Zugzwang Δημοσ. 18 Μαΐου 2017 Δημοσ. 18 Μαΐου 2017 Άλλη μία μέρα αναμονής... Πάντως δε μ' αρέσει καθόλου το κλίμα που επικρατεί στα site ούτε οι δηλώσεις κάποιων παικτών. Είναι του στυλ "πάμε για το 4ο". Ο Ολυμπιακός είναι αουτσάιντερ και πάντα ως αουτσάιντερ λειτουργεί καλύτερα.
margaritagr Δημοσ. 18 Μαΐου 2017 Δημοσ. 18 Μαΐου 2017 Ε καλα απ τη πρωτη στιγμη είπαν φαβορί τους Ρώσους αλλα και τι να πουν παμε για τουρισμό;
alexis333 Δημοσ. 18 Μαΐου 2017 Δημοσ. 18 Μαΐου 2017 Ολε όλε. Πάμε να παίξουμε το μπάσκετ μας και ας χάσουμε. Αλλά να παίξουμε αυτό που ξέρουμε καλύτερα. Να τα δώσουμε όλα. Αναμένω ματσαρα. 1
Aristomaxos Δημοσ. 18 Μαΐου 2017 Δημοσ. 18 Μαΐου 2017 Εγώ πιστεύω ότι ήρθε η ώρα να χάσουμε απ' τη ΤΣΣΚΑ σε φάιναλ φορ. Μου φαίνεται αδιανόητο στατιστικά να κάνουμε 4η συνεχόμενη νίκη επί ενός τόσο σπουδαίου αντιπάλου σε φάιναλ φορ. Φυσικά αν γίνει το θαύμα θα είμαστε σε φάση ζήτω η τρέλα ! 1
moure Δημοσ. 18 Μαΐου 2017 Δημοσ. 18 Μαΐου 2017 Κανενας δεν θα κατηγορησει την ομαδα αν χασει γιατι ο στοχος ηταν το F4 και εχει επιτευχθει. Απο την στιγμη που ειμαστε εκει ομως ο στοχος αυτην την στιγμη ειναι να παμε τελικο. Η διαφορα δυναμικοτητας με την ΤΣΣΚΑ δεν ειναι οπως το 2012 που η Ρωσοι ειχαν πραγματικα υπερομαδα και εμεις μια νεα ομαδα με απειρους παιχτες και αναπληρωματικο σεντερ τον Λαζο! Η ΤΣΣΚΑ τωρα δεν ειναι αχτυπητη αλλα με ανησυχει λιγο οτι απεναντι σε Ρεαλ και ΤΣΣΚΑ που ηταν οι καλυτερες ομαδες στην κανονικη περιοδο, δεν ημασταν ανταγωνιστικοι και στην ουσια χασαμε ευκολα τα παιχνιδια. Οι απουσιες που εχουμε ειναι μεγαλες και για να κερδισουμε θα πρεπει να παρουμε πραγματα και απο αλλους παιχτες εκτος απο τους 2 αρχηγους
kargo130 Δημοσ. 19 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2017 Το φ4 δεν μπορεις να το κρινεις σαν την regular ή τα PO. Ειναι ενα παιχνιδι και η ψυχολογια παιζει μεγαλο μερος. Δηλαδη αν ξεκινησεις και εχεις 3/4 τριποντα για παραδειγμα ολα μοιαζουν διαφορετικα. Σαφεστατα η τσσκα δειχνει να ειναι το φαβορι αλλα δεν θα μου προκαλεσει καμια εκπληξη αν περασει ο οσφπ ή αν χασει στον ποντο.
Chrisxxx Δημοσ. 19 Μαΐου 2017 Δημοσ. 19 Μαΐου 2017 Μεγάλο φαβορι, λόγω φόρμας και λόγω εδρας η Φενερ. Αν δεν την καταβάλει το αγχος θα το παρει. Η Τσσκα ειναι πολύ κοντα της αλλά ο τραυματισμός του Τεοντοσιτς ειναι θεμα οπως επισης και το οτι δεν εχει καταφερει τους τελευταιους μηνες να πιασει εναν καλό ρυθμό. Ακολουθει ο Οσφπ που εχει βρει εναν καλό ρυθμό αλλα θα ειναι δυσκολο γι' αυτον να παιξει 2 ματς στο 100%, μεγαλο ρόλο θα παιξει πως θα εμφανιστουν όλοι οι υπόλοιποι πλην των 2 σταθερών, αυτοί ειναι το βαρόμετρο. Της Ρεαλ δεν της δινω πολλες ελπίδες, παιζει με αφέλεια φετος περισσότερο απο καθε άλλη φορα, στηριζεται στην περιφέρεια στον Γιουλ και στον 17χρονο Ντονσιτς. Εχει φυσικά το πλήρες ροστερ αλλά αν την χτυπησουν στο ρυθμό και στα γκαρντ θα ζοριστεί πολύ. Ανοιχτο παντως το φετινο Φ-4, οποιος και να το πάρει δεν θα ειναι εκπληξη.
xgol Δημοσ. 19 Μαΐου 2017 Δημοσ. 19 Μαΐου 2017 Αν το παρει ο οσφπ με υποτριπλασιο μπατζετ κ -2 βασικους παικτες δε θα ναι?? 2
Zerg13 Δημοσ. 19 Μαΐου 2017 Δημοσ. 19 Μαΐου 2017 Μεγάλο φαβορι, λόγω φόρμας και λόγω εδρας η Φενερ. Αν δεν την καταβάλει το αγχος θα το παρει. Η Τσσκα ειναι πολύ κοντα της αλλά ο τραυματισμός του Τεοντοσιτς ειναι θεμα οπως επισης και το οτι δεν εχει καταφερει τους τελευταιους μηνες να πιασει εναν καλό ρυθμό. Ακολουθει ο Οσφπ που εχει βρει εναν καλό ρυθμό αλλα θα ειναι δυσκολο γι' αυτον να παιξει 2 ματς στο 100%, μεγαλο ρόλο θα παιξει πως θα εμφανιστουν όλοι οι υπόλοιποι πλην των 2 σταθερών, αυτοί ειναι το βαρόμετρο. Της Ρεαλ δεν της δινω πολλες ελπίδες, παιζει με αφέλεια φετος περισσότερο απο καθε άλλη φορα, στηριζεται στην περιφέρεια στον Γιουλ και στον 17χρονο Ντονσιτς. Εχει φυσικά το πλήρες ροστερ αλλά αν την χτυπησουν στο ρυθμό και στα γκαρντ θα ζοριστεί πολύ. Ανοιχτο παντως το φετινο Φ-4, οποιος και να το πάρει δεν θα ειναι εκπληξη. Και εγω Φενερ βλεπω, ολοι αυτο βλεπουν, το ειχα πει πριν ληξουν τα f8. Μια που δεν παιζει ο Παναθηναϊκος θα ειμαι με τη Ρεαλ, μου αρεσει σαν ομαδα.Ο τεοντοσιτς ειναι πληγμα γιατι θα σημαδεψουν τον ντεκολο.
Chrisxxx Δημοσ. 19 Μαΐου 2017 Δημοσ. 19 Μαΐου 2017 Δεν ειναι υποτριπλάσιο και δεν αντιπροσωπευει και την πραγματικη αξια των παιχτων. Οτι παιρνει ο Κουρμπανοβ και ο Φριντζον πανω απο 1Μ, επειδη ειναι Ρωσοι, δεν τους καθιστουν καλυτερους απο τον Παπαπετρου και τον Μαντζαρη, το αντιθετο θα ελεγα. Ο Χακετ εχει αντικατασταθει, δεν τον μετράω για απώλεια. Πιο σοβαρο θεμα θεωρώ την πιθανη χαμηλη αποδοση του ενος εκ των 2 παιχτων που θα κανουν το παιχνίδι της Τσσκα λογω του τραυματισμού του παρα την απώλεια Λοτζεσκι. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις