Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σας ταιριαζουν καλυτερα οι Παρασκευες :)

Εσένα σε έχει φοβηθεί το μάτι μου. Έχεις πέσει μεσα στις προβλέψεις.

Ελπίζω η τελευταία που έγραψες, νίκη Φενερ εναντίον μας στον τελικό, να είναι άστοχη.

• Like 1
  • Απαντ. 406
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παιχταράδες και σωστό κόουτς έχει η ΤΣΣΚΑ.

Δυστυχώς γι'αυτους κυκλοφορεί ο Σπαν στα ευρωπαϊκά γήπεδα.

Εφιάλτης.

Αυτό ακριβώς. Μας έβγαλαν καφενείο την Εφές και τώρα βγάζουν και την ΤΣΣΚΑ! Πρέπει να κερδίσει τους GSW ο Ολυμπιακός για να πουν πόσο μεγάλη ομάδα είναι;;;

• Like 4
Δημοσ.

Αν φέρουν την κούπα την Κυριακή, αν συνεχίσει έτσι και μέχρι τους τελικούς Α1 θα τον λεω απο εδώ και πέρα Τερμινεϊτορ όπως τον έλεγε ο Ιωάννου. Κατ' τα άλλα να ζητήσω συγνώμη για ποιό λόγο; Και ο Σάδα κάποτε στην Μπαρτσελόνα στα 10 παιχνίδια έκανε και ένα εξωπραγματικό επιθετικά όπου του έβγαιναν όλα. Δεν αλλάζει η άποψη μου απο μια καλή εμφάνιση. Αν σαν παίκτης ανεβεί απο εδώ και πέρα και μας διαψεύσει, θα ήταν το καλύτερο για την ομάδα.

Να κανουν ακομα μεγαλυτερη υπερβαση δλδ και να φερουν και την κουπα... :)

Δημοσ.

IMG_1319.jpg

"Για την Ιωάννα σου! Που τα δάκρυά της το 2011 σε κράτησαν στον Ολυμπιακό και έκτοτε δεν έχουμε σταματήσει να κλαίμε από χαρά γι' αυτήν την ομάδα!"

Ευχαριστούμε.

• Like 6
Δημοσ.

Κλοουν που κανει αλλαγη στο 1 δευτερολεπτο

Αλλη μια μπουρδα που ειπε ο Ιωαννου σημερα και βρηκε τους αντιστοιχους ακροατες που την πιστεψαν εχοντας περισσοτερη εμπιστοσυνη σε αυτον παρα στα ματια τους και την (οποια) κριση τους...

Σαφως και δεν εκανε καμια αλλαγη στο 1 δευτερολεπτο ο Ιτουδης μετα τις 2 ευστοχες βολες του Γκριν.

Δημοσ.

Εσένα σε έχει φοβηθεί το μάτι μου. Έχεις πέσει μεσα στις προβλέψεις.

Ελπίζω η τελευταία που έγραψες, νίκη Φενερ εναντίον μας στον τελικό, να είναι άστοχη.

Κατσε να γινει ο ημιτελικς πρωτα :)
Δημοσ.

Τον βρίζω κι εγώ που και που τον Μαντζαράκο αλλά σήμερα μετά απ' τα 0/3 τρίποντα που είχε στην αρχή του αγώνα ήταν συγκλονιστικός. Νομίζω ότι τελείωσε με 5/8 και έκανε προσπάθειες για να επιτεθεί στο καλάθι. Σεβασμός για τη σκληράδα του αλλά όπως είπε ο Τηλέμαχος η διάρκεια έχει σημασία. 

Δημοσ.

Μην το πεις παραεξω...

Κλοουν που κανει αλλαγη στο 1 δευτερολεπτο , με ξενα @@ καριερα . Loser μια ζωη

Μην απαξιώνετε guys.

Όχι γιατι είναι Έλληνας, αλλά γιατί έχει μοχθήσει όσο λίγοι.

Τα κόμπλεξ του είναι άλλη ιστορία.

• Like 2
Δημοσ.

Το παιχνίδι σήμερα το πήρανε οι Έλληνες. Και δη οι κάτω των 30. Στο τέλος παρέσυραν και τους ξένους και ανέβηκε και ο Σπανούλης. Το μεγαλύτερο ρισπεκτ το παίρνει ο Αγραβάνης, που πέρα από τα τρίποντα, πήρε 4-5 επιθετικά και πάλευε σα σκυλί.

Και του έχω σύρει άπειρα του Αγραβάνη 2 χρόνια.......

ΑΡΡΩΣΤΕΙΑ, έκλεισε η φωνή, βγάλαμε μπλούζες, βαφτίσαμε τη γυναίκα ΤΣΣΚΑ και το βράδυ θα γίνει πόλεμος :P :P

• Like 8
Δημοσ.

Αυτα θέλω να τα γράφεις όταν ο Ολυμπιακός βρίσκεται στο -19 ή στο -11 όπως σήμερα.

Ότι έλεγαν κάποιοι στο αρχικό 0/3 του Μάτζαρη.

Δημοσ.

Αλλη μια μπουρδα που ειπε ο Ιωαννου σημερα και βρηκε τους αντιστοιχους ακροατες που την πιστεψαν εχοντας περισσοτερη εμπιστοσυνη σε αυτον παρα στα ματια τους και την (οποια) κριση τους...

Σαφως και δεν εκανε καμια αλλαγη στο 1 δευτερολεπτο ο Ιτουδης.

Πες μας κι αλλα Midi

Εdit βασικα φαινεται η αλλαγη στο συγκεκριμενο οτι εγινε πριν τις βολες του Green . Still κλοουν

POMds4Y.png

• Like 5
Δημοσ.

Θα λέμε στα εγγόνια μας ότι είδαμε αυτόν τον Ολυμπιακό από κοντά, θα τους δείχνουμε τα αποχρωματισμένα εισιτήρια από το ΣΕΦ ανάμεσα στα άλμπουμ με τις προσωπικές μας φωτογραφίες και στο Youtube όλα τα παιχνίδια που μας έκαναν να κλάψουμε με αυτό τον Θρύλο του παγκόσμιου αθλητισμού.

Ευλογία, τίποτα άλλο

• Like 4
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...