Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγω μεχρι στιγμης ξεχωριζω το γυρο γυρω ολοι(Πασαλιμανι) σχεση ποιοτητας,ποσοτητας-τιμης και απο την στιγμη που

δεν υπαρχει καμία επιβαρυνση αν θα κατσεις εκει το καθιστω το απολυτο vfm!!!

Επισης καλη περιπτωση ειναι και ο Μακης(Θηβων,Περιστερι) να παιζει στο 1ευρω για γυρο χοιρινο-κοτοπουλο με

το απολυτο vfm στο γυρο κοτοπουλο κατ εμε!

Δημοσ.

Ο Μακης εχει κλεισει στο περιστερι νομιζω ρε παιδια!

Επισης ο Γερολυματος τελικα την εχει παει 1,70 την πιτα

Δημοσ.

Πάντως απορώ που γράφετε τόσες σελίδες για το κόστος του λατρεμένου μας εδέσματος και αφήνετε απέξω εντελώς τον παράγοντα "μαγαζί"

Π.χ. το να δώσεις 2,30 για να κάτσεις να φας ένα σουβλάκι στο La Marina στη μαρίνα Ζέας ή στο Pita Bar στο Παλαιό Φάληρο ή στις πίτες της Γεωργίας στην Γερουλάνου στην Αργυρούπολη για εμένα δεν είναι υπερβολή

Δε γίνεται να συγκρίνω το κόστος του σουβλακιού σε μαγαζί που έχει μέσα 10~15 υπαλλήλους και έχει στοιχίσει εξαψήφιο αριθμό για να φτιαχτεί και πιθανότατα όποιος το έχει δίνει ένα σκασμό λεφτά το μήνα νοίκι, με το σουβλατζίδικο του Μήτσου που δούλευε ο Μήτσος με τη γυναίκα του και τον Τάκη τον ντελιβερά σε 20 τετραγωνικά μαγαζί σε ένα στενό στην Αγία Σοφία

Πάντως για το Γύρο Γύρω Όλοι στον Πειραιά στη Τσαμαδού, που έχει τα τυλιχτά 1,5 τα καλαμάκια 1 και τις μερίδες 5~5,5 να πω και εγώ ότι όσες φορές έχω πάει θα έλεγα ότι ήταν αξιοπρεπές και χωρίς να δημιουργεί ζητήμα την επομένη :D

Το καλύτερο σουβλάκι πάντως (χωρίς πατάτες) το τρώω στη γειτονιά μου, Κιούρτσι Κεμπάπ στη Δραπετσώνα, σε αρκετά καλή τιμή (1,7 η πίτα στο delivery, νομίζω στο καθιστικό λίγο παραπάνω)

Πίτες της Γεωργίας. Ότι καλύτερο, δεν έχω ακούσει ποτέ κανέναν να πει ότι δεν του άρεσε.

Πάντως νότια προάστια γενικότερα κάτω από 2.20 δεν παίζει.

Για ένα που άκουσα πριν στην Ηλιούπολη (πικάντικο λέγεται) Πέρα από ότι ο ψηστης είναι ίδιος ο σταλονε δεν πάει κανείς.

Όσο για κέντρο κλασσικά Θανάσης αλλά το κλασσικό του και όχι γύρος κτλ:πίτα κεμπάπ ντομάτα κρεμμύδι.

Δημοσ.

Ο Μακης εχει κλεισει στο περιστερι νομιζω ρε παιδια!

Επισης ο Γερολυματος τελικα την εχει παει 1,70 την πιτα

Ο Μακης ειναι ανοιχτος με ταμπελες ευαναγνωστες στο πεζοδρομιο να φλερταρει στα 0.99ευρω!!!

Για τον Γερολυματο υπαρχει στο site του τιμοκαταλογος για γυρο χοιρινο στο 1.4ευρω.

Δημοσ.

Ειναι παλιο φιλε προσφατα φιλος μου την πληρωσε 1,70...το σαιτ δεν ειναι ενημερωμενο..

επισης οι κοκονοστιμιες το εχουν 1,80!!!!

• Like 1
Δημοσ.

Ειναι παλιο φιλε προσφατα φιλος μου την πληρωσε 1,70...το σαιτ δεν ειναι ενημερωμενο..

επισης οι κοκονοστιμιες το εχουν 1,80!!!!

Τελευταια ενημερωση(πριν 5 μηνες) οι κοκονοστιμιες ειχαν χοιρινο 1.6ε και κοτοπουλο 1.7 απο το μαγαζι.

Οι τιμες που αναφερω παντα εγω ειναι απο το μαγαζι..

Τωρα με τετοια ποιοτητα.. στις κοκονοστιμιες και 1.8ε μαλλον θελει να το κλεισει εκτος και αν αλλαξε κατι..!

Δημοσ.

μιά φορά πήγα σέ αυτόν πρίν 2 χρόνια περίπου κ ενώ περίμενα στήν ουρά τόν ειδα νά καπνίζει κανονικότατα ,σάν νά μήν εχει μπροστά του πελάτες ...νά τό αφήνει σέ 

ενα τασάκι κ χωρίς γάντια νά πιάνει τήν πίτα γιά νά κάνει τό τυλιχτό .....αηδίασα κ ουτε ξαναπάτησα ποτέ...

Το βρώμικο είναι πιο νόστιμο όμως!Απ΄τα νόστιμα σουβλάκια που έχω φάει είναι αυτό του Λευτέρη και του Ιορδάνη στην Αγ.Παρασκευή αλλά έχει κλείσει δηστυχώς.

Επόμενη δοκιμή θα είναι αυτό που είπε ο φίλος στον Κολωνό, αρκεί να με βγάλει ο δρόμος εκεί κοντά.

Δημοσ.

Εμεις εδω εστιαζουμε σε σουβλακια vfm..

Να πω και κατι.. και ενα σουβλακι μπορει να ειναι φθηνο ακομα και οταν κανει 2-2.2ευρω οταν αντιπροσωπευει την τιμη του(ποσοτητα).

Παλια ειχα φαει καποιες φορες απο το πολυγευστο διπλα στον ηλεκτρικο Ηρακλειου.Το ειχε 2.2ε αλλα το εκανε τοσο μεγαλο που με ενα ησουν οκ.

Οταν ανοιξε κι αλλα μαγαζια σε αλλες περιοχες το χαλασε σε ποιοτητα και ποσοτητα κρεατος-εδινε εμφαση στις πατατες..!

μεχρι που τα εκλεισε ολα!

Σας προτείνω να δοκιμάσετε από τον Λούκουλο στον Κολωνό - Ναυπλίου 7.  Δύσκολη περιοχή, πρέπει να το βάλεις στόχο να περάσεις από εκεί.  Βρίσκεις να παρκάρεις γιατί έχει κάτι συνεργεία δίπλα του.  Δουλεύει μόνο βράδυ δευτέρας έως παρασκευή.

Πολύ καλό καλαμάκι κοτόπουλο και πάρα πολύ κρέας στο γύρο πίτα του.

Μου το σύστησε φίλος ταξιτζής και δυστυχώς είναι πολύ μακριά από την περιοχή μου για να τον επισκέπτομαι συχνότερα.

Για πες και τιμες..
  • Like 1
Δημοσ.

Σας προτείνω να δοκιμάσετε από τον Λούκουλο στον Κολωνό - Ναυπλίου 7.  Δύσκολη περιοχή, πρέπει να το βάλεις στόχο να περάσεις από εκεί.  Βρίσκεις να παρκάρεις γιατί έχει κάτι συνεργεία δίπλα του.  Δουλεύει μόνο βράδυ δευτέρας έως παρασκευή.

Πολύ καλό καλαμάκι κοτόπουλο και πάρα πολύ κρέας στο γύρο πίτα του.

Μου το σύστησε φίλος ταξιτζής και δυστυχώς είναι πολύ μακριά από την περιοχή μου για να τον επισκέπτομαι συχνότερα.

να συμφωνησω απολυτα για τον λουκουλο. ειναι χωμενος, 1.60 το τεμαχιο, αλλα μιλαμε για ποιοτητα  και να φανταστεις ειναι μια τρυπα που μονιμως δεν χωραει τους πελατες και ο τυπας απλα δεν δουλευει σ/κ γιατι δεν γουσταρει. respect

Δημοσ.

bellissimo πειραιώς 208 στόν ταύρο ,τό εχει τό τυλιχτό 1.50 ευρώ ,ειχα πάρει τυλιχτό μέ καλαμάκι χοιρινό μιά χαρά ηταν κ νόστιμα κ χορταστικά πρίν 1.5 μήνα αυτό.ευτυχώς παραδίπλα ειναι η εθνική τράπεζα κ εχει μπροστά 2 ξύλινα παγκάκια οπου κ κάθισα κ απόλαυσα μέ τήν ησυχία μου τά 2  τυλιχτά πού ειχα πάρει ,σίγουρα αν ξαναβρεθώ εκεί κοντά θά ξαναπάρω από εκεί.

(τυλιχτό μέ γύρο δέν παίρνω ποτέ μετά

από συμβουλή φίλου πού δουλεύει πολλά χρόνια σάν σερβιτόρος σέ σουβλατζίδικα...)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...