Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τυλίγει πιτόγυρα το Χίλτον;;; :confused:

Χωρίς πλάκα, κάπου κοντά στο Χίλτον θα μένει. Οπότε κάθε πρόταση για σουβλατζίδικα στην περιοχή Χίλτον/Μιχαλακοπούλου είναι ευπρόσδεκτη.

Γιατι δεν τον πας σε ενα τυχαιο που θα βρεθει στο δρομο σας; Το γωνιακο στο μοναστηρακι πχ πανω στο πεζοδρομο γεματο τραπεζια ανατολικα της εκλησιας δεν ξερω αν σερβιρει χαλια σουβλακια αλλα ειναι το καλυτερο σημειο να φατε εκει.

Το να σου προτεινει καποιος εδω ενα μπορει γευστικα να μην σου αρεσει εσενα πχ να βαζει περισσοτερο αλατι πχ το πιο απλο. Η πιτα μπορει ενα μαγαζι να την κανει καθε μερα ωρα και λεπτο τελεια και αφρατη, και μολις παραγγειλεις εσυ με τον φιλο σου να εχει καει λιγο παραπανω πχ. Ολα τυχαια ειναι.

Επισης πιστευω οπου υπαρχει πολυ καταναλωση το κρεας δεν ειναι να το φοβασαι.

Χιλτον ετσι το ανεφερα να τον πας σε εστιατοριο κυριλα, αφου μας το παιζεις χουβαρντας με 5 ευρω το σουβλακι. Ψαξε google πιτα του παππουστη και πηγαινετε εκει. :) :)

• Απαντ. 193
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Να πάτε στις 2πμ στο διόνυσο στους καλογηρους, να του φύγει το καφάσι με την εμπειρία...

Δημοσ.

ΜΑΚΡΙΑ απο τα σουβλατζιδικα στην πλατεια στο μοναστηρακι...
2 φορες με φιλο εκανα το λαθος και τις 2 τα πεταξαμε...Μιλαμε για οτι πιο ΑΘΛΙΟ σε κρεας κυκλοφορει

• Like 1
Δημοσ.

2 φορες με φιλο εκανα το λαθος και τις 2 τα πεταξαμε...Μιλαμε για οτι πιο ΑΘΛΙΟ σε κρεας κυκλοφορει

Μαλλον δεν πειναγατε πολυ
Δημοσ.

Για πότε μιλάμε? Γιατί τον ένα χρόνο που βρίσκομαι Ηράκλειο, τα πιτόγυρα είναι σχεδόν παντού για κλάματα..

3 ευρώ το κάθε πιτόγυρο, για να έχει μέσα μισό κιλό πατάτες πλαστικές και γύρο της πλάκας.  :cry:  :cry:

Ναι δεν έχει καλό γύρο...

Αλλά αν θες γύρο που να τρώγεται δοκίμασε μανώλα, izmir (για ντονέρ και κεμπαπ), "Πιτόγυρο", Μπαλούρδος ,Ovelix, Κρασας και κάνα δυό άλλα... δεν είναι τέλεια αλλά ειναι αρκετά καλύτερα απο τα υπόλοιπα.

το 2010-2011 ήταν καλός αυτός πριν απο τον μπαϊραχτάρη ξέχασα πως τον λένε.. όχι αυτός που έχει έναν ασπρομάλλη κράχτη που έχει πλάκα ένας άλλος απέναντι αλλά χάλασε και αυτός πέρσι που πήγα σκ@#@τά ήταν το τυλιχτό του...

Δημοσ.

Παιδιά, θα κυκλοφορήσω έναν συνάδελφο ξένο στο κέντρο της Αθήνα σε λίγες εβδομάδες και θέλω να τον ταΐσω σουβλάκι. Έχω χρόνια να πάω Πλάκα/Μοναστηράκι για φαγητό. Υπάρχει εκεί ή κάπου εκεί κοντά κανένα μέρος που να κάνει σουβλάκι της προκοπής; Μη φάει τα ξεράσματα που δίνουν στους τουρίστες.

Τιμή δεν μας απασχολεί, ας κάνει και 5 ευρώ. Μια φορά θα φάμε.

Ακου γιατι βλεπω εχει γεμίσει ο τόπος ''ψαγμένους''. Θα πας κουκάκι στον καλύβα. και θα πάρεισ πίτες με κοντοσούβλι και ο γύρος μπομπα είναι αλλά το κοντοσούβλι ειναι ΑΛΛΗ φάση. thank me later.

Δημοσ.

Ακου γιατι βλεπω εχει γεμίσει ο τόπος ''ψαγμένους''. Θα πας κουκάκι στον καλύβα. και θα πάρεισ πίτες με κοντοσούβλι και ο γύρος μπομπα είναι αλλά το κοντοσούβλι ειναι ΑΛΛΗ φάση. thank me later.

Τι λες ρε φίλε φέρεσαι και για ψαγμένος!! :P για κοντοσούβλι θα πάει στο Ρεμούτσικο στο Μπραχαμι! Επιστήμη θα φάνε όχι κοντοσούβλι :P

Είναι και ότι πρέπει για να φιλέψει ξένο μπιμπελό μαγαζί με ελληνικούς τόνους

%CF%81%CE%B5%CE%BC%CE%BF%CF%85%CF%84%CF%

• Like 2
Δημοσ.

Θα τον τρελάνει στα χιλιόμετρα τον ξένο συνάδελφο..Από το κουκάκι στο μπραχάμι και από το μοναστηράκι στο χίλτον χαχαχα.Την Αθήνα θα δει και θα τρώει τα πιτόγυρα μέσα στο αυτοκίνητο.

Δημοσ.

Μακης περιστερι μονο (οχι αιγαλεω) πιτα καλαμακι/γυρο ΚΑΝΟΝΙΚΟ σουβλακι οχι μινιατουρα ουτε κρεας απο σκυλια (για οσους κομπλεξικους) το εχει 1 ευρω μονο!

Παλια αρχισε στα 90 λεπτα, καπου το πηγε 1,5 τωρα ξανακατεβηκε.

Ιδιος μακης αιγαλεω αν κατσεις εκει να το φας πληρωνεις παραπανω.

Περναει γνωστος μου απο Μακη Περιστερι και λεει εχει ταμπελα εξω που γραφει πιτα γυρο χοιρινο 1 ευρω

και του κανω με γυρο?εισαι σιγουρος? Του λεω προφανως δεν θα το ειδες καλα.. και δεν τον πιστεψα..!!!

Γνωριζω οτι του Μακη ο γυρος τρωγεται μια χαρα αλλα τους τελευταιους μηνες εχει μειωσει την ποσοτητα στο κρεας τουλαχιστον για το Αιγαλεω!

"Ο Βρωμικος Χαρυ" στο Μενιδι 1,40

Οι κοκονοστημιές στο Αιγάλεω μόλις άνοιξαν είχα πολύ νόστημο σουβλάκι και πάρα πολύ κόσμο. Μετά το χάλασαν...

Τρώγαμε μέχρι πέρσι που είμασταν στο Πα.Πει με τα παιδιά στο γύρο γύρω όλοι στον Πειραιά 1,5 ευρώ το τυλιχτό. Εμείς πέρναμε με καλαμάκι κοτόπουλο πάντα γιατί τα υπόλοιπα τα φοβόμασταν λόγω των χαμηλών τιμών που έπαιζαν...Πάντως το συγκεκριμένο πολύ καλή ποιότητα και το μέγεθος του αρκετά ικανοποιητικό...

Η Βόνιτσα στον Νέο Κόσμο είναι το χειρότερο μαγαζί στην περιοχή. Έχω φάει δυο φορές. Την πρώτη ο γύρος ήταν τίγκα στο λάδι, βρήκα και ένα μικρό κόκαλο που έμοιαζε με κομμάτι κρέατος.

Την δεύτερη φορά ο γύρος ήταν κακοψημένος. 

Παρόλα αυτά το μαγαζί έχει πελατεία. Απορώ γιατί...

απο ολα εχω δοκιμασει μια χαρα μου φανηκαν νοστιμοτατα :)

(αθήνα)  κυψέλης 50 mr euro (λέγεται),πρίν 4-5 μήνες ειχα πάει σέ μιά γιορτή φίλου κ ειχαν πάρει από αυτό τό μαγαζί ,

τυλιχτά μέ πίτα γύρο κλπ μέ 1.30 εκαστο μού ειχε κάνει εντύπωση η χαμηλή τιμή του αλλά ηταν αρκετά καλό κ χορταστικό,

στήν κεντρική πλατεία τής ηλιούπολης ,δίπλα από τό super market ΑΒ βασιλόπουλος τό εχουν τό τυλιχτό 1.50 euro ειχα δοκιμάσει κ

αυτό καλό ηταν

Μακης περιστερι μονο (οχι αιγαλεω) πιτα καλαμακι/γυρο ΚΑΝΟΝΙΚΟ σουβλακι οχι μινιατουρα ουτε κρεας απο σκυλια (για οσους κομπλεξικους) το εχει 1 ευρω μονο!

Παλια αρχισε στα 90 λεπτα, καπου το πηγε 1,5 τωρα ξανακατεβηκε.

Ιδιος μακης αιγαλεω αν κατσεις εκει να το φας πληρωνεις παραπανω.

Παιδια εγω μεχρι στιγμης φιλτραρω αυτα.. ΤΗΑΝΚS!

Δημοσ.

Θράκα, Μηνάς... Μιλάμε για 25 χρόνια πριν...

time flies by...

Για πότε μιλάμε? Γιατί τον ένα χρόνο που βρίσκομαι Ηράκλειο, τα πιτόγυρα είναι σχεδόν παντού για κλάματα..

3 ευρώ το κάθε πιτόγυρο, για να έχει μέσα μισό κιλό πατάτες πλαστικές και γύρο της πλάκας.  :cry:  :cry:

2015 αναφερομαι εγω...τωρα μετα απο 2 χρονια αν εγινε της κακομοιρας περαστικα τους.

Δημοσ.

Ειχα παει σε σουβλατζιδικο στο αιγαλεω διπλα απο τα πετ σοπ σε ενα παππου. Ηταν διπλα μας πηγαμε εκει. (Αν περπατουσαμε λιγα μετρα στη θηβων θα ειχαμε καλυτερες επιλογες) . 1.8 το πιτογυρο αλλα αυτο που μου εκανε εντυπωση ειναι οτι τις πατατες 3-4 που εβαλε τις εβαλε με γυμνα χερια χωρις γαντια. Ηταν πολυ χυμα η φαση, αηδια και οσο καλο και να ηταν η οχι το σουβλακι, ο επαγγελματισμος η οχι σε απωθει η σε κανει να προσελκυσεις την επιχειρηση.

Στον μακη, μπορει να εχει ενα ευρω το πιτογυρο αλλα τα παιδια μεσα ειναι επαγγελματιες με τη στολουλα τους τη σβελταδα τους κλπ. Επισης τα πιτογυρα ειναι βιτρινα κυριως μαγειρευτα και πατσα σερβιρουν.

Το καλυτερο σουβλακι το ειχα φαει στη παλια γειτονια μου, μεγαλο αφρατο κλπ κατω απο 2 ευρω, λιχουδιες λετεται οποιος θελει πμ αλλα θα κανει ταξιδι να ερθει.

Παντως αν παρατηρησετε εχουμε τη ταση να αγοραζουμε σουβλακια συνεχως απο τα ιδια και τα ιδια. Σπανια καποιος για ενα δυο μηνες που θα παραγγελνει απ εξω, θα παρει απο ΟΛΑ τα σουβλατζιδικα που υπαρχουν σε ακτινα δυο χιλιομετρων πχ απ το σπιτι του. Εχουμε την ταση να πηγαινουμε σε ενα δυο δοκιμασμενα οποτε δεν ειμαστε αντικειμενικοι.

Ο αλλος ρωταει για μοναστηρακι που θα παει και ενω εκει φανταζομαι σε ακτινα 500 μετρων θα υπαρχουν καμια 20αρια, ο αλλος τα βριζει ολα λες και εχει παει σε ολα. Εγω εχω παει και στα γωνιακα, και σε εκεινο στο ψυρρη στη στροφη, και σε καποια προς θησειο. Δεν θυμαμαι καποια που να ηταν χαλια. Ουτε κρυο ουτε ζεστη. Δεν θυμαμαι καποιο που να εφαγα και να μου αρεσε παρα παρα πολυ. Απλως εκεινη τη στιγμη ικανοποιησα την πεινα μου φθηνα, σε σχεση με το να πηγαινα σε ταβερνα. Επισης πως γινεται κατι να ειναι χαλια και να ξεσκιζεται στο χρημα.

• Super Moderators
Δημοσ.

Στον Κώστα κλασικά (Πεντέλης 5, κάθετα στην Μητροπόλεως), αν προλάβετε όμως :P

Repost for emphasis...

• Like 3
Δημοσ.

πίτα με πανσέτα απο καλοψημένο (εξάρχεια) έχετε δοκιμάσει;

ακριβή μεν (2.60), αργει κιόλας αλλα πολύ καλή. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...