Zerg13 Δημοσ. 5 Μαΐου 2017 Δημοσ. 5 Μαΐου 2017 Καλησπέρα! Ανάβει το πράσινο λαμπάκι μόνο, και η οθόνη είναι κατάμαυρη, δεν ανάβει. Ξέρω έναν που τις φτιάχνει με κανα 20αρι ευρώ 30max. https://www.cnet.com/products/benq-fp731-lcd-monitor-17-series/specs/ Αξίζει τον κόπο ή να την πετάξω; Δεν ξέρω από χαρακτηριστικά. Είναι πάνω απο 10 χρόνια.
Edel Δημοσ. 5 Μαΐου 2017 Δημοσ. 5 Μαΐου 2017 Αγόρασε καινούρια. δώρον άδωρον να τη φτιάξεις. Τα έβγαλε τα λεφτά της 10 χρόνια 2
dancer_69 Δημοσ. 5 Μαΐου 2017 Δημοσ. 5 Μαΐου 2017 Μια χαρά αξίζει τον κόπο, αν είναι θέμα καμένου πυκνωτή για παράδειγμα. Ξέρω κι εγώ κάποιον αν θέλεις που μάλλον είναι και φθηνότερος. Με 15 έφτιαξα τη δική μου πρόσφατα. 2
JohnHacked Δημοσ. 5 Μαΐου 2017 Δημοσ. 5 Μαΐου 2017 Συμφωνώ με τον Dancer. Αν είναι κανας πυκνωτής αξίζει σε περίπτωση που δεν σου περισσεύουν για καινούργια οθόνη. 1
keravnos21 Δημοσ. 6 Μαΐου 2017 Δημοσ. 6 Μαΐου 2017 Μπορεις να κοιτάξεις και στις αγγελιες εχει καποιες οθονες μεχρι 50 ευρω η και λιγοτερο
Zerg13 Δημοσ. 6 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2017 Απο χαρακτηριστικα τι λεει; Γιατι ειναι παλια. Μπορει να δει καποιος που ξερει; Εχω λινκ πανω πανω. Αν ειναι μουφα και κουραζει τα ματια να την πεταξω.
dark_projection Δημοσ. 6 Μαΐου 2017 Δημοσ. 6 Μαΐου 2017 δες τιμες καινουργιων που θα ειναι κ καλυτερες 100% απο οθονη 10ετιας κ πες μου αν αξιζει να δωσεις 15 η 30€ κ να μην ξερεις τι αλλο θα σου βγαλει κ ποσο θα κρατησει αν επισκευαστει http://www.skroutz.gr/c/43/othones-upologiston.html
GeorgeSmirlis Δημοσ. 10 Μαΐου 2017 Δημοσ. 10 Μαΐου 2017 Αν είναι πυκνωτής που για εκεί το κόβω το κόστος αν πιάνουν τα χέρια σου είναι 2€ για να τους αλλάξεις. (Προϋποθέτει να έχεις γνώσεις με κολλητηρι και ηλεκτρονικά.)
Fulgore Δημοσ. 10 Μαΐου 2017 Δημοσ. 10 Μαΐου 2017 Δωσε αγαπητε λιγα παραπανω χρηματα και παρε νεα οθονη. Καλο στα ματια σου θα κανεις. Ελεος τι λενε μερικοι οτι αξιζει 15αρα οθονη 10ετιας...
dancer_69 Δημοσ. 11 Μαΐου 2017 Δημοσ. 11 Μαΐου 2017 Ε ναι, γιατί όσοι χρησιμοποιούσαν αυτές τις οθόνες έχουν όλοι στραβωθεί ή κουτουλάνε σε τοίχους και κολώνες Μερικοί τρώνε αμάσητα τα κάθε είδους τεχνάσματα που χρησιμοποιούν οι εταιρείες για να διατηρήσουν/αυξήσουν τη ζήτηση. Ότι είναι πάνω από 5 χρόνια είναι παλιό και για πέταμα. Τίποτα δε χρειάζεται επισκευή, ότι χαλάει παίρνουμε καινούριο, Λεφτά υπάρχουν 1
Fulgore Δημοσ. 11 Μαΐου 2017 Δημοσ. 11 Μαΐου 2017 Ε ναι, γιατί όσοι χρησιμοποιούσαν αυτές τις οθόνες έχουν όλοι στραβωθεί ή κουτουλάνε σε τοίχους και κολώνες Μερικοί τρώνε αμάσητα τα κάθε είδους τεχνάσματα που χρησιμοποιούν οι εταιρείες για να διατηρήσουν/αυξήσουν τη ζήτηση. Ότι είναι πάνω από 5 χρόνια είναι παλιό και για πέταμα. Τίποτα δε χρειάζεται επισκευή, ότι χαλάει παίρνουμε καινούριο, Λεφτά υπάρχουν Ποια τεχνασματα αγαπητε κοροιδευομαστε τωρα?Περαν του παλιου panel μιλαμε για 15αρα οθονη,και σιγα το αστρονομικο ποσο που κοστιζει για να παρεις μια καινουργια ή used. Ελεος να γραφονται τετοιες αερολογιες σε τεχνολογικο forum. 2
life is music Δημοσ. 11 Μαΐου 2017 Δημοσ. 11 Μαΐου 2017 Ποια τεχνασματα αγαπητε κοροιδευομαστε τωρα?Περαν του παλιου panel μιλαμε για 15αρα οθονη,και σιγα το αστρονομικο ποσο που κοστιζει για να παρεις μια καινουργια ή used. Ελεος να γραφονται τετοιες αερολογιες σε τεχνολογικο forum. το σπουδαιοτερο π δεν ρωτησατε ειναι ρωτατε αν ο ανθρωπος εχει λεφτα γ να παει σε νεα οθονη !
Fulgore Δημοσ. 11 Μαΐου 2017 Δημοσ. 11 Μαΐου 2017 το σπουδαιοτερο π δεν ρωτησατε ειναι ρωτατε αν ο ανθρωπος εχει λεφτα γ να παει σε νεα οθονη ! Γιατι πηραμε μηπως απαντηση ή αναφερθηκε πουθενα αυτο? 1
life is music Δημοσ. 11 Μαΐου 2017 Δημοσ. 11 Μαΐου 2017 Γιατι πηραμε μηπως απαντηση ή αναφερθηκε πουθενα αυτο? οχι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα