Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ψάχνω, εδώ και καιρό, για κάποιο (free) image viewer, της προκοπής, για Windows 10. Στα 7 είχα το άπιαστο Picasa, αλλά έχει γίνει abandonware, εδώ και καιρό...

Έχετε υπόψιν κάποιο καινούριο και αξιόλογο;

Δημοσ.

και στα 10αρια απιαστο ειναι επειδη δεν κανει update δεν χαθηκε ο κοσμος,,,τωρα κατι παρομοιο προτεινω το acdsee photο και  το irfanview αυτο χρησιμοποιω τωρα για απλα και λιτα πραγματα μια χαρα ειναι

Δημοσ.

Το acdsee δεν το βάζω, γιατί δεν έχει free edition. Το irfanview, ούτε, γιατί είναι χειρότερο και από το default των windows... :ph34r:

Θα ξαναβάλω το παλιό Picasa, αν δεν έχει λειτουργικό πρόβλημα στα 10... :(

Δημοσ.

Το acdsee δεν το βάζω, γιατί δεν έχει free edition. Το irfanview, ούτε, γιατί είναι χειρότερο και από το default των windows... :ph34r:

Θα ξαναβάλω το παλιό Picasa, αν δεν έχει λειτουργικό πρόβλημα στα 10... :(

Το IrfanView χειρότερο από το default image viewer των Windows; Τι άλλο θα ακούσουμε...

Δημοσ.

Το IrfanView χειρότερο από το default image viewer των Windows; Τι άλλο θα ακούσουμε...

Το έχω χρησιμοποιήσει και αυτή είναι η άποψή μου. Μάλλον μπερδεύεις τις δυνατότητες διαχείρισης αρχείων εικόνας, που έχει αρκετά πράγματα, με την θέαση (view), που είναι ανάπηρο... -_-

και στα 10αρια απιαστο ειναι επειδη δεν κανει update δεν χαθηκε ο κοσμος,,,τωρα κατι παρομοιο προτεινω το acdsee photο και  το irfanview αυτο χρησιμοποιω τωρα για απλα και λιτα πραγματα μια χαρα ειναι

Το δοκίμασα, μόλις, στα 10 και λειτουργεί κανονικά. Άριστο - Keeper! :lol:

Δημοσ.

Και εγώ χρόνια χρησιμοποιώ το  IrfanView 

αλλά εάν θέλεις δοκίμασε ( κατέβασε πρώτα το portable να δεις εάν σε εξυπηρετεί )

το FastStone Image Viewer 6.2 Freeware από εδώ   http://www.faststone.org/

• Like 1
Δημοσ.

Και εγώ χρόνια χρησιμοποιώ το  IrfanView 

αλλά εάν θέλεις δοκίμασε ( κατέβασε πρώτα το portable να δεις εάν σε εξυπηρετεί )

το FastStone Image Viewer 6.2 Freeware από εδώ   http://www.faststone.org/

Μακραν το καλυτερο!

Πολλες επιλογες παραμετροποιησης, επιλογη για να ανοιγει κατευθειαν σε full screen, hover για να βλεπεις τα μενου και το exif , δυνατοτητα batch resize/convert κλπ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...