Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 193
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Η Λιβαδειά στην Κάνιγγος υπάρχει ακόμα; Θυμάμαι πως είχε καλή αναλογία τιμή/ποιότητα.

Η λιβαδεια ηταν απο τα καλα και με καλες τιμες.Αποσα εχω ακουσει εχει χαλασει αρκετα αλλα δεν εχω δοκιμασει για την επιβεβαιωση οσων μου ειπαν

Δημοσ.

Στην Αγ.Βαρβαρα στην Ελ.Βενιζελου ο Γερολυματος την ειχε 1,20 αν δεν κανω λαθος αν την επαιρνες απο εκει τωρα πρεπει να την εχει ανεβασει ομως δεν ξερω ποσο! Αν ξερει καποιος ας μας πει

• Like 1
Δημοσ.

ειπαμε για φθηνα σουβλακια τι καθεστε και γραφετε τιμες πανω απο 2 ευρω??

Διαφημίζουν μαγαζά συγγενών και φίλων :P

• Like 1
Δημοσ.

Τι λες ρε φίλε φέρεσαι και για ψαγμένος!! :P για κοντοσούβλι θα πάει στο Ρεμούτσικο στο Μπραχαμι! Επιστήμη θα φάνε όχι κοντοσούβλι :P

Είναι και ότι πρέπει για να φιλέψει ξένο μπιμπελό μαγαζί με ελληνικούς τόνους

%CF%81%CE%B5%CE%BC%CE%BF%CF%85%CF%84%CF%

οπα οπα σωστος εισαι. Αλλα το κουκακι ειναι κεντρο Αθηνα ακροπολη μερια. Με τα ποδια πανε... μπραχαμι δεν ξερω αν ψηνετε να παει. Σε πληροφορω οτι αμα φας καλυβα θα δεις οτι ειναι μεγας μαστορας :P
  • Like 1
Δημοσ.

Στην Αγ.Βαρβαρα στην Ελ.Βενιζελου ο Γερολυματος την ειχε 1,20 αν δεν κανω λαθος αν την επαιρνες απο εκει τωρα πρεπει να την εχει ανεβασει ομως δεν ξερω ποσο! Αν ξερει καποιος ας μας πει

Με μια αναζητηση που εκανα στο σαιτ τους γραφουν οτι εχει 1,30

http://www.gerolymatosep.gr/menu.html

Ειχα φαει παλαιοτερα αρκετες φορες και ηταν πιστευω vfm

Δημοσ.

Μια χαρά είστε εκεί στην πρωτεύουσα.. Για ελάτε Λάρισα να φάτε το φθηνότερο 2.20... Και φτάνει έως 3+

• Like 1
Δημοσ.

Η Λιβαδειά στην Κάνιγγος υπάρχει ακόμα; Θυμάμαι πως είχε καλή αναλογία τιμή/ποιότητα.

Έχει μεταφερθεί εδώ και λίγα χρόνια λίγο παραπέρα κοντά στην Βερανζέρου.

Ήταν όντως καλή, είχανε το καλαμάκι στο 1 ευρώ, δεν μου άρεσαν πολύ οι πατάτες τους, βέβαια επειδή είχα να πάρω πριν 4-5 χρόνια δεν ξέρω αν έχουν διατηρήσει ακόμα την ίδια ποιότητα αλλά και τιμή.

Δημοσ.

Ρεμουτσικο +1 για παϊδακια

Report, ban και ξύλο.

Το ρεμούτσικο χάλασε το 95-96 και από τότε δε βελτιώθηκε ποτέ!

Αν είστε στη γειτονιά και θέλετε παϊδάκια στη χασαποταβέρνα «ο Μαραθώνας» ή για τους γνώστες «ο Τσουτσουρας» στη Δάφνη που έχει και χασάπικο.

• Super Moderators
Δημοσ.

Πέρα από το ότι αρχίζω να απορώ με αυτά που τρώτε... έχω να πω πως όποιος τρώει σουβλάκια με τις πατάτες μέσα στην πίτα παπαριασμένες, χρειάζεται άμεσο ban! Όταν θες πατάτες τηγανητές, τις τρως ξεχωριστά και όσο είναι ακόμη ΤΡΑΓΑΝΕΣ, δηλαδή με το που θα βγουν από το λάδι!

Αν είναι να χαθεί κάθε απόλαυση, πάρτε τα σουβλάκια, βάλτε τα στο μπλεντερ και πιείτε τα με το καλαμάκι... :P

PS: Έχασα τη γάτα μου, μήπως την έφαγε κανείς???   :devil:

• Like 2
Δημοσ.

Πέρα από το ότι αρχίζω να απορώ με αυτά που τρώτε... έχω να πω πως όποιος τρώει σουβλάκια με τις πατάτες μέσα στην πίτα παπαριασμένες, χρειάζεται άμεσο ban! Όταν θες πατάτες τηγανητές, τις τρως ξεχωριστά και όσο είναι ακόμη ΤΡΑΓΑΝΕΣ, δηλαδή με το που θα βγουν από το λάδι!

Αν είναι να χαθεί κάθε απόλαυση, πάρτε τα σουβλάκια, βάλτε τα στο μπλεντερ και πιείτε τα με το καλαμάκι... :P

PS: Έχασα τη γάτα μου, μήπως την έφαγε κανείς???   :devil:

Σιγά. Εγώ πάντα σχεδόν είτε με πίτα είτε σκέτο καλαμάκι παίρνω και μια μερίδα πατάτες. Δεν είναι άσχημο να υπάρχουν πατάτες μέσα στην πίτα. Τώρα αν το σουβλατζίδικο έχει χάλια πατάτες, πράγμα που συμβαίνει σε αρκετά μαγαζιά, κάτι πατάτες μέσα στο λάδι που έχουν κατακρατήσει υγρά και όταν τις δαγκώνεις νομίζεις οτι τρώς κάτι μεταξύ βραστής και τηγανιτής πατάτας, άλλο αυτό.

• Like 1
Δημοσ.

Σας προτείνω να δοκιμάσετε από τον Λούκουλο στον Κολωνό - Ναυπλίου 7.  Δύσκολη περιοχή, πρέπει να το βάλεις στόχο να περάσεις από εκεί.  Βρίσκεις να παρκάρεις γιατί έχει κάτι συνεργεία δίπλα του.  Δουλεύει μόνο βράδυ δευτέρας έως παρασκευή.

Πολύ καλό καλαμάκι κοτόπουλο και πάρα πολύ κρέας στο γύρο πίτα του.

Μου το σύστησε φίλος ταξιτζής και δυστυχώς είναι πολύ μακριά από την περιοχή μου για να τον επισκέπτομαι συχνότερα.

• Like 2
Δημοσ.

Εγω ακομα προσπαθω να καταλαβω πως ειναι δυνατον να τυλιξει κανεις σουβλάκι με γυρο? Ηξερα σουβλάκι με bacon, αλλα με γύρο που δεν ειναι one piece πρεπει να ειναι ιδιαιτερη δυσκολη-περιτεχνη διαδικασια. Επισης δεν ειναι υπερβολη να τυλιξεις το χοιρινο με χοιρινο? Η μηπως μιλαμε για σουβλακι κοτοπουλο τυλιγμενο με χοιρινο γυρο. 

Σε καθε περιπτωση I am deeply confused and disturbed...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...