Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

(αθήνα)  κυψέλης 50 mr euro (λέγεται),πρίν 4-5 μήνες ειχα πάει σέ μιά γιορτή φίλου κ ειχαν πάρει από αυτό τό μαγαζί ,

τυλιχτά μέ πίτα γύρο κλπ μέ 1.30 εκαστο μού ειχε κάνει εντύπωση η χαμηλή τιμή του αλλά ηταν αρκετά καλό κ χορταστικό,

στήν κεντρική πλατεία τής ηλιούπολης ,δίπλα από τό super market ΑΒ βασιλόπουλος τό εχουν τό τυλιχτό 1.50 euro ειχα δοκιμάσει κ

αυτό καλό ηταν

• Like 1
Δημοσ.

Διαβαζω για Αθηνα οτι παιρνετε με 2€ ποιοτικοτατο πιτογυρο ή σουβλακι οπως το λετε εσεις ενω θεσσαλονικη,και οχι μονο, με 2€ αμα βρεις σωστο θα ειναι θαυμα. Για να φας της προκοπης θες κοντα 2.5€. Παραλια συγκεκριμενα και γυρω αγγιζει 3αρι.

Βέβαια της Θεσσαλονίκης είναι άνετα διπλάσιο σε ποσότητα...

Δημοσ.

Ναι, αλλά η πίτα έχει μέγεθος πίτσας, έχει μισή μερίδα πατάτες μέσα και μισή μερίδα γύρο.

Αχ... τι μου θύμισες!

Χοβολη...ωραιες μερες!!

Δημοσ.

Ναι, αλλά η πίτα έχει μέγεθος πίτσας, έχει μισή μερίδα πατάτες μέσα και μισή μερίδα γύρο.

Αχ... τι μου θύμισες!

ναι σιγά το περισσότερο είναι πατάτες :P

Χοβολη...ωραιες μερες!!

Μετράει όντως :P

=================================

Αυτό το topic πρέπει να κλειδωθεί.... δεν έπρεπε να φάω βραδιάτικα και με αναγκάσατε και παρήγγειλα 2 πιτόγυρα :P

Δημοσ.

Στην πόλη μου, είχε ανοίξει πέρυσι τέτοια εποχή ένα σουβλατζίδικο που έφτιαχνε μόνο σουβλάκια (ή καλαμάκια για τους Αθηναίους). 

1 ευρώ το χοιρινό και 1.20 το κοτόπουλο.  Μπορούσες να πεις πως τρώγονταν. 

Όλο το Καλοκαίρι είχε αρκετή πελατεία, βοήθησε και το ότι άνοιξε σε περιοχή που δεν είχε ούτε ένα σχετικό μαγαζί, αλλά πριν φτάσει ο Δεκέμβριος έκλεισε.

Η τραγική ειρωνεία ήταν πως το μαγαζί το ονόμασαν 'Τσίμπα ένα'. Αφήνω την φαντασία σας να σκεφτεί τι ακριβώς κατάφεραν :devil:

Δημοσ.

Βέβαια της Θεσσαλονίκης είναι άνετα διπλάσιο σε ποσότητα...

Αυτό το ακούω από πολλούς. Θα με κάνεις να μετακομίσω Θεσσαλονίκη μόνο για τα πιτόγυρα :P 

Δημοσ.

Αυτό το ακούω από πολλούς. Θα με κάνεις να μετακομίσω Θεσσαλονίκη μόνο για τα πιτόγυρα :P

Μπορείς να μείνεις Αθήνα και να τα παίρνεις δύο δύο. Έτσι δε διατρέχεις και τον κίνδυνο να πεις σουβλάκι και... ξέρεις.  :P

• Like 1
Δημοσ.

Πάντως εγώ στην Κυψέλη παίρνω μόνο από το Κυψέλη καλαμάκι 2.20€ πιτα καλαμακι ντοματα γιαούρτι πατατες,γιατί είναι και ο μόνος που βάζει κανονικές και όχι προτηγανισμενες πατάτες!

ΥΓ Θεσσαλονίκη πάντως που έφαγα ένα βράδυ όντως ήταν τριπλάσιο!

• Like 1
Δημοσ.

Μακης περιστερι μονο (οχι αιγαλεω) πιτα καλαμακι/γυρο ΚΑΝΟΝΙΚΟ σουβλακι οχι μινιατουρα ουτε κρεας απο σκυλια (για οσους κομπλεξικους) το εχει 1 ευρω μονο!

Παλια αρχισε στα 90 λεπτα, καπου το πηγε 1,5 τωρα ξανακατεβηκε.

Ιδιος μακης αιγαλεω αν κατσεις εκει να το φας πληρωνεις παραπανω.

• Like 1
Δημοσ.

Όποιος έρθει Θεσσαλονίκη να πάει να φάει απέναντι από την καμάρα στον Χρήστο και στην Τούμπα στο Γυραδικο.

Δεν θα θέλατε να πάτε πίσω στην Αθήνα!

Πάντως εγώ στην Κυψέλη παίρνω μόνο από το Κυψέλη καλαμάκι 2.20€ πιτα καλαμακι ντοματα γιαούρτι πατατες,γιατί είναι και ο μόνος που βάζει κανονικές και όχι προτηγανισμενες πατάτες!

ΥΓ Θεσσαλονίκη πάντως που έφαγα ένα βράδυ όντως ήταν τριπλάσιο!

Θυμάσαι μαγαζί; εννοώ Θεσσαλονίκη

• Super Moderators
Δημοσ.

Αυτοί που παίζουν τόσο φτηνά, έχουν συνήθως και κρεοπωλείο?

Δημοσ.

Αυτοί που παίζουν τόσο φτηνά, έχουν συνήθως και κρεοπωλείο?

Όχι βέβαια, απλά ο γύρος τους είναι ένα μείγμα από χώμα, κρέας ποντικού και μια ιδέα από χοιρινό.

Φυσικά πετάνε ένα κιλό Σως και πατάτες για να καλύψουν την ποιότητα και βουαλά ένα σουβλάκι με 1.30€

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...