AlienTechGR Δημοσ. 19 Μαΐου 2017 Δημοσ. 19 Μαΐου 2017 Ο Σπανούλης, πάτησε το κλασικό "Clutch Mode" κουμπί στο τέλος. Δε με εκπλήσσει πλέον. Εγώ θέλω να σταθώ κυρίως στον Παπανικολάου και τον Μάντζαρη. Κάθε φορά που έπαιρναν διαφορά οι άλλοι, αυτοί οι δύο ήταν εκεί και με τρίποντες βόμβες, μείωναν τη διαφορά. Μπράβο και στον Γκριν για το τρίποντο και τις κρίσιμες βολές στο τέλος. Πάμε δυνατά την Κυριακή, πραγματικά ενάντια σε όλα. 3
xgol Δημοσ. 20 Μαΐου 2017 Δημοσ. 20 Μαΐου 2017 Πιο δύσκολος τελικος, πιο ξεκαθαρο φαβορί, δε θα μπορουσε να υπάρξει. 2
Tilemaxx Δημοσ. 20 Μαΐου 2017 Δημοσ. 20 Μαΐου 2017 Έγκλημα να μην χρησιμοποιείς τον Μασιούλις που είναι απ' τους καλύτερους two way παίκτες της διοργάνωσης απέναντι σε αυτή την περιφέρεια. Τέρας Ούντο καθάρισε μόνος του την φρόντλαϊν της Ρεάλ όπως έκανε με ΠΑΟ.
margaritagr Δημοσ. 20 Μαΐου 2017 Δημοσ. 20 Μαΐου 2017 Τυπάρα ο Σλούκας . Του λεει ο Έλληνας αρδ "σήμερα , μαζί με Σπανούλη, πέρασες τον Κούκοτς σε τελικούς" και λεει "πέρασα τον Κούκοτς; γελάει ο κόσμος" Χαχχαχα 2
Xero1991 Δημοσ. 20 Μαΐου 2017 Δημοσ. 20 Μαΐου 2017 Τυπάρα ο Σλούκας . Του λεει ο Έλληνας αρδ "σήμερα , μαζί με Σπανούλη, πέρασες τον Κούκοτς σε τελικούς" και λεει "πέρασα τον Κούκοτς; γελάει ο κόσμος" Χαχχαχα Ααα αν υπάρχει κάπου αυτό θα ήθελα να το δω
margaritagr Δημοσ. 20 Μαΐου 2017 Δημοσ. 20 Μαΐου 2017 Ααα αν υπάρχει κάπου αυτό θα ήθελα να το δω Νομίζω gazzetta
margaritagr Δημοσ. 20 Μαΐου 2017 Δημοσ. 20 Μαΐου 2017 Μπογκντανοβιτς: "Ο Σπανουλης ειναι ο κορυφαιος παιχτης στην ιστορια της ευρωλιγκα" Ενταξει δε μας ειπε κ κατι καινουριο βεβαια 1
margaritagr Δημοσ. 20 Μαΐου 2017 Δημοσ. 20 Μαΐου 2017 Εντελώς αφημένοι οι δικοί μας φιλαθλοι στην Τουρκία. Στημένο Καργα ως σκηνικό πολέμου. Όσα έγραψαν χτες οι αρδ ηταν πραγματικότητα. Κι έμαθα σήμερα οτι ακόμα και εξω απο το γήπεδο κάποιοι Τούρκοι προστάτευαν Έλληνες απο τους συμπατριώτες τους κι όχι η αστυνομία που δεν έκανε ΤΙΠΟΤΑ. Κυκλοφόρησε και είδηση οτι μας έπαιρναν μπλούζες.. Ε μέσα σ αυτούς που ξεγυμνωθηκαν ηταν κι ο πατέρας του Μάντζαρη. ΣΗΚΩΣΕ ΤΟ ΑΥΡΙΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΟΤΕΤΣΙ ΤΟΥΣ ΘΡΥΛΕ!!!!! 1
~mxls~ Δημοσ. 20 Μαΐου 2017 Δημοσ. 20 Μαΐου 2017 Σας το έγραψα και χθες,είναι δυο συνάδελφοι στην Πόλη και αυτοί μου τα έλεγαν. Δεν φόρεσαν καν φανέλα για να μην υπάρχουν παρατράγουδα. Είναι που δήθεν θα έφταιγαν προκλήσεις μας. 1
margaritagr Δημοσ. 20 Μαΐου 2017 Δημοσ. 20 Μαΐου 2017 Εγώ ενα πράγμα εύχομαι.... αν το σηκώσουμε, να φύγουν ολοι σώοι και αβλαβείς. 1
Zerg13 Δημοσ. 20 Μαΐου 2017 Δημοσ. 20 Μαΐου 2017 Να δειχνουμε και τα καλα, οχι μονο τους ανεγκεφαλους που υπαρχουν παντου. (Στο σεφ το καλυτερο σεναριο θα ηταν να γλιτωναν μονο με απωλεια μπλουζας....) http://www.contra.gr/Basketball/Europe/Euroleague/olympiacos/xeri-xeri-opadoi-toy-olympiakou-kai-ths-fener.4680754.html Υπαρχουν και τα καλα λοιπον, μεταξυ των φιλαθλων. (Το βιντεο ειναι πολυ καλο, θυμιζει Αγγλια στις καλες της) Ειναι λιγο δυσκολο να βλεπαμε τετοιες σκηνες στο Σεφ, για να μην πω απιθανο. (Οντως σε ενα αλλο βιντεο που δεν θελω να το βαλω καποιοι οπαδοι της Φενερ προσπαθουν να σωσουν τις μπλουζες των γαβρων, λενε αφηστε τους θα φερουμε την αστυνομια, ειναι φιλοξενουμενοι πως φερεςτε ετςι κτλ) οπως ειπα ανεγκεφαλοι υπαρχουν παντου. 1
YourTrueLegend Δημοσ. 20 Μαΐου 2017 Δημοσ. 20 Μαΐου 2017 "Με συγχωρείτε. Πρέπει να πω κάτι που θεωρώ σημαντικό. Όπως όλοι γνωρίζετε, το Final Four διεξάγεται στην Κωνσταντινούπολη, μπροστά στους φιλάθλους μας. Θέλω, λοιπόν, να τους παρακαλέσω να είναι σωστοί απέναντι στον Ολυμπιακό και ειδικά απέναντι στους οπαδούς του Ολυμπιακού. Να είναι φιλόξενοι απέναντί τους και να τους σεβαστούν. Όχι μόνο αύριο στο παιχνίδι, αλλά και σήμερα στους δρόμους" Ζελιμιρ Ομπραντοβιτς. 2
margaritagr Δημοσ. 20 Μαΐου 2017 Δημοσ. 20 Μαΐου 2017 Αυτο ήθελα να γράψω. Μπράβο του. Και γενικά η συνέντευξη τύπου ηταν Σε πολυ καλο κλίμα με αμοιβαίο σεβασμό. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις