Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όπως λέει και ο τίτλος αναζητώ τηλεόραση

Διαθέσιμο budget: μέχρι 600. Αν υπάρχει κάτι πραγματικά πολύ αξιόλογο μέχρι 700 το συζητάμε.

Απόσταση και γωνία θέασης: δεν γνωρίζω το νέο σπίτι (δεν το έχω βρει ακόμη) που θα πάω

Χρήση και τι μας ενδιαφέρει περισσοτερο [ταινιες (αναφερτε την πηγή : torrent, bluray, dvd, netflix), gaming, pc monitor (αυτό βεβαία είναι σε άλλη ενότητα του φορουμ),  digea,  κτλ]: Θα συνδεθεί ΟΤΕ TV και καμμια ταινία από torrent

προτίμηση σε μέγεθος (γιατί "size matters   :devil: "): 49-55

Έχουμε κάποιον περιορισμό λόγω πεθεράς/ χώρου/διάταξης/ μεγέθους επίπλων:  πεθερά δεν υπάρχει (ετυχώς :P )  . Για χώρο όπως έγραψα δεν γνωρίζω ακόμη αλλά δεν θα είναι τηλεόραση μιας χρήσης ή ενός συγκεκριμένου χώρου. Να μπορεί να χωρά σε κάθε σπίτι. Εννοείται βέβαια ότι θα είναι στο σαλόνι και όχι σε δωμάτιο. 

Μας ενδιαφέρουν κάποια συγκεκριμένα χαρακτηριστικα; ( 3D, smart, ultra HD, HDR κτλ): Εδώ αρχίζουν τα δύσκολα. Σίγουρα δεν με ενδιαφέρουν να είναι 3D και smart. Τώρα αν θα είναι απλή High Definition ή θα είναι 4K δεν με απασχολεί και τόσο. Εννοείται αν σε αυτά τα χρήματα υπάρχει κάποια αξιόλογη 4K δεν με χαλάει. Δεν είμαι και φανατικός της τηλεόρασης.

Έχουμε κάποια μοντέλα ήδη στα υπόψιν : Μπα καθόλου. Έχω πλήρη μεσάνυχτα από τηλεοράσεις.

Κατάστημα προτίμησης (προαιρετικά):  Εδώ είναι τα ακόμη πιο δύσκολα. Επειδή εκεί που θα πάω είναι νησί και για πόσο θα μείνω είναι άγνωστο (άγνωστο εννοώ ότι θα πάω για κανα 10μηνο και βλέπουμε) δεν μπορώ να αποφασίσω από που θα την αγοράσω. Τα μόνα που έχει στο νησί και είναι κοινά και για τον τόπο μου και γενικά για όλη σχεδόν την χώρα είναι το you.gr. και ο Κωτσόβολος. Αν υπάρχει κάποια αξιόλογη πρόταση από εκεί τότε το λύσαμε το θέμα. Αυτό που με απασχολεί βασικά είναι σε περίπτωση που κάνω χρήση της εγγύησης να μπορώ να την πάω τοπικά για να μην χρεώνομαι μεταφορικά. 

Τώρα πάμε στο θέμα της εγγύησης. Ποια εταιρεία έχει την καλύτερη εγγύηση (πχ. LG?) Θετικά και αρνητικά της κάθε εταιρείας? Να φανταστώ ότι από you και Κωτσο την πηγαίνω στα καταστήματα. Σωστά? Χωρίς να μπλέξω με μεταφορικά σωστά? Να αποφύγω όσο το δυνατόν προβληματικές εταιρείες όσον αφορά την εγγύηση αλλά και προβληματικά μοντέλα.

Με ενδιαφέρει να έχει ωραία χρώματα αν είναι δυνατόν και να έχει όσο πιο καλό ενσωματωμένο MPEG4 με κανά απλό μενού και όχι κάτι πολύπλοκο.

Δεν μπορώ να θυμηθώ κάτι άλλο. Αν δεν έχετε καταλάβει κάτι το εξηγώ περαιτέρω.

Τέλος αν όλα αυτά που ζητάω μπορούν ικανοποιηθούν  στα χρήματα που διαθέτω θα ήταν ευχής έργον.

Ευχαριστώ προκαταβολικά.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Επανέρχομαι στο θέμα. Λόγω υποχρεώσεων και κάποιοων άλλων εξόδων δεν έκανα ακόμα αγορά. Από χθες κοίταξα πάλι το θέμα οπότε σήμερα το απόγευμα πήγα στον κωτσόβολο. Σκέτη απογοήτευση. Οι 2 τηλεοράσεις που είχα σταμπάρει είναι αυτές που πρότεινε και ο φίλος πιο πάνω. Όμως η 6000 δεν υπάρχει όχι μόνο εδώ στην περιοχή αλλά γενικά και έχει καταργηθεί. Έτσι μου είπε ο υπάλληλος. Η 6400 υπάρχει μόνο το εκθεσιακό κομμάτι και πάει και αυτή προς κατάργηση. Ο υπάλληλος έψαχνε και για άλλες οθόνες αλλά και αυτές πάνε προς κατάργηση. Ότι υπάρχει στο σαιτ μόνο σε κατάστημα είναι προς κατάργηση

Υπάρχει τεράστιο πρόβλημα διαθεσιμότητας στον Κωτσο με λίγα λόγια και οι αμέσως επόμενες επιλογές είναι στο 1000ρικο. Ανεβαίνουμε πάρα πολύ όπως είναι αντιληπτό. Όπως έχω αναφέρει η αγορά θέλω από κωτσοβολο ώστε αν η TV έχει κκάποιο θέμα να την πάω και όχι να χρειαστεί να την στείλω και να πλήρώσω πολλά έξοδα καθότι οι TV έχουν όγκο.

Η ερώτηση είναι υπάρχει κάποιο οποιοδήποτε κατάστημα αξιόπιστο βέβαια που να μην χρεωθώ αποστολή σε περίπτωση βλάβης?

Αν δεν υπάρχει που είναι το πιο πιθανό σας κατεβαίνει καμμια άλλη ιδέα? Για κάποια άλλη οθόνη από Κώτσο>? Άντε να ανέβω στα 800-900 ευρώ. 

Κάποια άλλη ιδέα? Έχω σηκώσει τα χέρια ψηλά.

Δημοσ.

Με καψες. Δεν το γλιτώνω το 1000ρικο ε? Πολλά λεφτά ρε παιδιά αυές οι οθόνες. Δεν μπορούν να ηρεμήσουν λίγο?

Δημοσ.

Με καψες. Δεν το γλιτώνω το 1000ρικο ε? Πολλά λεφτά ρε παιδιά αυές οι οθόνες. Δεν μπορούν να ηρεμήσουν λίγο?

Ρίξε μια ματιά και στο thread που είχα ανοίξει πριν λίγο καιρό..αν έχεις χρεωστική ή πιστωτική eurobank παίζει η MU6102 στα 703,20€ και με +50€ η αντίστοιχη κυρτή στις 55 ίντσες.

http://www.insomnia.gr/topic/646173-samsung-ue55mu6102/

Την πήρα την περασμένη εβδομάδα, από τυχαία βόλτα από ΠΛΑΙΣΙΟ και έχοντας μια κουβέντα με υπάλληλο και τον αντίστοιχο υπάλληλο στο τμήμα, έκανα price match και μια μικρή έκπτωση στρογγυλεύοντας το ποσό στα 700€.

Προσωπικά μου φάνηκε ό,τι καλύτερο σε αυτά τα λεφτά γι αυτές τις ίντσες.

• Like 1
Δημοσ.

Αυτή ήταν και η τελευταία επιλογή που μου πρότεινε και ο υπάλληλος και για την οποία υπάρχει διαθεσιμότητα. Του είπα κιόλας επειδή θα πάρω και άλλα πράγματα και το μαλί θα πάει στα 1500 αν μπορεί να γίνει μια καλύτερη τιμή συνολικά. Μου είπε ότι θα ρωτήσει τον υπάλληλο. Αλλά μετά κολλήσαμε στην διαθεσιμότητα των TV και δεν το προχωρήσαμε. Θα περάσω πάλι σήμερα να δω τι έκπτωση μπορεί να γίνει. 

Δημοσ.

Αυτή ήταν και η τελευταία επιλογή που μου πρότεινε και ο υπάλληλος και για την οποία υπάρχει διαθεσιμότητα. Του είπα κιόλας επειδή θα πάρω και άλλα πράγματα και το μαλί θα πάει στα 1500 αν μπορεί να γίνει μια καλύτερη τιμή συνολικά. Μου είπε ότι θα ρωτήσει τον υπάλληλο. Αλλά μετά κολλήσαμε στην διαθεσιμότητα των TV και δεν το προχωρήσαμε. Θα περάσω πάλι σήμερα να δω τι έκπτωση μπορεί να γίνει. 

Συγγνώμη..ξέχασα να το διευκρινίσω στο post μου.

Το 20% discount παίζει στο public, απλά στο plaisio έκαναν price match σε λεκτική επικοινωνία που είχαμε.

Edit: Από ότι βλέπω λίγες μέρες μετά, ανέβασε την τιμή και το public από 879€ αρχική τιμή την πήγε 999€.

Με την έκπτωση 20% πάει 799€

http://www.public.gr/product/tileorasi-samsung-mu6102-55-smart-led-ultra-hd/prod8561091pp/

• Like 1
Δημοσ.

Τότε καπούτ και αυτή η περίπτωση. Η μόνη λύση είναι να μου κόψουν κανα 100ρικο από την οθόνη είτε ο κωτσος είτε η electronet(με βολεύει και από εκεί)

Δημοσ.

Δεν ισχυει η εκπτωση 20% στο προιον που θα αγορασετε εκεινη την στιγμη, αλλα στην επομενη αγορα σας θα αφαιρεθει το ποσο αυτο...

Στο πρόγραμμα Επιστροφή συμμετέχουν τώρα και τα Public!

Τα ευρώ που κερδίζετε αντιστοιχούν στο 20% επί της αξίας της συναλλαγής αγοράς των τηλεοράσεων € 300 και άνω και μπορείτε να τα εξαργυρώσετε σε επόμενη αγορά σας χρησιμοποιώντας οποιαδήποτε κάρτα σας Eurobank που συμμετέχει στο Πρόγραμμα.

http://www.public.gr/cat/corporate/synergasies/eurobank-epistrofi/

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...