Jiakometi Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 Νομίζω το θέμα καλύφθηκε επαρκώς. Με πείσατε. Ειδικά το τελευταίο post της Μαργαρίτας που συνόψισε όλα τα σημεία. MacBook Pro 13 λοιπόν...... Σας ευχαριστώ όλους και πάλι για τις σκέψεις, τις πληροφορίες, και την υπομονή σας. 2
hellojim Δημοσ. 8 Μαΐου 2017 Δημοσ. 8 Μαΐου 2017 Νομίζω το θέμα καλύφθηκε επαρκώς. Με πείσατε. Ειδικά το τελευταίο post της Μαργαρίτας που συνόψισε όλα τα σημεία. MacBook Pro 13 λοιπόν...... Σας ευχαριστώ όλους και πάλι για τις σκέψεις, τις πληροφορίες, και την υπομονή σας. Προφανως το Pro over macbook. Αλλα αν δεν το βιαζεσαι καλυτερα να περιμενεις το pro 2017 καθως το pro 2016 ειχε πολλα ελαττωματα (trackpad χωρις καλο palm rejection, σαπια μπαταρια καποιοι δηλωναν 5 ωρες, αργο επεξεργαστη και προηγουμενης γενιας που δεν ειχε καλυτερη επιδοση σε σχεση με το 2015, αφαιρεσαν ολες τις θυρες). Το μονο που βελτιωθηκε σε σχεση με το 2015 ειναι η οθονη και o ssd. Αν θελεις οπωσδηποτε λαπτοπ τοτε οκ αγορασε το. Αλλα αν δεν το εχεις αναγκη αμεσα περιμενε μεχρι Οκτωβρη που θα ανακοινωθει το pro 2017 και λενε οτι η τιμη του βασικου μποντελου θα πεσει κιολας. Γιατι στο 2016 ανεβηκε 200 ευρω σε σχεση με το 2015. Επισης θα φορανε τους καινουριους επεξεργαστες intel kaby lake... Εγω που θα χρειαστω λαπτοπ απο φθινοπωρο θα κανω λιγο υπομονη για να παρω το 2017 μοντελο...
margaritagr Δημοσ. 8 Μαΐου 2017 Δημοσ. 8 Μαΐου 2017 Μεμονωμενες περιπτωσεις παντα ακουγονται και σε κινητα ακομα οπως ξερουμε. Για μπαταρια παραπονεθηκαν καποιοι σχετικα με το touchbar. Σε μενα και σε οσους εψαξα και μιλησα με 13αρι pro δεν υφισταται θεμα καπου. Θεωρω πολυ καλυτερο να παρει ενα μοντελο που χει κυκλοφορησει ηδη αρκετους μηνες παρα καποιο ολοκαινουριο. Ετσι κι αλλιως παντα η apple στο νεο μοντελο δε δινει το max των specs και κανεις δε ξερει πως θα ναι το επομενο. Θυρες usb & sd δε θα ξαναβαλει. Εσυ που τωρα δε χρειαζεσαι μηχανημα καλα κανεις και δε παιρνεις, ο ανθρωπος ομως που ανοιξε θεμα δε νομιζω να το ηθελε για 5+ μηνες μετα. 2
Jiakometi Δημοσ. 8 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2017 hellojim, Για αγορά τεχνολογίας δεν περιμένω ποτέ. Αγοράζω ότι είναι διαθέσιμο εκείνη την στιγμή που το χρειάζομαι .... Αν περιμένω τον Οκτ που θα "ανακοινωθεί" το μοντέλο μέχρι και τον Φεβ - Απρ του 18 που θα κυκλοφορήσει στην Ελλάδα τότε πάμε μακρυά. Συν τα διάφορα teething problems που πάντα ( και λογικά) υπάρχουν. Οπότε πάμε για το 2016. Εντός της επόμενης εβδομάδος. Σ ευχαριστώ για τις πληροφορίες πάντως. 1
mtzs Δημοσ. 8 Μαΐου 2017 Δημοσ. 8 Μαΐου 2017 Το μονο που βελτιωθηκε σε σχεση με το 2015 ειναι η οθονη και o ssd. ...... ............ Επισης θα φορανε τους καινουριους επεξεργαστες intel kaby lake... .......Εγω που θα χρειαστω λαπτοπ απο φθινοπωρο θα κανω λιγο υπομονη για να παρω το 2017 μοντελο... Βελτιωσεις επιπροσθετως: (χωρις διαθεση αντιπαραθεσης) Βαρος/φορητοτα που μονο αν το πιασεις στα χερια το ενα διπλα στο αλλο θα δεις την εντελως διαφορετικη αισθηση σε σχεση με το 2015 μοντελο. Μεγαλο συν για καποιον στον οποιο η φορητοτα παιζει σημαντικο ρολο. Ηχεια/ηχος: μερα με τη νυχτα Ταχυτητα μεταφορας δεδομενων και ανοιγμα εφαρμογων (παρα τα λεγομενα για πιο αργους επεξεργαστες) σαφως πιο γρηγορη χρηση + usb-c (στην αρχη ολοι κοροϊδευαν την απλ αλλα το μελλον ειναι εκει). Προσωπικα δε μου κανει καμια διαφορα να εχω το ανταπτορακι μαζι μου αν θελω να κοτσαρω απλο usb πανω. Αλλα και απλους δισκους που βαζω η ταχυτητα ειναι μερα με τη νυχτα σε σχεση με το απλο usb 3. Η Μαργαριτα σωστα ειπε πως δεν προκειται να ξαναδουμε απλο usb + SD Trackpad: Οντας κατοχος και 2015 (15αρι) μοντελου σαφεστατα προτιμω του 2016 τοσο στην αισθηση οσο και στην επιφανεια τωρα που το συνηθισα (γιατι αυτο ειναι καθαρα υποκειμενικο). Ασε που βολευει καλυτερα σε windows mode. Πληκτρολογιο: Θετει πλεον σημειο αναφορας για παντως ειδους λαπτοπ. Οσο για τους CPU's: Επειδη τα μακμπουκ βγαινουν οκτ-νοε και το r-n-d γινεται σαφως πιο νωρις, παντα θα εχουν τους επεξεργαστες στα τελειωματα τους. Οταν με το καλο βγουνε με τους kaby lake παλι πισω θα ειναι μια γενια γιατι οι επομενοι coffee lake η οπως αλλιως τους λενε θα βγουνε την ιδια εποχη. Οποτε ουσιαστικα παλι θα υπαρχει handicap. Μια ζωη αυτο γινεται με τα cpu's και την απλ. Επισης δεν χρησιμοποιει τους κλασικους ΧΧ00U αλλα μια παραλλαγη αυτων XX67U,ΧΧ57U κλπ με ελαφρως καλυτερο graphics chipset (iris) το οποιο η ιντελ βγαζει πολυ αργοτερα στην παραγωγη απο την πρωτη σειρα ΧΧ00 Φετος ανακοινωθηκαν τα 7267U/7287U/7567U chipsets τελος ιανουαριου. Αν ανακοινωθουνε το 2017 ιδια εποχη οπως το 2016 (26 Οκτ αν θυμαμαι σωστα) δε προκειται να δουμε νεα μοντελα στην Ελλαδα πριν τον Ιαν του 2018 (ιδια ιστορια με φετος). Εγω ειχα ετοιμα τα χρηματα να τσιμπησω το 13αρι μακμπουκ day one και το πηρα Φεβρ PS: Υπαρχει ενα rumor οτι φετος ισως ανακοινωθουνε κατα τελος Αυγουστου 2
onelonelystar Δημοσ. 17 Μαΐου 2017 Δημοσ. 17 Μαΐου 2017 είμαι η μόνη που θα προτείνω το MacBook Air? για τη χρήση που θέλει ο φίλος μας νομίζω τον καλύπτει και γλιτώνει και αρκετά ευρώπουλα. πάντως ανάμεσα σε MacBook 12" & MacBook Pro 13", εννοείται ότι πάμε για το Pro.
nickolas Δημοσ. 17 Μαΐου 2017 Δημοσ. 17 Μαΐου 2017 Πάντως στο θέμα του futureproof να σας πω ότι γράφω από Macbook 2008, το πρώτο unibody. Με SSD και 8GB μνήμη δεν έχω προβλήματα. Βασικά το μόνο στο οποίο δείχνει την ηλικία του είναι σε youtube 1080p/60fps video που δυστυχώς δεν το παίζει ομαλά. Οπότε θα έλεγα μην τρελαίνεστε με αυτό. Αρκεί να πάρετε αρκετά μεγάλο σκληρό! Το βάρος αν κάποιος είναι συνέχεια σε κίνηση δεν πρέπει ποτέ να το υποτιμάει! Τα 2 κιλά του δικού μου, είναι αρκετά για να το σκέφτομαι κάθε φορά που θα τον πάρω μαζί μου. To κάτω από 1 κιλό που είναι το νέο Macbook κάνει ΜΕΓΑΛΗ διαφορά και αλλάζει την εμπειρία χρήσης.
mtzs Δημοσ. 18 Μαΐου 2017 Δημοσ. 18 Μαΐου 2017 Το engadged έβγαλε φήμη για αναβάθμιση ΜΒΡ τον επόμενο μηνα με καμπυ λεϊκ http://www.insomnia.gr/_/articles/apple/macbook/σύμφωνα-με-αναφορές-έρχονται-αναβαθμισμένα-macb-r14114
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα