niksor Δημοσ. 4 Μαΐου 2017 Δημοσ. 4 Μαΐου 2017 Καλησπέρα Πήραμε ενα καινούργιο λαπτοπ και στην αρχη της εγκατάστασης των win το ποντίκι, σκληρό δίσκο και cd rom δεν τα αναγνωρίζει. Προσπάθησα με ενα usb stick να κάνω την εγκατάσταση και στο σημείο που έπρεπε να διαλέψω σε ποιον δίσκο να γίνει η εγκατάσταση μου έλεγε : A require cd/dvd drive device driver is missing. If you have a driver floppy disk,cd,dvd or usb flash drive, please insert it now. Επίσης μέσα απο το bios έτρεξα το στικάκι που έχω τα win μεσα με επιτηχια. Έκανα το ίδιο και για το cd για να κάνω απο εκει εγκατάσταση τα win καθώς τα έχω και σε cd και δεν το έτρεξε και για αυτό αναφέρω στην αρχή του θέματος οτι δίσκος και cd δεν τα βρίσκει. Τα φώτα σας παρακαλώ.
Raptorex Δημοσ. 5 Μαΐου 2017 Δημοσ. 5 Μαΐου 2017 μοντελο; λειτουργικο; το στικάκι είναι usb 2 η 3 ; https://www.google.gr/search?q=A+require+cd%2Fdvd+drive+device+driver+is+missing.+If+you+have+a+driver+floppy+disk%2Ccd%2Cdvd+or+usb+flash+drive%2C+please+insert+it+now.&ie=utf-8&oe=utf-8&client=firefox-b&gfe_rd=cr&ei=AJkLWcvwDITEXvPwqegI#q=A+required+cd/dvd+drive+device+driver+is+missing.+If+you+have+a+driver+floppy+disk,cd,dvd+or+usb+flash+drive,+please+insert+it+now.
niksor Δημοσ. 5 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2017 Asus X540L. Ακριβώς αυτο το πρόβλημα έχω που λεεί το λινκ. Έκανα και αυτο το κόλπο που λεεί αλλά τίποτα. Κατι με τους sata drivers παιζει. Αυτός στο βίντεο έχει και ποντίκι, εγώ οχι. To στικακι το έχω δουλέψει και σε 2.0 και σε 3.0 σε άλλο pc. Στο λαπτοπ το δοκίμασα και στην 2.0 και στην 3.0 θύρα του ,εκεί έχω τα win7 pro ,στο cd έχω τα win10. Το στικάκι δεν έχει προβλήμα,αν μου εμφάνιζε κατα την εγκατάσταση τον σκληρό δισκό θα τα είχα περάσει. Απο μόνο του έχει προεγκατεστημένα τα ms dos, δεν το ανέφερα πριν, δεν ξέρω πόσο ρόλο παίζει κιόλας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα