Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Συνήθως είμαι της γκρίνιας αλλά νομίζω πως και τα καλά πρέπει να λέγονται.

Έσκαψαν προσφάτως για να περάσουν οπτική με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν προβλήματα. Έμεινα στα ξαφνικά χωρίς τηλέφωνο και internet. Μετά από δήλωση βλάβης όλα πήραν το δρόμο τους.

Ζήτησα μείωση παγίου αν και εφόσον η βλάβη διαρκέσει >24hours, όπως ορίζει το συμβόλαιο: done

Ζήτησα δωρεάν λεπτά ομιλίας στο κινητό που ανήκει στην cote: 500 λεπτά προς όλους για 7 ημέρες

Ζήτησα δωρεάν data για το ίδιο κινητό: 10.024mb για έναν μήνα

Είχα οχλήσει επανειλημμένως το customer service γιατί χωρίς γραμμή έχω θέμα (συναγερμός, κάμερες κλπ) + ότι η σύζυγος είναι ετοιμόγεννη και αν χρειαστεί να τρέξω βράδυ σε μαιευτήριο το σπίτι θα έμενε ακάλυπτο και μου έδωσαν προτεραιότητα.

Άψογη συνεργασία και με το call center.

Στα μείον η χρήση 0,19 λεπτών ανά κλήση.

Έχω επιστρέψει στον ΟΤΕ από τις αρχές του 2016. Ήμουν για περισσότερο από 12 χρόνια σε εναλλακτικό. Ίσως εκεί οφείλεται ότι ενδεχομένως εκπλήσσομαι θετικά από πράγματα που θα έπρεπε να θεωρούνται αυτονόητα.

Σε έναν με δυο μήνες vdsl και σε μας τους "παρακατιανούς" του Θριασίου Πεδίου. Και η καμπίνα λιγότερο από 10 μέτρα από το σπίτι μου. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν ειπαμε οτι ο οτε δεν είναι καλός άλλα όταν το ίδιο πακέτο στο πουλάει η hol π.χ 20 ευρω φτηνότερα σε σχέση με τον οτε ξέρω ότι δεν θα έχεις την ίδα ποιότητα αλλα τι να κάνεις ;

Επεξ/σία από bill2015
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

αυτα για την διακοπη που λες περα απο τα MB τα προσφερουν ολοι παντως...η κανουν μια μειωση του παγιου εκεινου του μηνα που συμφερει πιο πολυ κ εσενα και αυτους...γτ λεφτα αυτοι σου δινουν απειρα και MB δεν τους χρεωνει κατι...αλλα ενα 10αρικο να σου κοψουν απο το παγιο ειναι κατι!

κατα τ αλλα Well done 

Επεξ/σία από Αλεξανδρος A.92
Δημοσ.

Δεν ειπαμε οτι ο οτε δεν είναι ακός άλλα όταν το ίδιο πακέτο στο πουλάει η hol π.χ 20 ευρω φτηνότερα σε σχέση με τον οτε ξέρω ότι δεν θα έεις την ίδα ποιότητ αλλα τι να κάνεις ;

Στην περίπτωση σου να ελέγξεις το πληκτρολογιο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...