Zerg13 Δημοσ. 4 Μαΐου 2017 Δημοσ. 4 Μαΐου 2017 Καλησπερα. Εχω ρυθμισει ενα ρουτερ να λειτουργει σαν ap με στατικη εσωτερικη ip δλδ εβαλα μονος μου ενα 10.95.10.5 και απενεργοποιησα το dhcp επισης. Λειτουργει μια χαρα, απλα θελω να κανω μικροαλλαγες. Οταν γραφω την local ip του μεσω δικτυου δεν με βαζει καν στην login screen κατι το μπλοκαρει. Πως μπορω να το ρυθμισω;
kotsos72 Δημοσ. 5 Μαΐου 2017 Δημοσ. 5 Μαΐου 2017 Καρφωτες ip Βγαλε το ethernet Hard reset Τόσες επιλογές....
chios Δημοσ. 5 Μαΐου 2017 Δημοσ. 5 Μαΐου 2017 Την ip που λες ότι έβαλες μόνος σου γιατί επέλεξες αυτήν;; 10.95.10.5
rfc Δημοσ. 5 Μαΐου 2017 Δημοσ. 5 Μαΐου 2017 Την ip που λες ότι έβαλες μόνος σου γιατί επέλεξες αυτήν;; 10.95.10.5 Ελα ντε, νομιζουν οτι εχουν καποιου ειδους ασφαλεια παραπανω αν το κανουν αυτο. κανε hard reset.
Zerg13 Δημοσ. 5 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2017 Προσπαθω να μην κανω hard reset. Την ip αυτη την εβαλα γιατι πανω απο αυτο ειναι ενα cisco με dhcp και δεν μοιραζει τις χαμηλες ip. Οποτε εβαλα μια εγω για να εχω μια σταθερη πανω στο ap. Γραφω την τοπικη του ip και δεν ανοιγει. Κατι ισως γινεται με τα subnet δεν ειναι ρυθμισμενα σωστα. Τι μπορω να κανω για να τα δω και να τα ρυθμισω; Καρφωτες ip Βγαλε το ethernet Hard reset Τόσες επιλογές.... Να βαλω καρφωτη ip σε υπολογιστη και να το συνθεσω με το router?
rfc Δημοσ. 6 Μαΐου 2017 Δημοσ. 6 Μαΐου 2017 Για κατεβασε το fing σε android και κανε ενα σκαν να δεις αν ειναι σωστη η ip σε πρωτη φαση. Μετα κανε αυτο που λες.
Zerg13 Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 Αν ειναι να βαλω και αλλα routerakia να βαζω στο ιδιο SSID σε ολα; Ακομα και αν το ευρος τους πεφτει το ενα μεσα στο αλλο; Και ολα στο channel auto; Εχουμε κανα οδηγο;
vbous91 Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 Μπορεις να βαλεις οσα routers γουσταρεις για οποια θα λειτουργουν ως repeaters. Παντα να εχεις μονο εναν dhcp server ενεργο μεσα στο subnet. SSID & pass βαλε κοινα σε ολα τα router που φτιαχνεις και channel -+ 3 καναλια. Αν θελεις επιπλεον βοηθεια, pm.
rfc Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Για να εισαι εντελως οκ πρεπει να εχουν 5 καναλια διαφορα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα