Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επιθετικά έχει περιορισμένο ρεπερτόριο λόγω μπατζετ κυρίως. Αν ο Ολυμπιακός είχε δίπλα στον Σπανούλη ακόμα έναν Λο, έναν Παπ στη κατάσταση πριν φυγει, ενα ετοιμο 4αρι πλάι στον Γιώργο κι έναν Βουισιτς θα ηταν τελείως αλλιώς.

Με Γκριν, Μπιρτς, Αγραβάνη και Παπαπετρου που τωρα πλάθεται, τι περιμένεις να βγαίνει;;;

Έτσι κι αλλιώς νομίζω γενικά η αμυνα μας παει περισσότερο ως νοοτροπία, αλλα να δούμε κ με τι παλεύουμε Ε....

• Απαντ. 406
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Επιθετικά έχει περιορισμένο ρεπερτόριο επειδή έχουν τραυματιστεί Χάκετ και Λοτζέσκι.

Ας ήταν αυτοί οι δύο καλά και θα μιλούσαμε για φαβορί σήμερα

• Like 1
Δημοσ.

Θεουλης αν ειναι δεν ξερω, αυτο που ξερω ειναι οτι δεν ειναι καθολου κακη ιδεα οι τελικοι να γινονται με τη μορφη playoffs. Kαι απο εμπορικης αποψης και απο αθλητικης. Για την ακριβεια θεωρω δεδομενο οτι καποια στιγμη θα γινει και θα εχει και επιτυχια ως συστημα, οπως αλλωστε κανουν και κατι ανοητοι και αμπασκετοι στην Αμερικη τους οποιους η Ευρωπη ακολουθει στο θεμα του μπασκετ...

Απλα δεν εχει βρεθει η φορμουλα να χωρεσουν τοσοι αγωνες σε μια σεζον, χρειαζεται συνενοηση με τις ομαδες και τα εσωτερικα τους πρωταθληματα.

Και τελος παντων ακομα κι αστεια να μου φαινοταν η σκεψη του, θα αφηνα λιγο τοπο στην αποψη καποιου που εχει φαει τη ζωη του για το μπασκετ σε αυτο το επιπεδο πρωτου τον αποδοκιμασω ως τυπος που ασχολειται περιστασιακα και μονο στις επιτυχιες..

• Like 1
Δημοσ.

Αν πέρναγε εχθές τελικό δεν θα είχε κάνα πρόβλημα..όπως λέει κ ο βενζινας απτην αρχή του ματς να μιλάτε.

• Like 2
Δημοσ.

Αν πέρναγε εχθές τελικό δεν θα είχε κάνα πρόβλημα..όπως λέει κ ο βενζινας απτην αρχή του ματς να μιλάτε.

Δεν σε καταλαβαινω. Την αποψη αυτη περι final four την εχει επαναλαβει κι αλλες φορες, παρε ενα προχειρο απο το Νοεμβρη του 2015:

http://www.gazzetta.gr/basketball/article/836907/itoydis-na-ginei-ala-nva-systima-tis-eyroligkas

Δεν νομιζω τον Νοεμβρη του '15 να εψαχνε για δικαιολογιες. Ειναι ξεκαθαρα η σταθερη αποψη του εδω και χρονια, δεν ειπε κατι καινουργιο.

Δημοσ.

Συμφωνώ.. κ άλλοι προπονητές έχουν πει το ίδιο.εγω είπα ότι εχθές αν νικούσε δεν θα τον ένοιαζε.. τεσπά

Δημοσ.

MVP της Euroleague το παιδι με τα 4 συμφωνα και το ενα φωνηεν για ονομα

Εξαιρετικος παιχτης

llull1111.jpg

• Like 4
Δημοσ.

...

Και τελος παντων ακομα κι αστεια να μου φαινοταν η σκεψη του, θα αφηνα λιγο τοπο στην αποψη καποιου που εχει φαει τη ζωη του για το μπασκετ σε αυτο το επιπεδο πρωτου τον αποδοκιμασω ως τυπος που ασχολειται περιστασιακα και μονο στις επιτυχιες..

Σταδιακά πάμε προς τα εκεί.

Το φετινό ειδικά ήταν μεγάλο βήμα.

Ωστόσο δεν παίρνω ιδιαίτερα σοβαρά τις συγκεκριμένες δηλώσεις. Κάθε φορά που χάνουν απο Ολυμπιακό ζητάνε αλλαγή συστήματος. Δεν έχει σημασία αν το λέει ο Ιτουδης ή ο Βατούνιν. Και κανένα μα κανένα παράπονο όταν κερδίζουν στην κανονική διάρκεια με φριχτές διαιτησίες υπέρ τους. Εντός και εκτός.

Ε. Είπαμε.

Δημοσ.

MVP της Euroleague το παιδι με τα 4 συμφωνα και το ενα φωνηεν για ονομα

Εξαιρετικος παιχτης

llull1111.jpg

To άξιζε ο Γιουλ... Και ο Ντόντσιτς εννοείται για rising star και ο Ράντολφ για την πιο θεαματική φάση με την ταπάρα του στον Ντόρσεϊ. Νομίζω πως για καλύτερο αμυντικό θα ήθελα τον Ούντο και όχι τον Χάνγκα.

• Like 1
Δημοσ.

Τι θέλει ο Ηττούδης? Best out of 5?

Χαχαχααχχααχα.

No problem μεγάλε, υπό μία προϋπόθεση.

Salary cap και τράβα να φτιάξεις ομάδα με 10 μύρια βαριά και ξαναέλα για όσα best out of 5 θέλεις.

• Like 5
Δημοσ.

Τι θέλει ο Ηττούδης? Best out of 5?

Χαχαχααχχααχα.

No problem μεγάλε, υπό μία προϋπόθεση.

Salary cap και τράβα να φτιάξεις ομάδα με 10 μύρια βαριά και ξαναέλα για όσα best out of 5 θέλεις.

To salary cap και στο nba ειναι ιδαιτερως χαλαρο. Οι brooklyn για παραδειγμα ειναι κοντα στα 80εκ  και οι cavaliers κοντα στα 130εκ με το οριο να ειναι καπου στα 100εκ νομιζω θεωρητικα.

http://hoopshype.com/salaries/

Αν και επι της αρχης συμφωνω και εγω για επιβολη του, πρακτικα ειναι μαλλον αδυνατο γιατι με το ανοιγμα που εχει κανει το αντιστοιχο στο NBA στο τελος  δεν θα ερχονται παικτες ουτε απο την D league.

Δημοσ.

Δίκαιο έχεις. Επιπλέον μην ξεχνάμε ότι στην Ευρώπη τα μαύρα πάνε και έρχονται και κάποιες ομάδες ξεπλένουν αβέρτα.

Αν όμως θέλει κάποιος να παίζει σε σειρά αγώνων μία τέτοια σαιζόν, θα πρέπει να δεχθεί αυτό να γίνει επί ίσοις όροις.

Δημοσ.

Φημες για παρουσια ερντογαν στο γηπεδο.

Ελπιζω οι Ελληνες παιχτες μας να εχουν ΣΚΥΛΙΑΣΕΙ για σημερα.

Ολη η ελλαδα σημερα πρεπει να ναι με τον ολυμπιακο

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...