Zerg13 Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 10% έχουμε. 40% έχετε μην πω 50%. Στο καλαθι θα κριθεί.
Tilemaxx Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 Αν ο Ολυμπιακός καταφέρει να κινηθεί γύρω στο 40% FG έχει ελπίδες. Το θέμα είναι να πάμε σε κλειστό παιχνίδι και να περιοριστούν οι Μπογκντάνοβιτς-Ντίξον με κάθε κόστος. Είναι οι μόνοι αξιόπιστοι σουτέρ που έχουν στην περιφέρεια και θα πάρουν πολλά σούτ οι δυό τους απόψε.
tritonas00 Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός .Σήμερα καθώς κοιμόμουνα μετά τα μεσάνυχτα πιαστηκε το δεξί χέρι μου με αποτέλεσμα να μουδιάσει ολόκληρο για λίγα δευτερόλεπτα και ξύπνησα και το κουνούσα για να ξεμουδιάσει.Οπότε το βλέπω σαν σημάδι αυτό οτι θα Νικήσει ο Ολυμπιακός.(Δεξί χερι μουδιασε - ο Ολυμπιακός στην δεξία μεριά του ζευγαριού) wtf... 2
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 Μεχρι στιγμης δεν γινονται ωραια πραγματα...αυτα που ελεγα την παρασκευη και ο τροπος που εσφαξε την ρεαλ φαινεται να πιανει και στον ολυμπιακο και το σκορ παει πολυ ψηλα πραγμα πολυ κακο!Ελπιζω να παιξουμε λιγο αμυνα Edit:κατι καναμε 2ο δεκαλεπτο!Αν παρει και κανα φαουλ ακομα ο bogdanovic Να εχει 4 θα ειναι πολυ θετικο στα πρωτα λεπτα της 3ης περιοδου!
Atallos1 Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 Κακη περιφερειακη αμυνα μετα τις αλλαγες στην πρωτη περιοδο , βελτιωθηκε στη δευτερη καπως Σπανουλης δεν εχει παρει μπρος ακομα , στα θετικα οτι δεν βρισκουν ποντους μεσα απο το καλαθι . Κατι μου λεει γενικα οτι στο δευτερο θα κριθει το παιχνιδι απο τα τριποντα Ο Bogdanovic εχει οντως 3 foul?
deltagama Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 Κακη περιφερειακη αμυνα μετα τις αλλαγες στην πρωτη περιοδο , βελτιωθηκε στη δευτερη καπως Σπανουλης δεν εχει παρει μπρος ακομα , στα θετικα οτι δεν βρισκουν ποντους μεσα απο το καλαθι . Κατι μου λεει γενικα οτι στο δευτερο θα κριθει το παιχνιδι απο τα τριποντα Ο Bogdanovic εχει οντως 3 foul? Ναιιιιιιιιιιιιι!
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 Ο Bogdanovic εχει οντως 3 foul? απο μια καρτα που εμφανιστηκε καποια στιγμη κατι τετοιο επιασε το ματι μου..αν καποιος μπορει να το επιβεβαιωση θα ηταν καλο γτ νμζ θα παιξει μεγαλο ρολο!
Προτεινόμενες αναρτήσεις