Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τους ψηλούς μας φοβόμουνα αλλά τελικά έχουν σταθεί αξιοπρεπέστατα μέχρι στιγμής.

Χρειαζόμαστε σκορ απ' τον Πρίντεζη, πρέπει να βελτιώσει τα τελειώματά του μετά από ποστάρισμα.

Περίεργο που χρησιμοποιήθηκε τόσο ο Γκριν αντί του Μάντζαρη.

Αν είναι να χάσουμε μη χάσουμε απ' τον Κάλινιτς ρε φίλε! Ποιον, τον Κάλινιτς! Δεν έχει χάσει σουτ! 1/1 δίποντα, 3/3 τρίποντα, 1/1 βολές.

@Atallos1 Ναι, 3 φάουλ έχει ο Μπογκντάνοβιτς. Πολύ καλό νέο.

• Like 1
  • Απαντ. 406
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Η διαφορά στο σκορ είναι ανατρέψιμη. Παρόλα αυτά πρέπει να βελτιωθεί ο ολυμπιακός και να πάρει κεφάλι, να μην κάνει διάφορα εύκολα λάθη που έγιναν στις προηγούμενες περιόδους.

Δημοσ.

3 έχει. Απλα το τρίτο νομίζω δεν ήταν φαουλ. Σαν να έριξε τα χέρια του ο Πρίτς πάνω στον άλλον.

Καλα το πάτε το ματς. Το κλασικό σύστημα "rocky balboa" παίζετε. Τρωτε τρώτε μένετε όρθιοι, αντεπίθεση στο τέλος όταν κουράζεται ο αντίπαλος, νίκη με μισο καλάθι :)

τι είπε ο Ζοτς για το 3ο φαουλ; το έχασα...

Δημοσ.

Εγώ το δεύτερο δεν θα σφύριζα, το τρίτο ήταν πεντακάθαρο, βρίσκει χέρια.

Να ανεβει ο Πρίντεζης και όλα θα πάρουν το δρόμο τους

Δημοσ.

Δύσκολα, λίγο η απίστευτη κωλοφαρδία της Φενερ, λίγο οι παίκτες τις που βάζουν τα απίστευτα και λίγο που οι δικοί μας δεν είναι σε καλή μέρα δεν είμαι και πάρα πολύ αισιόδοξος.

Ουσιαστικά πρέπει πάλι να κρατήσουμε μικρή διαφορά και να γίνει ότι έγινε προχτες με την ΤΣΣΚΑ

Δημοσ.

Δεν μπορώ να κακολογήσω τον Πρίντεζη μετά απ' όλα όσα έχει προσφέρει αλλά κακά τα ψέματα σήμερα είναι μοιραίος μέχρι στιγμής. 

Πάμε, δεν έχει τελειώσει τίποτα!

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...