heros Δημοσ. 5 Μαΐου 2017 Δημοσ. 5 Μαΐου 2017 Λοιπόν έχω ένα μικρό 'διόροφο' κουτι Aerocool https://www.lelong.com.my/aerocool-pgs-qx-2000-cube-tower-matx-casing-easyit2u-157120712-2016-11-Sale-P.htm (στον κάτω όροφο είναι μητρική και στον πάνω δίσκοι και τροφοδοτικό).. Μέχρι τώρα δεν είχα πρόβλημα ..άλλα όταν πριν από λίγες μέρες πήγα να βάλω μια Sapphire 380 ..δεν χώραγε...όχι στο μήκος αλλά στο ύψος!!!! με αποτέλεσμα να μην μπορει να καθισει καλά ο πάνω όροφος του κουτιού...Τώρα αυτό τι είναι? Αλλάξαν οι προδιαγραφές για τις κάρτες γραφικών? Είναι αστοχία τις Sapphire? Να ψάξω για άλλη κάρτα? ή όλες οι 380 (gigabyte, asus) ειναι τόσο ψηλές?
argimeg Δημοσ. 5 Μαΐου 2017 Δημοσ. 5 Μαΐου 2017 Γιατί λες ότι άλλαξαν οι προδιαγραφές; Κάθε κατασκευαστής κάρτας γραφικών (asus-msi) φτιάχνει την δική του κάρτα χρησιμοποιόντας την gpu της amd ή της nvidia και από εκεί και πέρα η πλακέτα και η ψύκτρα εφόσον δεν είναι reference υλοποίηση είναι υπόθεση του κατασκευαστή, γι'αυτό λέγεται και custom υλοποίηση. Θα έπρεπε να κοιτάξεις τις διαστάσεις πριν την αγοράσεις. Μέσα στο site της κάθε εταιρείας γράφει καθαρά για ύψος-μήκος-πλάτος. Την αλλάζεις ή αλλάζεις την ψύκτρα με aftermarket.
Sheogorath Δημοσ. 5 Μαΐου 2017 Δημοσ. 5 Μαΐου 2017 Aν την πήρες μέσω ιντερνετ και είσαι μέσα σε 14 μέρες απο την αγορά, την γυρίζεις πίσω με υπαναχώρηση.
SaFiS Δημοσ. 5 Μαΐου 2017 Δημοσ. 5 Μαΐου 2017 To κάτω κουτί, είναι χονδρικά 12cm ~ 13cm στο ύψος (εσωτερικά). Η κάρτα που πήρες είναι 12,65cm + το ύψος της μητρικής. Κάνε ότι είπε ο Sheogorath...
Moderators Inuyasha Δημοσ. 5 Μαΐου 2017 Moderators Δημοσ. 5 Μαΐου 2017 Δεν νομίζω να αγοράσει καινούργια 380 όταν υπάρχει 480 στα ίδια λεφτά σχεδόν Οι καρτες εκτός από το πρότυπο σύνδεσης (pci express) δεν έχουν κάποιο άλλο from factor πρότυπο ειδικά στα custom pcb/cooler
heros Δημοσ. 6 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2017 για αλλαγη δεν παιζει, αλλωστε την ειχα αλλού και την εβγαλα..Παντως ποτε μεχρι τωρα δεν ειχα δει τοσο ΨΗΛΗ ΚΑΡΤΑ σε υλοποιησεις εταιρειων... σε aftermarket ψύκτρες ναι αλλά ποτε σε καμμια υλοποιηση AMD που ειχαμ εχρι τωρα (6ΧΧΧ 7ΧΧΧ 28Χ...)
razorblade334 Δημοσ. 6 Μαΐου 2017 Δημοσ. 6 Μαΐου 2017 Οι προδιαγραφες ειναι συγκεκριμενες.1 slot .2 slots. 3 slots. Εγω εχω μια με 3 σλοτς.τα κοιτας αυτα πριν την αγορασεις γιατι βγαινουν σε 3 μεγεθη στο υψος.δεν ειναι ενα.
heros Δημοσ. 6 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2017 Οι προδιαγραφες ειναι συγκεκριμενες.1 slot .2 slots. 3 slots. Εγω εχω μια με 3 σλοτς.τα κοιτας αυτα πριν την αγορασεις γιατι βγαινουν σε 3 μεγεθη στο υψος.δεν ειναι ενα. μηπως δεν σας εχω δώσει να καταλαβετε τι εννοώ? ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΜΕ ΣΤΟ ΠΛΑΤΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΤΑΣ, αν καλυπτει ενα ή 2 ή 3 ΔΙΠΛΑΝΑ PCIE SLOT... εγώ αναφέρομαι στην άλλη διάσταση στο ύψος της κάρτας, δηλαδή στην απόσταση της από το mb... 1
panoc Δημοσ. 6 Μαΐου 2017 Δημοσ. 6 Μαΐου 2017 αναποδα τα λες, αυτο λεγεται πλατος, τα σλοτ λεγονται υψος. απλα τα μπερδευεις γιατι το κουτι σου ειναι πλαγια... Και ναι τα πλατη διαφδερουν αναλογα με το συστημα ψυξης. 1
cabdik Δημοσ. 6 Μαΐου 2017 Δημοσ. 6 Μαΐου 2017 μηπως δεν σας εχω δώσει να καταλαβετε τι εννοώ? ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΜΕ ΣΤΟ ΠΛΑΤΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΤΑΣ, αν καλυπτει ενα ή 2 ή 3 ΔΙΠΛΑΝΑ PCIE SLOT... εγώ αναφέρομαι στην άλλη διάσταση στο ύψος της κάρτας, δηλαδή στην απόσταση της από το mb... κι ομως......στο ΠΛΑΤΟΣ ΤΗΣ καρτας αναφερεσαι, κι ας μην το γνωριζεις....!! το υψος, οπως σου ειπαν και πιο πανω, ειναi στην πραξη, τα slot που πιανει η καρτα. ασχετως πως της τοποθετεις εσυ, οριζοντια ή καθετα..! αυτο το θεμα δεν λυνεται. η χωραει ή δεν χωραει. δεν ειναι κατι που το κοβεις λιγο, για να μπει...!!
Sheogorath Δημοσ. 6 Μαΐου 2017 Δημοσ. 6 Μαΐου 2017 Μάλλον ο μόνος που κατάλαβα εξαρχής ήμουν. Anyway, την πουλάς εδώ αγγελίες και θα σε βοηθήσουμε να βρεις την κατάλληλη για τα χρήματα που διαθέτεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα