Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

συχνα νομιζουμε οτι φταιει το εργαλειο (ιντερνετ) και οχι οι χρηστες για οτιδηποτε αρνητικο!

• Like 2
Δημοσ.

To facebook δυστυχως εχει γινει και φωλια διαφορων μικροαπατεωνων και επιχειρησεων φαντασματων που κοροιδευουν κοσμο με μαιμουδες προιοντα και υπηρεσιες, καθως και διαφορους πωλητες πειρατευμενου πνευματικου περιεχομενου.

Δυστυχως, δεν τους καιγεται καρφι.

Οπως το βλεπω εγω αυτη τη στιγμη, ειναι το πιο νομιμο μερος οπου κανεις μπορει να βρει τα πιο παρανομα πραγματα.

Μιλαμε για δις χρηστων... Τι ακριβως θα κανουν 3000 moderators?

Περα ολων των αλλων...μου εχει κανει εντυπωση που εγω και αλλοι συναδελφοι μου εχουμε κανει report σε ενα εξυπνοπουλι που πουλαει παρανομως ιατρικα βιβλια σε μορφη pdf...και δεν εχει κουνηθει μυγα. Μας απαντησαν σε ολα τα report οτι δεν βρισκουν καποια παραβαση των κανονων του facebook. Ο αραβας τυπας στο μεταξυ θησαυριζει μεσω paypal πουλωντας κατι που δεν ειναι δικο του.

Mιλαμε για αηδια.

Δημοσ.

Απλα το facebook δείχνει τον πραγματικό χαρακτήρα των ανθρώπων, τελικως, δεν είναι ολοι ότι δειχνουν :)

Δημοσ.

Να μας εξηγήσουν ποιά είναι αυτή.....

Αυτό που το κάθε φασισταριό για παράδειγμα βαφτίζει την ευθεία επίθεση ως ελευθερία του λόγου και απειλεί-βρίζει και προωθεί το μίσος απέναντι στο διαφορετικό.

Δημοσ.

Σημασία έχει ότι η αναμετάδοση τέτοιων σκηνών που προάγουν το μίσος και την βία εκτός από απάνθρωπο είναι ποινικά κολάσιμο και ισχύουν οι νόμοι της χώρας που διαπράττεται το αδίκημα.

Δημοσ.

Αυτό που το κάθε φασισταριό για παράδειγμα βαφτίζει την ευθεία επίθεση ως ελευθερία του λόγου και απειλεί-βρίζει και προωθεί το μίσος απέναντι στο διαφορετικό.

ερώτηση έτσι από περιέργεια.... όταν η αριστερά σκούζει "να τσακίσουμε τους φασίστες" είναι ευθεία επίθεση και ρητορική μίσους;; ή εκεί δε μετράει;;;

• Like 3
Δημοσ.

Ως πρωην μοντ εχω πιστευω βιογραφικο.....που καταθετω αιτηση;

Τώρα σοβαρά νομίζεις ότι το facebook θα προσλάβει Έλληνες mods με εμπειρία από forums του χαβαλέ με 100 χρήστες; Δεν θέλω να σε προσβάλλω, αλλά ρίξε λίγο μια ματιά στα βιογραφικά των ατόμων που δουλεύουν εκεί. Ακόμα και ο κατώτερος υπάλληλος είναι προγραμματιστής με 2-3 πτυχία από Harvard και ΜΙΤ 

Δημοσ.

Αυτο ασ' το. Το προσεχω εγω.

Ενα ειδος ντοκυμαντερ ειναι, αν δεις το ποτηρι μισογεματο.

Ή μορφη τεχνης. Καποιες ειναι μαστορισες.

βασικα τα production values στα πορνο απο μεγαλα στουντιο, δεν εχουν να ζηλεψουν τιποτα απο τα αντιστοιχα του Hollywood.

και υποψιν οτι μερικοι διασημοι σκηνοθετες, ξεκινησαν απο τα πορνο που γυριζανε.

Δημοσ.

Τώρα σοβαρά νομίζεις ότι το facebook θα προσλάβει Έλληνες mods με εμπειρία από forums του χαβαλέ με 100 χρήστες; Δεν θέλω να σε προσβάλλω, αλλά ρίξε λίγο μια ματιά στα βιογραφικά των ατόμων που δουλεύουν εκεί. Ακόμα και ο κατώτερος υπάλληλος είναι προγραμματιστής με 2-3 πτυχία από Harvard και ΜΙΤ

Πολύ κακός τον προσέλαβαν τότε γιατί ούτε το ΜΙΤ ούτε το Harvard δεν βγάζουν προγραμματιστές :P

Δημοσ.

Να μας εξηγήσουν ποιά είναι αυτή.....

Ξέρεις μωρέ, οποιαδήποτε κριτική κατά του φεμινισμού, του ισλάμ, των μαύρων, και των ομοφυλόφιλων. Των καλύτερων ψηφοφόρων (*σανοφάγων) της αριστεράς.

Oops, νομίζω μόλις υπέπεσα στα κριτήρια του hate speech, ονομάζοντάς τους σανοφάγους. Αυτές οι ομάδες μόνο έξυπνες, όμορφες, επιτυχημένες (και οτιδήποτε άλλο με θετικό πρόσιμο), μπορούν να χαρακτηριστούν.

• Like 1
Δημοσ.

Ξέρεις μωρέ, οποιαδήποτε κριτική κατά του φεμινισμού, του ισλάμ, των μαύρων, και των ομοφυλόφιλων. Των καλύτερων ψηφοφόρων (*σανοφάγων) της αριστεράς.

Εδω βλεπουμε τον Jastonas να χαρακτηριζει σανοφαγους καποιες ομαδες και να νομιζει οτι κανει κριτική κατά του φεμινισμού, του ισλάμ, των μαύρων, και των ομοφυλόφιλων.

Τα προβατα παντα σανο θα βλεπουν.

• Like 1
Δημοσ.

hAHa όχι, τα πρόβατα δεν βλέπουν πάντα σανό, βλέπουν πίσω από νεφελώδεις διακηρύξεις (όπως η παρούσα του facebook) προστασίας «καταπιεσμένων» ομάδων, να διαστρεβλώνεται η ιστορία (BF1 π.χ) και κυρίως, να φιμώνονται οι αντίθετες απόψεις.

Δεν το συνεχίζω, γιατί ήδη έχω φάει 3-4 ban ως φασίστας ξενοφοβικός κλπ...

Οι μετανάστες είναι αδέλφια μας   ^^ 

• Like 1
Δημοσ.

hAHa όχι, τα πρόβατα δεν βλέπουν πάντα σανό, βλέπουν πίσω από νεφελώδεις διακηρύξεις (όπως η παρούσα του facebook) προστασίας «καταπιεσμένων» ομάδων, να διαστρεβλώνεται η ιστορία (BF1 π.χ) και κυρίως, να φιμώνονται οι αντίθετες απόψεις.

Δεν το συνεχίζω, γιατί ήδη έχω φάει 3-4 ban ως φασίστας ξενοφοβικός κλπ...

Οι μετανάστες είναι αδέλφια μας   ^^ 

Ούτε αδελφια μας ειναι,ούτε οχτροί εξ ορισμού.

Όπως δεν εισαι και εσύ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...