Castrol Δημοσ. 5 Μαΐου 2017 Δημοσ. 5 Μαΐου 2017 Εχω χρησιμοποιηση ενα tp- link cpe210 για να μεταφερω ενα δικτυο με ιντερνετ σε αποσταση πραγνα που πετυχε.Εχω ιντερνετ στο λαπτοπ.Το θεμα ειναι οτι θελω να το ριξω σε ενα speedtouch585V6 ωστε να εχω τεσσερις πορτες και wifi.Εχω δοκιμασει τα παντα που γραφονται εδω (dhcp ιπ range κλπ).Εχει ξανεις καμια ιδεα γιατι δεν δουλευει με τιποτα.Ο ρουτερ στην αλλη μερια ειναι speedport.
chios Δημοσ. 5 Μαΐου 2017 Δημοσ. 5 Μαΐου 2017 Έχεις κάνεις τις σωστές ρυθμίσεις στο 585;; και βασικά έχεις κλείσει το dhcp. Δώσε μας λεπτομέρειες τι ip έχει το κεντρικό ρουτερ τι έχει το tp-link.
Castrol Δημοσ. 5 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2017 Έχεις κάνεις τις σωστές ρυθμίσεις στο 585;; και βασικά έχεις κλείσει το dhcp. Δώσε μας λεπτομέρειες τι ip έχει το κεντρικό ρουτερ τι έχει το tp-link. Καλησπέρα.Το speedport που είναι ο κεντρικός ρουτερ που έχει το adsl έχει ip 192.168.1.1.Μετα στέλενι στο Acces point meκαλώδιο που έχει static 192.168.1.10.Στήν λήψη ο client έχει πάρει στον ρουτερ 1.14 και έχω ορίσει Dynamic γιατι σηνα αρχη δεν έπαιζεμε static αλλ΄΄α μάλλον ήταν καλωδιακό προβλημα διότι τώρα παίζει και με static ιp αλλά και με dhcp.Δεν ξέρω.Έχω φαέι νυχτες.αχαχ Τώρα στο speedport έκλεισα το dhcp αλλά internt μέσωτου ρουτερ δένπαίρνω.Παίρν μόνο στο λαπτοπ με πευθείας καλώδιο απο το tp-link client.Τοspeedport είδα οτι έχει default gateway 192.168.1.254που το είδα και σε ένα ipconfig οταν έβαλα πάνω το καλώδιο.
chios Δημοσ. 5 Μαΐου 2017 Δημοσ. 5 Μαΐου 2017 (επεξεργασμένο) Dhcp θα έχεις ένα ανοιχτό μόνο στο κεντρικό ρουτερ τα άλλα όλα κλειστά. Και ρύθμισε το range του dhcp να δίνει από 192.168.1.20 - 192.168.1.250. Επεξ/σία 6 Μαΐου 2017 από chios
Castrol Δημοσ. 6 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2017 Τα εχω κανει οπως λες ολα.Το speedtouch το δοκιμασα στην δουλεια απο αλλο adsl και δουλευει κανονικα.Στο σπιτι μου αρνειται πεισματικα.Γινεται αλλο ενα παραξενο.Αν δεν βαλω στατικη ip στο λαπτοπ και βαλω στο speedtouch το καλωδιο απο το clint tp link δενμπορω να δω τον ρουτερ.Στο ip config βλεπω οτι εχει παρει μια ip εντελως δοιαφορετικη.162.265 κλπ.Τρελα.
chios Δημοσ. 6 Μαΐου 2017 Δημοσ. 6 Μαΐου 2017 Άπαξ και κλείσεις τον dhcp θέλει στατική ip. Όταν όμως είναι συνδεδεμένο στο κεντρικό ρουτερ και δουλεύει σωστά μπορείς να μπεις στο μενού του.
Castrol Δημοσ. 6 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2017 Εβαλα στατικη και το ειδα,αλλα στο ip config ειδα οτι δεν παιρνει gateway 192.168.1.1 που ειναι του speedport και συνεπως ιντερνετα αλκα 192.168.1.254 που ειναι του speedtouch και κατα συνεπεια τιποτα.Δεν επεπικοινωνει με τιποτα.Ηρθες ενας φιλος που ξερει και ειπε οτι φται το μηχανημα και δεν συνεργαζεται με το tp linkcpe.
chios Δημοσ. 6 Μαΐου 2017 Δημοσ. 6 Μαΐου 2017 Αν έχεις ανοιχτό τον dhcp του speedtouch πρέπει να τον κλείσεις, σε ποια lan το συνδέεις;;; Δοκίμασε και το άλλο βάλε το ethernet από το tp-link και δες δουλεύει παίρνει αυτόματα ip και ποια;;;
Castrol Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 Ειναι κλειστο το dhcp του speedtouch.Σε οποια lan και να το συνδεσω δεν παιζει.Οπως ειπα πιο πανω το δοκιμασα σε αλλο ρουτερ στην δουλεια και δουλευε,αλλα δεν ηταν speedport .Δεν ξερω αν συνεργαζεται με το tp link cpe210.
chios Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 Για δοκίμασε να βάλεις το speedtouch κατευθείαν πάνω στο κεντρικό ρουτερ να δεις αν δουλεύει.
rfc Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 το speedtouch με το tp link πως το συνδεεις? Με καλωδιο φανταζομαι. Με ανοιχτο dhcp στο tplink δοκιμασες να δεις αν παιρνεις ip?
chios Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 Αυτό που σκέφτομαι rfc είναι ότι το speedtouch δεν είναι access point να μπορείς να του περάσεις gateway, dns, οπότε δεν μπορεί να πάρει ip από το speedport,
rfc Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 θα μπορουσε με wds αν και το νετ θα ηταν για κλαματα. Γενικως ποτε δεν επαιξε καλα αυτο. η αν ειχε dhcp client mode που σιγουρα δεν εχει. Με καλωδιο πανω στο tp link θα επαιζε σαν ΑΡ ομως. Δε θα επαιζε?
chios Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 Ξέθαψα ένα speedtouch 585ν8 που είχα και το δοκίμασα στο δικό μου σεταπ που είναι περίπου σαν και σένα ,δλδ κάνω λήψη από το διπλανό σπίτι με ένα access point σε client mode και το δίνω σε ένα fritzbox 7270 για wifi - τηλέφωνο. ρύθμισα κατάλληλα το 585 και το κούμπωσα στο access point με αποτέλεσμα να πάρω ιντερνετ κατευθείαν χωρίς κάποιο πρόβλημα. λογικά κάτι κάνεις λάθος και δεν δουλεύει σε εσένα. ρίξε και ένα update στο 210 αν δεν το έχεις κάνει http://www.tp-link.com/us/download/CPE210.html#Firmware
Castrol Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 Δεν έχω κάνει update στο firmware ακομα.Το ψάχνω και δυσκολευομαι να καταλάβω την σωστή έκδοση,αλλά πρέπει αν είναι να το ρισκάρω να πάω στην άλλημεριά να το ρίξω και στ δύο.Βασικά δοκίμασα και έμα sagem ρουτερ που δούλευε έτσι καιπάλι δέν δουλεύει.Θα δοκιμάσω και ένα ρούτερ speedport όπως αυτό που έχω στήν άλλημερια που έχει το dhcp στην μερια του ιντερνετ και ανδεν δουλέψει πάλι θα ρισκάρω αναβάθμιση, Δέν ξέρω τι άλλο να κάνω έχω φάει μερες και νύχτες. το speedtouch με το tp link πως το συνδεεις? Με καλωδιο φανταζομαι. Με ανοιχτο dhcp στο tplink δοκιμασες να δεις αν παιρνεις ip? Δοκιμασα μεανοιχτό dhcp και δεν μπορώ να συνδεθω όυτε εγω.Φυσικά ουτε ιντερνετ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα