Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

Εγω ακομα προσπαθω να καταλαβω πως ειναι δυνατον να τυλιξει κανεις σουβλάκι με γυρο?

maxresdefault.jpg

• Like 9
Δημοσ.

Λιγο εχει χαθει η μπαλα, οταν λετε σουβλακι, τι εννοειτε; Με καλαμακι καταλαβαινω εγω. Με γυρο ρωταει ο TS. Γυρος ποιοτικος δυσκολα βρισκεται, γενικα ειναι ενα σκουπιδι. Παιρνω καμια φορα αλλα ξερω οτι ειναι παπαρια.

ΜΑΚΡΙΑ απο τα σουβλατζιδικα στην πλατεια στο μοναστηρακι...

2 φορες με φιλο εκανα το λαθος και τις 2 τα πεταξαμε...Μιλαμε για οτι πιο ΑΘΛΙΟ σε κρεας κυκλοφορει

Ο μπαιραχταρης και ο Θανασης εχουν φοβερο σουβλακι και φοβερο κεμπαμπ. Εχει και γυρο χοιρινο αλλα δεν εχω δοκιμασει. Προτεινω το κεμπαμπ σε ολους τους συνδιασμους. 9/10

Δημοσ.

Μια χαρά είστε εκεί στην πρωτεύουσα.. Για ελάτε Λάρισα να φάτε το φθηνότερο 2.20... Και φτάνει έως 3+

Και εμείς δίπλα Τρίκαλα μια από τα ίδια. 2.20 ο φθηνότερος αμφιβόλου προέλευσης γύρος στον Πέπα και Γυρομάνια...

Δημοσ.

Εγω ακομα προσπαθω να καταλαβω πως ειναι δυνατον να τυλιξει κανεις σουβλάκι με γυρο? Ηξερα σουβλάκι με bacon, αλλα με γύρο που δεν ειναι one piece πρεπει να ειναι ιδιαιτερη δυσκολη-περιτεχνη διαδικασια. Επισης δεν ειναι υπερβολη να τυλιξεις το χοιρινο με χοιρινο? Η μηπως μιλαμε για σουβλακι κοτοπουλο τυλιγμενο με χοιρινο γυρο.

Σε καθε περιπτωση I am deeply confused and disturbed...

Το αστειάκι ακούστηκε το 1912 που τα σύνορα της Ελλάδας διευρυνονταν. Σήμερα, 100+ χρόνια αργότερα, το 70% πληθυσμού ξέρει πως να παραγγείλει

Δημοσ.

Λιγο εχει χαθει η μπαλα, οταν λετε σουβλακι, τι εννοειτε; Με καλαμακι καταλαβαινω εγω. Με γυρο ρωταει ο TS. Γυρος ποιοτικος δυσκολα βρισκεται, γενικα ειναι ενα σκουπιδι. Παιρνω καμια φορα αλλα ξερω οτι ειναι παπαρια.

Ο μπαιραχταρης και ο Θανασης εχουν φοβερο σουβλακι και φοβερο κεμπαμπ. Εχει και γυρο χοιρινο αλλα δεν εχω δοκιμασει. Προτεινω το κεμπαμπ σε ολους τους συνδιασμους. 9/10

για σκυλοτροφή καλά είναι

Δημοσ.

Πλατεία Αγίας Ειρήνης δίπλα στο tailor made, σουβλάκι ο Κώστας.

Για Θεσσαλονίκη λαϊκόν προς το τέλος της Τσιμισκή στα Λαδάδικα!

Φοβερές διακυμάνσεις η τιμή του εδεσματος πάντως. 2€ και πολύ σας φαίνεται στην Αθήνα, 2.7€ Χαλκιδική που είμαι εγώ

Δημοσ.

Πάντως απορώ που γράφετε τόσες σελίδες για το κόστος του λατρεμένου μας εδέσματος και αφήνετε απέξω εντελώς τον παράγοντα "μαγαζί"

Π.χ. το να δώσεις 2,30 για να κάτσεις να φας ένα σουβλάκι στο La Marina στη μαρίνα Ζέας ή στο Pita Bar στο Παλαιό Φάληρο ή στις πίτες της Γεωργίας στην Γερουλάνου στην Αργυρούπολη για εμένα δεν είναι υπερβολή  

Δε γίνεται να συγκρίνω το κόστος του σουβλακιού σε μαγαζί που έχει μέσα 10~15 υπαλλήλους και έχει στοιχίσει εξαψήφιο αριθμό για να φτιαχτεί και πιθανότατα όποιος το έχει δίνει ένα σκασμό λεφτά το μήνα νοίκι, με το σουβλατζίδικο του Μήτσου που δούλευε ο Μήτσος με τη γυναίκα του και τον Τάκη τον ντελιβερά σε 20 τετραγωνικά μαγαζί σε ένα στενό στην Αγία Σοφία 

Πάντως για το Γύρο Γύρω Όλοι στον Πειραιά στη Τσαμαδού, που έχει τα τυλιχτά 1,5 τα καλαμάκια 1 και τις μερίδες 5~5,5 να πω και εγώ ότι όσες φορές έχω πάει θα έλεγα ότι ήταν αξιοπρεπές και χωρίς να δημιουργεί ζητήμα την επομένη :D

Το καλύτερο σουβλάκι πάντως (χωρίς πατάτες) το τρώω στη γειτονιά μου, Κιούρτσι Κεμπάπ στη Δραπετσώνα, σε αρκετά καλή τιμή (1,7 η πίτα στο delivery, νομίζω στο καθιστικό λίγο παραπάνω)

Δημοσ.

Ο λούκουλος που αναφέρω πιο πάνω φτιάχνει το γύρο μόνος του κάθε μέρα - και το χοιρινό και το κοτόπουλο.  Τα λοιπά μαγαζιά στην γειτονιά μου βλέπω ξεφορτώνουν κάθε πρωί "μέγα γύρο" σε κούτες...

Χτες βράδυ πήγα στη Λ. Λαυρίου στα Γλυκά Νερά στο Γιαννιώτικο στέκι.  Το συγκεκριμένο ψήνει σε ρεύμα (όχι κάρβουνο ή αέριο) και είναι ΠΑΡΑ πολύ καλά τα σουβλάκια του.  Οι δε πίτες του είναι πολύ αφράτες και αλάδωτες.  Έχω πάει αρκετές φορές με φίλους και ούτε μία δεν έχω απογοητευτεί.  Δεν δέχεται πληρωμές με κάρτα όμως (ακόμα; ).

Το μαγαζί με το ίδιο όνομα στην πλατεία Κένεντι στο Χαλάνδρι είναι απαράδεκτο - πήγα εκεί γιατί νόμιζα ότι θα έχει την ίδια ποιότητα με το άλλο στην Λαυρίου αλλά καμία σχέση. Αυτός ψήνει με αέριο - δεν ξέρω αν παίζει ρόλο.

• Like 1
Δημοσ.

Το πιτόγυρο του μπαιραχταρη είναι μια σταλιά και η πίτα τίγκα στο λάδι. Ο Θανάσης πιο salonika style σε μέγεθος και σχετικά καλή ποιότητα γύρου.

Δημοσ.

Ο Λευτερης ο Πολιτης στην Ομονοια το εχει 1,70 νομιζω!

Παίζει να είναι αυτός που είπα εγώ πιο πριν.. τρύπα είναι;

Πάντως απορώ που γράφετε τόσες σελίδες για το κόστος του λατρεμένου μας εδέσματος και αφήνετε απέξω εντελώς τον παράγοντα "μαγαζί"

Π.χ. το να δώσεις 2,30 για να κάτσεις να φας ένα σουβλάκι στο La Marina στη μαρίνα Ζέας ή στο Pita Bar στο Παλαιό Φάληρο ή στις πίτες της Γεωργίας στην Γερουλάνου στην Αργυρούπολη για εμένα δεν είναι υπερβολή  

Δε γίνεται να συγκρίνω το κόστος του σουβλακιού σε μαγαζί που έχει μέσα 10~15 υπαλλήλους και έχει στοιχίσει εξαψήφιο αριθμό για να φτιαχτεί και πιθανότατα όποιος το έχει δίνει ένα σκασμό λεφτά το μήνα νοίκι, με το σουβλατζίδικο του Μήτσου που δούλευε ο Μήτσος με τη γυναίκα του και τον Τάκη τον ντελιβερά σε 20 τετραγωνικά μαγαζί σε ένα στενό στην Αγία Σοφία 

Πάντως για το Γύρο Γύρω Όλοι στον Πειραιά στη Τσαμαδού, που έχει τα τυλιχτά 1,5 τα καλαμάκια 1 και τις μερίδες 5~5,5 να πω και εγώ ότι όσες φορές έχω πάει θα έλεγα ότι ήταν αξιοπρεπές και χωρίς να δημιουργεί ζητήμα την επομένη :D

Το καλύτερο σουβλάκι πάντως (χωρίς πατάτες) το τρώω στη γειτονιά μου, Κιούρτσι Κεμπάπ στη Δραπετσώνα, σε αρκετά καλή τιμή (1,7 η πίτα στο delivery, νομίζω στο καθιστικό λίγο παραπάνω)

Συμφωνώ αλλά πιστεύω το θέμα αφορά delivery κυρίως  ή takeaway δεν πιστεύω κάποιος που να θέλει να αράξει σε μαγαζί πχ λόγω βόλτας με την κοπέλα του να νοιάζεται ιδιαίτερα για την τιμή στο σουβλάκι (σε λογικά πλαίσια)

Δημοσ.

Ο Λευτερης ο Πολιτης στην Ομονοια το εχει 1,70 νομιζω!

μιά φορά πήγα σέ αυτόν πρίν 2 χρόνια περίπου κ ενώ περίμενα στήν ουρά τόν ειδα νά καπνίζει κανονικότατα ,σάν νά μήν εχει μπροστά του πελάτες ...νά τό αφήνει σέ 

ενα τασάκι κ χωρίς γάντια νά πιάνει τήν πίτα γιά νά κάνει τό τυλιχτό .....αηδίασα κ ουτε ξαναπάτησα ποτέ...

Η λιβαδεια ηταν απο τα καλα και με καλες τιμες.Αποσα εχω ακουσει εχει χαλασει αρκετα αλλα δεν εχω δοκιμασει για την επιβεβαιωση οσων μου ειπαν

εχει χαλάσει παρα πολύ κ στήν ποιότητα κ στήν ποσότητα πού ειχε παλιά στόν προηγούμενο χώρο πού ηταν ,τώρα πού

εχει πάει απέναντι σέ ωραίο κ μεγάλο μαγαζί δυστυχώς καμιά σχέση οπως παλιά ... κρίμα

Δημοσ.

Το πιτόγυρο του μπαιραχταρη είναι μια σταλιά και η πίτα τίγκα στο λάδι. Ο Θανάσης πιο salonika style σε μέγεθος και σχετικά καλή ποιότητα γύρου.

Αν ισχυει αυτο, μπορεις ζητήσεις πιτα αλαδωτη. Για ποιοτητες γυρου, δεν ξερω. Και στα 2 παω.

Δημοσ.

Θυμάται κανείς το σουβλατζήδικο του Σωτηρόπουλου κάπου στο μαναστηράκι; Πήγαινα εκεί πολύ μικρός όταν κατέβαινα στο κέντρο με την γιαγιά μου. Ήτανε πολύ ωραία τα σουβλάκια του, μιλάμε για ένα μαγαζί τρύπα 15τμ ή και λιγότερο, απ' έξω υπήρχε ουρά με κόσμο που περίμενε να πάρει τα σουβλάκια. Λογικά δεν πρέπει να υπάρχει πλέον.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...