darvor Δημοσ. 4 Μαΐου 2017 Δημοσ. 4 Μαΐου 2017 πρίν μια εβδομάδα μουσκεψα το redmi note 4 ( 3/64 ΜΤΚ) στη δουλειά και ψάχνω άμεσα αντικατάσταση1) Το ποσό που διαθέτουμε: μέχρι 200 ( σε εξαιρετική περίπτωση VFM πάω και κανα 50αρικό παραπάνω ή παρακάτω ) 2) Την χρήση του κινητού (γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά): βαριά εταιρικά apps + clash of clans, clash royale, pokemon, heartstone ( το προηγούμενο το είχα αναγκη τη μεγάλη του μνημη λόγω διπλωματικής, πλέον δεν έχω αναγκη 64αρα αλλα σιγουρα δε θελω να παω και κάτω από 32 ) GOOOOGLE MAAAAAAAPS 3) Το μέγεθος της οθόνης που θα θέλαμε: 4,5-6,0 4) Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να έχει (Αναγνώστη Δαχτυλικών Αποτυπωμάτων, Αδιαβροχοποίηση κ.λ.π.): αδιαβροχωποίηση !!!!! (εκλαψα ηδη το 4 ) 5) Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες; σε γενικές γραμμες ναι 6) Μας ενδιαφέρει το Dual SIM; δυστηχώς υποχρεωτικά 7) Αν ναι, θα προτιμούσαμε να έχει χωριστές θύρες για SD και για τις 2SIM; οχι αμα εχει άνω των 32 μνημη ( για κάτω από 32 ναι θέλω και sd) 8) Επιθυμούμε την Ελληνική γλώσσα; το 4 το είχα με την international global στα αγγλικά και απλά είχα περάσει ελληνικά για μυνηματα κτλδεν θα ειχα προβλημα με τα αγγλικά αλλά αμα μπορώ να το αποφυγώ θα το ήθελα( στο ιτνερνατιοναλ μου πεταγεπολλες φορες στο google maps άκυρες αναζητήσεις )( τι εννοω : αρκετοι δρομοι έχουν ονομαστει στα αγγλικά και έπρεπε να τους γράψω στα αγγλικα, αλλά αντι να μου κάνει αναζητηση της οδου αυτής μου έβγαζε διαφημισεις ( πχ malls) στην αμερική . Υπο άλλες περιπτώσεις δε θα εκνευριζόμουν αλλά τα μαπς τα έχω για τη δουλειά και αρκετές φορές αυτό με εκνευριζε) 9) Μας ενδιαφέρει η μπάντα 800Mhz για το δίκτυο 4G; με το 4 δεν έιχα 4g , Τώρα ναι θα το ήθελα πολύ ( ασχετα με το μπουγέλο είναι ένας από τους λόγους που ήθελα να το πετάξω στον τοίχο. μένω αργυρούπολη - αττική και δεν έχω 4g) ναι δεν ήρθε η συντέλια του κόσμου, αλλά όταν δουλεύεις από το κινητό το να μην έχις ιντερνετι κουράζει 10) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; το MIUI με άφησε άφωνο.( θετικά) 11) Μας ενδιαφέρει ή μεγάλη μπαταρία;ναααιιι ήταν ο κύριος λόγος που είχα πάρει το νοτ 4 ( μαζί με το 4g που εκεί τη πάτησα) 12) Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα; Ελλάδα, βιάζομαι ( εκτός αμα πήρε τίποτα το μάτι σας τρελο VFM άρα να περιμένω) 13) Σε περίπτωση αγοράς από Ελλάδα, ενδιαφερόμαστε για κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα (λόγω κάποιας έκπτωσης / επιδότησης); από Ελλάδα μπορώ να το περάσω και σαν τιμολόγιο άρα ένας λόγος παραπάνω + ότι θέλω κάλυψη από σερβις από την αντιπροσωπεία ινφοκουεστ 14) Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο η και για μεταχειρισμένο; καινούργιο και ο λόγος αναφέρεται στο 13υπ. : όσοι σκέφτεστε να πάρετε το νοτ 4 πάρτε το, το έχω από τελη οκτωβριου, δεν είχα κάτι κακο να παρουσιασω εκτός από αυτό με τα μαπς + οτι δεν ειχα 4g ( αλλα δε το έψαξα κιόλας μήπως έκανα κάτι εγώ λα΄θος) η μπαταρία ΤΕΡΑΣευχαριστώ πολύ
billiboo Δημοσ. 5 Μαΐου 2017 Δημοσ. 5 Μαΐου 2017 τωρα για 800αρα και αδριαβροχοκατασταση μαλλον ξεχναμε τα Xiaomi. και ιδιαιτερα αφου θελεις απο ελλαδα καθως τα μοντελα που ερχονται επισημα ειναι περιορισμενα προς το παρον. ps θα σoυ συνηστουσα αν ξαναπαρεις xiaomi να βαλεις την ελληνικη ρομ απτο miui gr τα παιδια εχουν κανει καταπληκτικη δουλεια και η διαφορα φαινεται. 1
chios Δημοσ. 5 Μαΐου 2017 Δημοσ. 5 Μαΐου 2017 Μια χαρά 4g έχει το redmi note 4 κάτι δεν έκανες καλά και δεν είχες. Δώσε clash of Clans τέλειο παιχνίδι.
stevengreeceGR Δημοσ. 8 Μαΐου 2017 Δημοσ. 8 Μαΐου 2017 Ο φίλος μου πήρε πριν 2 μέρες το Redmi Note 4 Snapdragon από το phonegallery.gr. Φέρνουν την Global Version, που έχει Global ROM και την 800αρα μπάντα στα 189€. 1
saruman123 Δημοσ. 8 Μαΐου 2017 Δημοσ. 8 Μαΐου 2017 Ο φίλος μου πήρε πριν 2 μέρες το Redmi Note 4 Snapdragon από το phonegallery.gr. Φέρνουν την Global Version, που έχει Global ROM και την 800αρα μπάντα στα 189€.Το phonegallery όμως δεν είναι επίσημος διανομέας τις Xiaomi.....
darvor Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Το phonegallery όμως δεν είναι επίσημος διανομέας τις Xiaomi..... δεν υπάρχει "επίσημος διανομέας" στην Ελλάδα, Η infoquest είναι απλά εταιρεία και έχει πάρει τα δικαιώματα "αντιπροσωπίας" να πάρω το redmi 4x 4/64 ή να πάω προς τα εδώ ; http://www.blackview.hk/blackview-176/
saruman123 Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 δεν υπάρχει "επίσημος διανομέας" στην Ελλάδα, Η infoquest είναι απλά εταιρεία και έχει πάρει τα δικαιώματα "αντιπροσωπίας" να πάρω το redmi 4x 4/64 ή να πάω προς τα εδώ ; http://www.blackview.hk/blackview-176/ Είσαι σίγουρος?Τα σημεία πωλησης που υποστηρίζει η Info quest είναι αυτά http://www.xiaomi-greece.gr/sales-points 1
darvor Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 ναι τα υποστηριζει. έχω ακουσει βέβαια και για αισχρο marketing kai after sales service .
saruman123 Δημοσ. 10 Μαΐου 2017 Δημοσ. 10 Μαΐου 2017 ναι τα υποστηριζει. έχω ακουσει βέβαια και για αισχρο marketing kai after sales service .Μπορείς να δώσεις κάποιο link ή επίσημη ανακοίνωση που να το λέει ?
darvor Δημοσ. 10 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 10 Μαΐου 2017 Μπορείς να δώσεις κάποιο link ή επίσημη ανακοίνωση που να το λέει ? Τι να το κάνω το λινκ. οταν τους πηρα τηλ και μου απαντησαν με τη 3η ( χωρις να "μιλαει") αφου μου απαντησαν ο πρωτος μου το εκλεισε στα μουτρα οταν του ειπα οτι ειναι παραγγελια απο εξω η δευτερη μια κοπελα μου ειπε "ευγενικα" οτι 1ον δε το φτιαχνουν 2ον οτι δεν εχουν μηχανημα για recovery!!! μνημης ( η ζημια εχει γινει μονο στο power button) 3ον οτι και παλι δε το φτιαχνουν. νανε καλα τα παιδια απο το φορουμ το Ελληνικο που μου ειπαν τι να κανω και εσωσα αρχεια που ειχα μεσα ΑΙΣΧΟΣ (οσο γενικα για την infoquest είχα και παλιά μαζεμένα τώρα το απόκαναν) 1
saruman123 Δημοσ. 11 Μαΐου 2017 Δημοσ. 11 Μαΐου 2017 Τι να το κάνω το λινκ. οταν τους πηρα τηλ και μου απαντησαν με τη 3η ( χωρις να "μιλαει") αφου μου απαντησαν ο πρωτος μου το εκλεισε στα μουτρα οταν του ειπα οτι ειναι παραγγελια απο εξω η δευτερη μια κοπελα μου ειπε "ευγενικα" οτι 1ον δε το φτιαχνουν 2ον οτι δεν εχουν μηχανημα για recovery!!! μνημης ( η ζημια εχει γινει μονο στο power button) 3ον οτι και παλι δε το φτιαχνουν. νανε καλα τα παιδια απο το φορουμ το Ελληνικο που μου ειπαν τι να κανω και εσωσα αρχεια που ειχα μεσα ΑΙΣΧΟΣ (οσο γενικα για την infoquest είχα και παλιά μαζεμένα τώρα το απόκαναν) Αφού το πήρες από έξω , ξεχνάς την Info quest .
Fulgore Δημοσ. 11 Μαΐου 2017 Δημοσ. 11 Μαΐου 2017 Τι να το κάνω το λινκ. οταν τους πηρα τηλ και μου απαντησαν με τη 3η ( χωρις να "μιλαει") αφου μου απαντησαν ο πρωτος μου το εκλεισε στα μουτρα οταν του ειπα οτι ειναι παραγγελια απο εξω η δευτερη μια κοπελα μου ειπε "ευγενικα" οτι 1ον δε το φτιαχνουν 2ον οτι δεν εχουν μηχανημα για recovery!!! μνημης ( η ζημια εχει γινει μονο στο power button) 3ον οτι και παλι δε το φτιαχνουν. Δηλαδη για να καταλαβω φταιει η infoquest επειδη της πηγες εσυ κινητο το οποιο δεν εισαγεται επισημα στην χωρα μας και αρνηθηκαν να το φτιαξουν με οτι κοστος συνεπαγεται? Κανε ενα κοπο αν σε ενδιαφερει(καθαρα πληροφοριακα)αν η Samsung δεχεται κινητα που δεν εισαγονται επισημα στην Ευρωπη να τα επισκευασει και μετα ξανασκεψου αν αυτα που σου απαντησαν στην infoquest(περαν του 1ου που ηταν απαραδεκτο)ειναι κατακριτεα. Παντως μιας και θελεις δικαρτο δεν εχεις και πολλες επιλογες οπως αναφερθηκε και παραπανω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα