maggotbeer Δημοσ. 5 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2017 καλησπέρα σε όλους!έχω ένα sff pc HP 6200 Pro στο οποίο έβαλα πρόσφατα κάρτα γραφικών (gtx 1050 lp) για να μπορώ να παίξω κάποια παλιά παιχνίδια που είχα (από humble bundle, steam sales κτλ).κι ενώ έχω μείνει πάρα πολύ ευχαριστημένος από την κάρτα, σε ορισμένα παιχνίδια το ανεμιστηράκι παίρνει φωτιά και μου σκάει η μπλε οθόνη των windows. υποθέτω ότι κάτι εκεί μέσα υπερθερμαίνεται αλλά δε ξέρω τι και πώς, δε γνωρίζω καθόλου από αυτά.μου είπαν να ρωτήσω εδώ γιατί παίζει να χρειάζεται να χώσω κάποιο ανεμιστηράκι κοντά στην κάρτα γραφικών. δείτε αν δε βαριέστε και το τόπικ στο οποίο ζητάω βοήθεια για την αναβάθμιση, έχει πολλές πληροφορίες για το pc και τα χαρακτηριστικά του.τι μπορώ να κάνω;Υ.Γ. το οικονομικό δεν είναι ιδιαίτερα θέμα, σε λογικά πλαίσια πάντα δεδομένου ότι μιλάμε για pc 200 ευρώ (+ την κάρτα)ευχαριστώ εκ των προτέρων όσους μπουν στον κόπο να βοηθήσουν! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
selianx Δημοσ. 5 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2017 Κατέβασε και τρέξε το HWMonitor, άνοιξε ένα παιχνίδι παίξε λίγο (πριν προλάβει να σου πετάξει μπλε οθόνη, μόλις ακούσεις το ανεμιστηράκι που τρελένεται) και τράβα το μια φωτό και ανέβασε τη.Επίσης θα βοηθούσε να μας πεις ποιον κωδικό σου βγάζει στην μπλε οθόνη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
maggotbeer Δημοσ. 5 Μαΐου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2017 Κατέβασε και τρέξε το HWMonitor, άνοιξε ένα παιχνίδι παίξε λίγο (πριν προλάβει να σου πετάξει μπλε οθόνη, μόλις ακούσεις το ανεμιστηράκι που τρελένεται) και τράβα το μια φωτό και ανέβασε τη. Επίσης θα βοηθούσε να μας πεις ποιον κωδικό σου βγάζει στην μπλε οθόνη. ok θα το κάνω με την πρώτη ευκαιρία, ευχαριστώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
maggotbeer Δημοσ. 5 Μαΐου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2017 http://imgur.com/a/PVWpj αυτό είναι μετά από 15' παιχνιδιού με το hwmonitor ανοιχτό, μάλλον δεν είναι το πλέον αντιπροσωπευτικό γιατί έβγαλα το screenshot μόλις άρχισε να βαράει το ανεμιστηράκι, φοβούμενος μη μου πετάξει blue screen. στη πραγματικότητα όσες φορές το έχει κάνει έχουν περάσει τουλάχιστον 30-40 λεπτά παιχνιδιού. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vste Δημοσ. 5 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2017 καλησπέρα σε όλους! έχω ένα sff pc HP 6200 Pro στο οποίο έβαλα πρόσφατα κάρτα γραφικών (gtx 1050 lp) για να μπορώ να παίξω κάποια παλιά παιχνίδια που είχα (από humble bundle, steam sales κτλ). κι ενώ έχω μείνει πάρα πολύ ευχαριστημένος από την κάρτα, σε ορισμένα παιχνίδια το ανεμιστηράκι παίρνει φωτιά και μου σκάει η μπλε οθόνη των windows. υποθέτω ότι κάτι εκεί μέσα υπερθερμαίνεται αλλά δε ξέρω τι και πώς, δε γνωρίζω καθόλου από αυτά. μου είπαν να ρωτήσω εδώ γιατί παίζει να χρειάζεται να χώσω κάποιο ανεμιστηράκι κοντά στην κάρτα γραφικών. δείτε αν δε βαριέστε και το τόπικ στο οποίο ζητάω βοήθεια για την αναβάθμιση, έχει πολλές πληροφορίες για το pc και τα χαρακτηριστικά του. τι μπορώ να κάνω; Υ.Γ. το οικονομικό δεν είναι ιδιαίτερα θέμα, σε λογικά πλαίσια πάντα δεδομένου ότι μιλάμε για pc 200 ευρώ (+ την κάρτα) ευχαριστώ εκ των προτέρων όσους μπουν στον κόπο να βοηθήσουν! Τα 6200 SFF δεν εχουν ψυχτρα στον επεξεργαστη και ο ανεμιστηρας ειναι μπροστα? Αν θυμαμαι καλα και ειναι ετσι τοτε ειναι στριμωγμενη η καρτα και δεχεται τον ζεστο αερα του επεξεργαστη. Δεν μπορουν να γινουν πολλα.. Αρκετα SFF αντεχουν μονο HTPC LP καρτες. Πιο δυνατες, εστω και LP ζοριζονται, ιδιαιτερα στις θερμοκρασιες. Ναι ετσι ειναι: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
maggotbeer Δημοσ. 5 Μαΐου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2017 κρίμα, γιατί κατά τ' άλλα λειτουργεί τέλεια.αν έβγαζα το καπάκι από το κουτί (είναι υπεραπλή διαδικασία) κάθε φορά που θέλω να παίξω κάποιο από τα συγκεκριμένα παιχνίδια θα έκανε κάποια ουσιαστική διαφορά ή απλά θα μάζευε περισσότερη σκόνη το pc; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
selianx Δημοσ. 5 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2017 Θα δεις διαφορά. Δοκίμασε και δες θερμοκρασίες. Αλλά θα σκας και εσύ Ίσως το καλοκαίρι χρειαστεί να βάλεις και κάνα ανεμιστήρα να βαράει προς το ανοιχτό κουτί. Πάντως η καρτουλα ψήνεται. Μετά από πόση ώρα τα αποτελέσματα αυτά;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aOUaS88 Δημοσ. 5 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2017 Θα δεις διαφορά. Δοκίμασε και δες θερμοκρασίες. Αλλά θα σκας και εσύ Ίσως το καλοκαίρι χρειαστεί να βάλεις και κάνα ανεμιστήρα να βαράει προς το ανοιχτό κουτί. Πάντως η καρτουλα ψήνεται. Μετά από πόση ώρα τα αποτελέσματα αυτά;; http://imgur.com/a/PVWpj αυτό είναι μετά από 15' παιχνιδιού με το hwmonitor ανοιχτό, μάλλον δεν είναι το πλέον αντιπροσωπευτικό γιατί έβγαλα το screenshot μόλις άρχισε να βαράει το ανεμιστηράκι, φοβούμενος μη μου πετάξει blue screen. στη πραγματικότητα όσες φορές το έχει κάνει έχουν περάσει τουλάχιστον 30-40 λεπτά παιχνιδιού. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
maggotbeer Δημοσ. 5 Μαΐου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2017 οπότε το να κάνω κάποια αλλαγή και να λυθεί το θέμα δε παίζει σαν σενάριο ε. =(θα καταλήξω να βλέπω το δελτίο καιρού για να ξέρω αν θα μπορώ να παίξω κάνα παιχνίδι στο πισί! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
selianx Δημοσ. 5 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2017 Sorry ήμουν από κινητό και το πρόσεξα. Άνοιξε το πλαινό και βλέπουμε. Βάλε και κανά ανεμιστήρα και επένδυσε σε air condition σύντομα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheDevilMayCare Δημοσ. 5 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2017 Αν της αλλαξεις την PCI Express θυρα μηπως αλλαζει κατι? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vste Δημοσ. 5 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2017 Αν της αλλαξεις την PCI Express θυρα μηπως αλλαζει κατι? Δεν εχει δυο PCIe x16 φιλτατε. Δυο PCIe x1 εχει. https://support.hp.com/ee-en/document/c02779493 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheDevilMayCare Δημοσ. 5 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2017 Δεν το αμφισβητω, μολονοτι την παρεθεσα ακριβως απο τιςφωτο που-οπως τις δινει ο πωλητης του 6200 Pro SFF εδω: http://www.ebay.com/itm/HP-Compaq-6200-Pro-SFF-Desktop-PC-Intel-Core-i5-2400-3-1GHz-4G-250G-Windows-7-/172498421742 Αν τo προβλημα εντοπιζεται στις θερμοκρασιες της gpu,το ερωτημα ειναι: τι αλλαγες θα την επηρρεαζαν θετικα? Ισως απο απλα να κατεβαζε λιγο τα ρολογια/clock της,εως να σκεφτοταν παρεμβασεις σε σχεση με αερισμο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vste Δημοσ. 5 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2017 Δεν το αμφισβητω, μολονοτι την παρεθεσα ακριβως απο τις φωτο που-οπως τις δινει ο πωλητης του 6200 Pro SFF εδω: http://www.ebay.com/itm/HP-Compaq-6200-Pro-SFF-Desktop-PC-Intel-Core-i5-2400-3-1GHz-4G-250G-Windows-7-/172498421742 Αν τo προβλημα εντοπιζεται στις θερμοκρασιες της gpu, το ερωτημα ειναι: τι αλλαγες θα την επηρρεαζαν θετικα? Ισως απο απλα να κατεβαζε λιγο τα ρολογια/clock της, εως να σκεφτοταν παρεμβασεις σε σχεση με αερισμο? Επειδη ασχολουμαι αρκετα με SFF λογο δουλειας λιγα πραγματα. O χωρος ειναι περιορισμενος και το τροφοδοτικο οριακο. Δεν μιλαω για custom πανακριβα SFF που προοριζονται για gaming αλλα για τα τυπικα που βγαζουν HP, Dell, Lenovo, κλπ και απευθυνoνται κυριως σε εταιριες και απλες δουλειες γραφειου. Kαλυτερη παστα σε CPU/GPU σε συνδιασμο με αφαιρεση του DVD και προσθηκη καποιου ανεμιστηρα σε εκεινη την θεση πιθανον να βοηθουσε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
maggotbeer Δημοσ. 6 Μαΐου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2017 σας ευχαριστώ πολύ όλους για το χρόνο σας! να ρωτήσω, αν άλλαζα το κουτί θα μπορούσα να βρω κάποιο μικρού/μεσαίου μεγέθους το οποίο να λύνει το πρόβλημα; έχουμε κάποια ιδέα για το πού περίπου θα κυμαινόταν το κόστος; δε θέλω μεγάλο κουτί με φωτάκια και τέτοια γιατί το έχω πάνω στο γραφείο οπότε όσο μικρότερο τόσο καλύτερα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα