2017 Εχω το s7 edge και θελω να του βαλω μια microsd γυρω στα 32gb. Βλεπω οτι οι τιμες κυμαινονται αναλογα με το speed αλλα δε ξερω τι να διαλεξω. Για καθημερινη χρηση βιντεο/φωτογραφιες/μουσικη και εφαρμογες θα κανει καποια διαφορα? Να παρω UHS ή και κατι κατωτερο θα με βολευε το ιδιο? Για ολα που εγραψες εκτος απο εφαρμογες (δεν νομιζω να καταφερεις να βαλεις )δεν θα εχεις κανενα προβλημα και με μια κατοτερη περαν της αξιοπιστιας της καρτας,εγω εβαλα την γρηγοροτερη και δεν βλεπω καμια διαφορα και με μια πολυ αργη που ειχα βαλει πιο πριν και αυτο γιατι αν πχ τραβηξεις σε φουλ αναλυση ενα βιντεο πρωτα θα στο αποθηκευσει στην μνημη τηλεφωνου (στο γραψιμο παιζει ρολο η γρηγορη καρτα )και μετα την μεταφερεις στην sd καρτα οπου εκει θα ειναι μονο για αναγνωση και δεν θα εχεις κανενα θεμα Μιλας για κινητό s7 edge και τσιγκουνευεσαι να δωσεις 5 ευρω παραπανω για μια καλυτερη κάρτα μνημης; class 10 uhs Επισης δες να εχει εγγυηση πανω απο 5 χρόνια, ειναι tip για να παρεις κατι πιο αξιοπιστο για 5 ε πραγματι δεν αξιζει να πας σε κατοτερη καρτα ,βεβαια εσυ ξερεις
saruman123 Δημοσ. 5 Μαΐου 2017 Δημοσ. 5 Μαΐου 2017 Εχω το s7 edge και θελω να του βαλω μια microsd γυρω στα 32gb. Βλεπω οτι οι τιμες κυμαινονται αναλογα με το speed αλλα δε ξερω τι να διαλεξω. Για καθημερινη χρηση βιντεο/φωτογραφιες/μουσικη και εφαρμογες θα κανει καποια διαφορα? Να παρω UHS ή και κατι κατωτερο θα με βολευε το ιδιο? http://www.skroutz.gr/s/7379805/Sandisk-Extreme-microSDHC-32GB-U3-with-Adapter.html
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα