Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η ομαδα αυτη οπως παρουσιαζεται απο τα πλειοφφ κι επειτα δεν εχει αντιπαλο. Μονο η ΤΣΣΚΑ ισως να μπορουσε να τους κοντραρει, αλλα αμφιβαλλω. 

Ενα ευχαριστω παντως μπορουν να μας πουν ως παναθηναικο. Να ειμαστε καλα εμεις που βρηκαν αυτοπεποιθεση και ρυθμο

• Like 2
  • Απαντ. 406
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ειναι λιγο κριμα τα σημαδια διαλυσης , τη στιγμη που ο Ουντο επαιξε 39 λεπτα την Παρασκευη και ειναι παλι ο καλυτερος στην αμυνα

Δημοσ.

Δεν αξίζουν δάκρυα σε αυτή την ομάδα, έχει κάνει τρομερή υπέρβαση και φέτος

• Like 2
Δημοσ.

Κρίμα, νομίζω τους είχαμε. Νομίζω ότι μετά το 44 - 40 έγιναν πολλά λάθη απ' τον πάγκο κι αυτό κυρίως μας στοίχισε.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν πειράζει, του χρόνου πάλι εδώ.

Οι Τουρκοι με τις σημαίες του Κεμαλ ας κάνουν μια έρευνα γιατί με τέτοιες φάτσες που έχουν όλοι εκεί μέσα θα εκπλαγούν με την καταγωγή τους

Δημοσ.

Wut για το bold

Υπαρχει καποιος που ειπε οτι ο Ζοτς ειναι αποτυχημενος?

Στη σειρα με τον ΠΑΟ, διαφοροι χαιρεκακοι γαυροι εβγαιναν να μας ενημερωσουν οτι δεν εχουμε ενα σεντερ σαν τον Γιανγκ που ειναι ο μοναδικος παιχτης στη διοργανωση που μπορει να ματσαρει τον Ουντο. Ε, διερωτωμαι κι εγω...Πουντονα ο ΓΙανγκ σημερα που θα ματσαρε τον Ουντο;

Στο 2ο σκελος της ερωτησης σου, πολλοι γαυροι εδω μεσα κατα τη διαρκεια και αυτης της σεζον. Μελιτζανας, Γκαστονε, αποτυχημενος στη Φενερ, χωρις τον Διαμαντιδη ειναι μηδεν , τον ξεπερασε το μπασκετ κλπ.

Τεσπα ο Ουντο εχει κανει ενα συγκλονιστικο φ4, δε θυμαμαι αλλο 5ρι (ισως και αλλο παιχτη γενικοτερα) να ειναι τοσο πληθωρικο και καθοριστικο σε ενα φ4 και στα 2 παιχνιδια. 37 λεπτα προχθες, 37 και σημερα, να κανει τα παντα στο παρκε.

• Like 1
Δημοσ.

Κρίμα, νομίζω τους είχαμε. Νομίζω ότι μετά το 44 - 40 έγιναν πολλά λάθη απ' τον πάγκο κι αυτό κυρίως μας στοίχισε.

Φυσικά και τους είχαμε.

Αλλά Σπανούλης - Πριντεζης που είναι οι βασικοί παίκτες σήμερα δεν υπήρχαν. Πως να κερδίσεις; 

• Like 1
Δημοσ.

Στη σειρα με τον ΠΑΟ, διαφοροι χαιρεκακοι γαυροι εβγαιναν να μας ενημερωσουν οτι δεν εχουμε ενα σεντερ σαν τον Γιανγκ που ειναι ο μοναδικος παιχτης στη διοργανωση που μπορει να ματσαρει τον Ουντο. Ε, διερωτωμαι κι εγω...Πουντονα σημερα;

Στο 2ο σκελος της ερωτησης σου, πολλοι γαυροι εδω μεσα κατα τη διαρκεια και αυτης της σεζον. Μελιτζανας, Γκαστονε, αποτυχημενος στη Φενερ, χωρις τον Διαμαντιδη ειναι μηδεν κλπ.

αυτα που βλεπεις απο κατι site της πλακας η κανα φιλο σου στο FB θα ηταν καλο να μην τα αναπαραγεις...η εστω να εχεις κριτικη σκεψη και να καταλαβαινεις πιει ειναι υγιης φιλαθλοι και ποιοι ασχετοι που απλα μιλανε χωρις να ξερουν τιποτα!

Δημοσ.

Δεν παίρνεις Ευρωλίγκα με Σπανούλη, Πρίντεζη, Παπανικολάου σε τόσο άσχημη βραδιά.

Τους είχαμε, αλλά εκεί στο 44-40 δεν είχαμε το καθαρό μυαλό να προσπεράσουμε και να τους κάνουμε να χεστούν.

Πέρα από τα όποια προπονητικά λάθη, έγιναν και πολλά λάθη από τον Σπανούλη σήμερα αλλά και στην επιμονή να οργανωνει αυτός το παιχνίδι, ενώ ήταν φανερό ότι έπρεπε να περνάει η μπάλα και από χέρια άλλων.

Όπως και να έχει

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

PS Ο Μιλουτίνοφ μια χαρά γιογιο τον έκανε τον Ούντο, αλλά δεν έφτανε μόνος του, έπρεπε να παίξουν και οι άλλοι. Αυτά για τους ξερόλες του forum που έχουν να πάνε F4 μια θητεία ΕΠΟΠ

• Like 1
Δημοσ.

Στη σειρα με τον ΠΑΟ, διαφοροι χαιρεκακοι γαυροι εβγαιναν να μας ενημερωσουν οτι δεν εχουμε ενα σεντερ σαν τον Γιανγκ που ειναι ο μοναδικος παιχτης στη διοργανωση που μπορει να ματσαρει τον Ουντο. Ε, διερωτωμαι κι εγω...Πουντονα σημερα;

Στο 2ο σκελος της ερωτησης σου, πολλοι γαυροι εδω μεσα κατα τη διαρκεια και αυτης της σεζον. Μελιτζανας, Γκαστονε, αποτυχημενος στη Φενερ, χωρις τον Διαμαντιδη ειναι μηδεν κλπ.

Θα τα εκλαβω και τα δυο ως αστεια statements γιατι δεν μπορω να τα παρω στα σοβαρα...

Κατα τα αλλα μπραβο στην ομαδα για την προσπαθεια και για την πορεια της . Ο πιο υγιης αθλητικος οργανισμος στην Ελλαδα οπως και αν το δει κανεις 

• Like 1
Δημοσ.

Μια ταχυτητα πανω η Φενερ. Να αισθανεστε τυχεροι που φτασατε μεχρι εδω.

Τυχη?Με τυχη κερδισαμε την ΤΣΚΑ?με τυχη την εφες?με τυχη παναθηναικο?με τυχη οποιον αλλον κερδισαμε?Τυχη ηταν οτι ημασταν η μονη ομαδα που ηρθε με τραυματια σημαντικοτατο παιχτη της στο f4?

Δημοσ.

Πέρα από τα όποια προπονητικά λάθη, έγιναν και πολλά λάθη από τον Σπανούλη σήμερα αλλά και στην επιμονή να οργανωνει αυτός το παιχνίδι, ενώ ήταν φανερό ότι έπρεπε να περνάει η μπάλα και από χέρια άλλων.

Συμφωνώ απόλυτα, με τον Μπίλι μέσα οι επιθέσεις μας φαινόταν ότι δεν είχαν γρήγορη ροή. Δεν έπρεπε να επιμείνει τόσο ο Σφαιρόπουλος.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...