Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα! Ανάβει το πράσινο λαμπάκι μόνο, και η οθόνη είναι κατάμαυρη, δεν ανάβει. Ξέρω έναν που τις φτιάχνει με κανα 20αρι ευρώ 30max.

https://www.cnet.com/products/benq-fp731-lcd-monitor-17-series/specs/

Αξίζει τον κόπο ή να την πετάξω; Δεν ξέρω από χαρακτηριστικά. Είναι πάνω απο 10 χρόνια.

Δημοσ.

Αγόρασε καινούρια. δώρον άδωρον να τη φτιάξεις. Τα έβγαλε τα λεφτά της 10 χρόνια

• Like 2
Δημοσ.

Μια χαρά αξίζει τον κόπο, αν είναι θέμα καμένου πυκνωτή για παράδειγμα. Ξέρω κι εγώ κάποιον αν θέλεις που μάλλον είναι και φθηνότερος. Με 15 έφτιαξα τη δική μου πρόσφατα.

• Like 2
Δημοσ.

Απο χαρακτηριστικα τι λεει; Γιατι ειναι παλια. Μπορει να δει καποιος που ξερει; Εχω λινκ πανω πανω. Αν ειναι μουφα και κουραζει τα ματια να την πεταξω.

Δημοσ.

Αν είναι πυκνωτής που για εκεί το κόβω το κόστος αν πιάνουν τα χέρια σου είναι 2€ για να τους αλλάξεις.

(Προϋποθέτει να έχεις γνώσεις με κολλητηρι και ηλεκτρονικά.)

Δημοσ.

Δωσε αγαπητε λιγα παραπανω χρηματα και παρε νεα οθονη. Καλο στα ματια σου θα κανεις. Ελεος τι λενε μερικοι οτι αξιζει 15αρα οθονη 10ετιας...

Δημοσ.

Ε ναι, γιατί όσοι χρησιμοποιούσαν αυτές τις οθόνες έχουν όλοι στραβωθεί ή κουτουλάνε σε τοίχους και κολώνες  :-D  :-D  :-D  :-D

Μερικοί τρώνε αμάσητα τα κάθε είδους τεχνάσματα που χρησιμοποιούν οι εταιρείες για να διατηρήσουν/αυξήσουν τη ζήτηση. Ότι είναι πάνω από 5 χρόνια είναι παλιό και για πέταμα. Τίποτα δε χρειάζεται επισκευή, ότι χαλάει παίρνουμε καινούριο, Λεφτά υπάρχουν  :-D  :-D  :-D

• Like 1
Δημοσ.

Ε ναι, γιατί όσοι χρησιμοποιούσαν αυτές τις οθόνες έχουν όλοι στραβωθεί ή κουτουλάνε σε τοίχους και κολώνες  :-D  :-D  :-D  :-D

Μερικοί τρώνε αμάσητα τα κάθε είδους τεχνάσματα που χρησιμοποιούν οι εταιρείες για να διατηρήσουν/αυξήσουν τη ζήτηση. Ότι είναι πάνω από 5 χρόνια είναι παλιό και για πέταμα. Τίποτα δε χρειάζεται επισκευή, ότι χαλάει παίρνουμε καινούριο, Λεφτά υπάρχουν  :-D  :-D  :-D

Ποια τεχνασματα αγαπητε κοροιδευομαστε τωρα?Περαν του παλιου panel μιλαμε για 15αρα οθονη,και σιγα το αστρονομικο ποσο που κοστιζει για να παρεις μια καινουργια ή used.

Ελεος να γραφονται τετοιες αερολογιες σε τεχνολογικο forum.

• Like 2
Δημοσ.

Ποια τεχνασματα αγαπητε κοροιδευομαστε τωρα?Περαν του παλιου panel μιλαμε για 15αρα οθονη,και σιγα το αστρονομικο ποσο που κοστιζει για να παρεις μια καινουργια ή used.

Ελεος να γραφονται τετοιες αερολογιες σε τεχνολογικο forum.

το σπουδαιοτερο π δεν ρωτησατε ειναι ρωτατε αν ο ανθρωπος εχει λεφτα γ να παει σε νεα οθονη !

Δημοσ.

το σπουδαιοτερο π δεν ρωτησατε ειναι ρωτατε αν ο ανθρωπος εχει λεφτα γ να παει σε νεα οθονη !

Γιατι πηραμε μηπως απαντηση ή αναφερθηκε πουθενα αυτο?

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...