orestis000 Δημοσ. 4 Μαΐου 2017 Δημοσ. 4 Μαΐου 2017 Καλησπερα, Έχω το elephone p8000. Όταν συνδέω τα Bluetooth ακουστικά μου(spigen) και ακούω μουσική υπάρχουν διακοπές στον ήχο. Όταν συνδέω τα bluetooth ηχεία μου(jbl charge 3) παίζει μια χαρά για κάνα 15 λεπτο και μετά αποσυνδέεται ενώ το ηχείο είναι ακριβώς δίπλα του. Με κάτι άλλα bluetooth ακουστικά που είχα ή στο bluetooth του αυτοκινήτου δεν υπήρχε πρόβλημα. Καμιά ιδέα τι μπορεί να φταίει;
orestis000 Δημοσ. 5 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2017 ναι και αυτό το σκέφτηκα, αλλά γιατί να παίζει μόνο με συγκεκριμένα bluetooths;
tsilitheo1 Δημοσ. 6 Μαΐου 2017 Δημοσ. 6 Μαΐου 2017 Τι εννοεις με συγκεκριμενα Bluetooth;;. Γιατι απο το αρχικο ποστ σου,δεν υπαρχει κατι τετοιο. Επισης,ειχα ελεφον και γνωριζω ποσο κακογραμμενες ειναι οι ρομς της.... Αααα..εννοεις το του αυτοκινητου... Επιμενω στην ελεφον και στις ρομς της... Δοκιμασε αλλο κινητο. Θες σαμσουνγκ θες χιαομι θες λγ... Αν κανει το ιδιο,το ψαχνουμε παραπερα. Αν οχι,μιλαμε απλα για ελεφον.... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα