Kasrith Δημοσ. 4 Μαΐου 2017 Δημοσ. 4 Μαΐου 2017 Η western-fantasy σειρά του Stephen King έρχεται στην μεγάλη οθόνη με πρωταγωνιστές τους Idris Elba και Matthew McConaughey. Προσωπικά ήθελα να είχα ξεκινήσει την σειρά βιβλίων πριν βγει η ταινία, αλλα δεν με βλέπω να το προλαβαίνω. 1
Chrisxxx Δημοσ. 4 Μαΐου 2017 Δημοσ. 4 Μαΐου 2017 Τι θα πρωτοκαλύψει η ταινια; Δεν θα ηταν καλύτερο να βγει σε σειρα; Μου αρεσε το τρειλερ αν και νομιζω δειχνει πολλα. 1
Kasrith Δημοσ. 4 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2017 Αυτό αναρωτιόμουν τώρα... Dark Tower - σειρά βιβλίων = μια ταινία American Gods - ένα βιβλίο = τηλεοπτική σειρά wtf Όσο για το τρέιλερ, χαίρομαι που ενημέρωσες πως δείχνει πολλά γιατί δεν μπήκα στον πειρασμό να το δω
KilliK Δημοσ. 4 Μαΐου 2017 Δημοσ. 4 Μαΐου 2017 Τι θα πρωτοκαλύψει η ταινια; Δεν θα ηταν καλύτερο να βγει σε σειρα; Μου αρεσε το τρειλερ αν και νομιζω δειχνει πολλα. δεν ειναι adaptation, σηκουελ των βιβλιων ειναι, ξεκιναει εκει που τελειωσε το τελευταιο βιβλιο, στην ουσια ενα καινουργιο loop. (οσοι εχουν διαβασει τα βιβλια, καταλαβαινουν τι εννοω)
basileios Δημοσ. 6 Μαΐου 2017 Δημοσ. 6 Μαΐου 2017 Αν έχεις διαβάσει το βιβλίο άστο ελεύθερο σε αυτούς που δεν έχουν καν ιδέα. Τώρα είμαι από αυτούς που έχουν διαβάσει και πραγματικά ταξιδέψει με την σειρά των (7) βιβλίων + 1 μια έξτρα ιστορία μεταξύ αυτών. Όταν το διάβαζα πριν χρόνια μέσα μου είχα μια σκέψη που ήταν και σαν ευχή να το έβλεπα στον κινηματογράφο. Αλλά θα ήθελα να το έβλεπα με τα εφέ που υπάρχουν εκεί μέσα στης σελίδες. Πριν μερικά χρόνια όταν άρχισε να φτιάχνεται το όλο cast δεν το πολύ πίστευα. Για τους ηθοποιούς αλλά και ότι θα το αναλάβει η Sony. Όσοι από εμάς έχουν διαβάσει Stephen king ξέρουν πολλά από τη θα ακολουθήσει. Λίγα πράγματα για μένα έχουν ένα καθαρά epic χαρακτήρα λίγες ταινίες. Μια είναι ο άρχοντας των δαχτυλιδιών ταινίες που στο μεγάλο πανί ήταν ένα παραμύθι. Καπου στο πρώτο βιβλίο στο εισαγωγικό του ο Stephen king μιλάει για αυτό. Το βιβλίο ξεκινάει να βγαίνει στα ράφια το 1982 και από εκεί το τελευταίο το 2004. Λέει κάπου ο Stephen king από μικρός διάβαζα τον Tolkien και με μάγευε ο κόσμος του ήθελα να γράψω και εγώ κάτι να είναι έτσι μεγάλο μυθικό,και στην σκέψη αυτή ήρθε ο μαύρος πύργος. Αλλά λέει δεν ήθελα να είναι ένα από τα ίδια αλλά κάτι άλλο. Και αυτό το κάτι άλλο ήταν και είναι ο μαύρος πύργος. Αυτό που είδαμε στο τρέιλερ είναι το πρώτο βιβλίο και το ποιο μικρό σε μέγεθος γιατί από το 3 και μετά τα πράγματα γίνονται επικίνδυνα στης σελίδες ( τεράστια ) και στο πρώτο είναι απλά ένα εισαγωγικό και θα έλεγα προσωπική άποψη και λίγο βαρετό μέχρι εκεί μετά την μέση του βιβλίου. Θα πω κάτι και δεν ξέρω αν σας φανεί πολύ μεγάλο.Η ταινία θα ξεπεράσει ότι έχουμε δει μέχρι σήμερα είναι μια ταινία που αν μεταφερθεί μέσω εφέ το όλο πακέτο των (7) βιβλίων δεν θα μιλάμε για κάτι άλλο. Έχει μέσα τα πάντα όλα τα είδη( γέλιο κλάμα sex τέρατα δαίμονες εξωγήινα όντα τα πάντα ) από στιγμές αγωνίας μέχρι το τέλος. Αν δεν έχετε διαβάσει τα βιβλία πάρτε το πρώτο και τα αλλά στα επόμενα θα πάει μακριά η βαλίτσα. Και τι εννοώ , επική σειρά είναι χωρίς αμφισβήτηση το Games of thrones , εκεί καλά και τα πρώτα βιβλία, και η μεταφορά παρά πολύ καλή, αλλά το ότι δεν έχει τελειώσει η συγγραφή των βιβλίων για μένα είναι ένα θέμα , που εύχομαι βλέποντας ότι η σειρα πουλάει παρά πολύ μην την κουρασουν ,εδώ βλέπουμε ότι η σειρά πάει χρόνια. Στον μαύρο Πύργο τα βιβλία είναι 7 + 1 και αυτό μάλλον σημαίνει ότι εκει μέσα θα είναι και τα χρόνια όπως έγινε και με των άρχοντα. Να θυμάστε θα τελειώσει το πρώτο και θα περιμένουμε το επόμενο και μετά το επόμενο. Άρα θα υπάρχει χρόνος να διαβάσει κάποιος τα βιβλία και να μαγευτεί. Αν ψάξετε λίγο θα δείτε ότι φαν του συγκεκριμένου βιβλίου είναι εκατομμύρια , πολύ μα παρά πολύ κόσμος μιλάει χρόνια πολλά χρόνια για κάτι που πραγματικά στο χώρο του βιβλίου έχει αφήσει κληρονομιά. Και κάτι τελευταίο το αβαταρ που έχω αλλά και με αρέσει φανταστικά είναι από εκεί είναι το σύμβολο του ( ka tet ) τελειώνοντας το βιβλίο θα σας μείνει μέσα στην καρδιά σας αυτή η λέξη. 3
AMWN_RA Δημοσ. 6 Μαΐου 2017 Δημοσ. 6 Μαΐου 2017 Αν έχεις διαβάσει το βιβλίο άστο ελεύθερο σε αυτούς που δεν έχουν καν ιδέα. Τώρα είμαι από αυτούς που έχουν διαβάσει και πραγματικά ταξιδέψει με την σειρά των (7) βιβλίων + 1 μια έξτρα ιστορία μεταξύ αυτών. Όταν το διάβαζα πριν χρόνια μέσα μου είχα μια σκέψη που ήταν και σαν ευχή να το έβλεπα στον κινηματογράφο. Αλλά θα ήθελα να το έβλεπα με τα εφέ που υπάρχουν εκεί μέσα στης σελίδες. Πριν μερικά χρόνια όταν άρχισε να φτιάχνεται το όλο cast δεν το πολύ πίστευα. Για τους ηθοποιούς αλλά και ότι θα το αναλάβει η Sony. Όσοι από εμάς έχουν διαβάσει Stephen king ξέρουν πολλά από τη θα ακολουθήσει. Λίγα πράγματα για μένα έχουν ένα καθαρά epic χαρακτήρα λίγες ταινίες. Μια είναι ο άρχοντας των δαχτυλιδιών ταινίες που στο μεγάλο πανί ήταν ένα παραμύθι. Καπου στο πρώτο βιβλίο στο εισαγωγικό του ο Stephen king μιλάει για αυτό. Το βιβλίο ξεκινάει να βγαίνει στα ράφια το 1982 και από εκεί το τελευταίο το 2004. Λέει κάπου ο Stephen king από μικρός διάβαζα τον Tolkien και με μάγευε ο κόσμος του ήθελα να γράψω και εγώ κάτι να είναι έτσι μεγάλο μυθικό,και στην σκέψη αυτή ήρθε ο μαύρος πύργος. Αλλά λέει δεν ήθελα να είναι ένα από τα ίδια αλλά κάτι άλλο. Και αυτό το κάτι άλλο ήταν και είναι ο μαύρος πύργος. Αυτό που είδαμε στο τρέιλερ είναι το πρώτο βιβλίο και το ποιο μικρό σε μέγεθος γιατί από το 3 και μετά τα πράγματα γίνονται επικίνδυνα στης σελίδες ( τεράστια ) και στο πρώτο είναι απλά ένα εισαγωγικό και θα έλεγα προσωπική άποψη και λίγο βαρετό μέχρι εκεί μετά την μέση του βιβλίου. Θα πω κάτι και δεν ξέρω αν σας φανεί πολύ μεγάλο.Η ταινία θα ξεπεράσει ότι έχουμε δει μέχρι σήμερα είναι μια ταινία που αν μεταφερθεί μέσω εφέ το όλο πακέτο των (7) βιβλίων δεν θα μιλάμε για κάτι άλλο. Έχει μέσα τα πάντα όλα τα είδη( γέλιο κλάμα sex τέρατα δαίμονες εξωγήινα όντα τα πάντα ) από στιγμές αγωνίας μέχρι το τέλος. Αν δεν έχετε διαβάσει τα βιβλία πάρτε το πρώτο και τα αλλά στα επόμενα θα πάει μακριά η βαλίτσα. Και τι εννοώ , επική σειρά είναι χωρίς αμφισβήτηση το Games of thrones , εκεί καλά και τα πρώτα βιβλία, και η μεταφορά παρά πολύ καλή, αλλά το ότι δεν έχει τελειώσει η συγγραφή των βιβλίων για μένα είναι ένα θέμα , που εύχομαι βλέποντας ότι η σειρα πουλάει παρά πολύ μην την κουρασουν ,εδώ βλέπουμε ότι η σειρά πάει χρόνια. Στον μαύρο Πύργο τα βιβλία είναι 7 + 1 και αυτό μάλλον σημαίνει ότι εκει μέσα θα είναι και τα χρόνια όπως έγινε και με των άρχοντα. Να θυμάστε θα τελειώσει το πρώτο και θα περιμένουμε το επόμενο και μετά το επόμενο. Άρα θα υπάρχει χρόνος να διαβάσει κάποιος τα βιβλία και να μαγευτεί. Αν ψάξετε λίγο θα δείτε ότι φαν του συγκεκριμένου βιβλίου είναι εκατομμύρια , πολύ μα παρά πολύ κόσμος μιλάει χρόνια πολλά χρόνια για κάτι που πραγματικά στο χώρο του βιβλίου έχει αφήσει κληρονομιά. Και κάτι τελευταίο το αβαταρ που έχω αλλά και με αρέσει φανταστικά είναι από εκεί είναι το σύμβολο του ( ka tet ) τελειώνοντας το βιβλίο θα σας μείνει μέσα στην καρδιά σας αυτή η λέξη. Μου έβαλες ιδέες και άρχισα να διαβάσω το πρώτο.... 1
KilliK Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 θα προτεινα να διαβασουν τα βιβλια αφου δουν πρωτα την ταινια. ο λογος ειναι οτι αυτη η ταινια δεν θα εχει καμια σχεση με τα βιβλια, και θα δυσαρεστησει πολλους αναγνωστες που εχουν σχηματισει μια διαφορετικη εικονα για τον φανταστικο κοσμο που εκτισε ολα αυτα τα χρονια ο King με αυτες τις ιστοριες. ηδη εχει γινει χαμος με το casting και τις αλλαγες που εγιναν, σε σημειο να βγαινει το σιχαμα ο Αkiva Goldsman και να αποκαλει τους φανς ρατσιστες επειδη διαμαρτυρονται για το πως εχει χειριστει αυτος και το στουντιο την μετατοφρα των βιβλιων. γιαυτο και η Sony βγηκε μετα να κανει damage control και το αποκαλει πλεον sequel των novels, ενω στην αρχη ειχε παρουσιαστει ως adaptation. καλυτερα καποιος που ενδιαφερεται για την αρχικη πηγη, να δει πρωτα την ταινια εχοντας στον νου οτι ειναι η blockbuster εκδοχη του Hollywood, και ανεξαρτητως αν του αρεσε η οχι, μετα να παει να διαβασει τα ανωτερα απο καθε αποψη βιβλια για να γνωρισει ολοκληρωμενα και σωστα το πραγματικο οραμα του Κing.
basileios Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 Αν ο κόσμος και όχι η φαν την αγαπήσουν και δουν μέσα το τι έρχεται τότε πιστεύω τα αλλά βιβλία μπορούν να έχουν ποιο αληθινή μεταφορά. Το βήμα όμως έγινε και ο Ρόλαντ θα έρθει τον Αύγουστο και θα φέρει και την παρέα του σιγά σιγά. Μακάρι να διάβαζαν όλο αυτό που έχει κάνει ο king εγώ θα έλεγα το αντίθετο διάβασε μπες στο κόσμο και μετά η ταινία απλά θα είναι το κερασάκι. Για όσους ξέρουν πολλά από τα βιβλία αλλά και που έχουν γίνει ταινίες είναι πρόσωπα μέσα από το dark tower. Που σημαίνει ότι είναι η καρδιά του συγγραφέα που μέσα από αυτήν δημιούργησε και πολλά αλλά.
KilliK Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 μα η ταινια ειναι mashup απο ολα τα βιβλια, δεν βασιζεται στο πρωτο βιβλιο. ειναι κατι τελειως καινουργιο, φτιαγμενο αποκλειστικα για να πουλησει στο mainstream κοινο. μην περιμενεις στις επομενες ταινιες η μεταφορα να ειναι καλυτερη, δεν τους ενδιαφερει αυτο. το μονο που θελουν ειναι να παρουν ενα brand name απο τον χωρο της λογοτεχνιας του φανταστικου και να το μετατρεψουν σε blockbuster franchise. το source material υπαρχει μονο για να αντλουν ιδεες, οχι για να το υπηρετησουν.
basileios Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 (επεξεργασμένο) Έχεις διαβάσει μάλλον τα βιβλία ( KilliK ) και πιστεύω πως αν είσαι ένας θαυμαστής του Dark Tower, σε ενδιαφέρει λοιπόν αν στην μεγάλη οθόνη μεταφέρουν τους Jake Chambers, Eddie Dean, Susannah Dean, and Oy και φυσικά Roland Deschain που είναι ο Idris Elba.. Διαβάζοντας και τελειώνοντας το 1 βιβλίο εκεί στο τέλος σε αυτό που είναι spoiler και δεν το αναφέρω ας το δούμε δεν περιμένεις άπλα ένα... ( μα η ταινια ειναι mashup απο ολα τα βιβλια, δεν βασιζεται στο πρωτο βιβλιο. ειναι κατι τελειως καινουργιο, φτιαγμενο αποκλειστικα για να πουλησει στο mainstream κοινο. μην περιμενεις στις επομενες ταινιες η μεταφορα να ειναι καλυτερη, δεν τους ενδιαφερει αυτο. το μονο που θελουν ειναι να παρουν ενα brand name απο τον χωρο της λογοτεχνιας του φανταστικου και να το μετατρεψουν σε blockbuster franchise. το source material υπαρχει μονο για να αντλουν ιδεες, οχι για να το υπηρετήσουν.) Αυτό είναι από το IMDb.. (The Gunslinger, Roland Deschain, roams an Old West-like landscape where "the world has moved on" in pursuit of the man in black. Also searching for the fabled Dark Tower, in the hopes that reaching it will preserve his dying world.) αυτή η αναφορά μιλάει για το 1 βιβλίο φίλε μου. αυτά είναι δικά σου.. το αν τους ενδιαφέρει η όχι δεν πιστεύω ότι το ξέρεις άπλα το φαντάζεσαι, είναι μια βιομηχανία και μέσα σε αυτήν την βιομηχανία το προϊόν είναι το Dark Tower. σίγουρα αν ο κόσμος δει κάτι μεγάλο εκεί τότε η επομένη άλλα και το 7 είναι άπλα στον δρόμο. από το επίσημο youtube κανάλι τι Sony βλέπουμε μέσα σε λίγες μέρες από της 3 Μάη 2017 10 εκατομμύρια views, είναι ένα σημάδι πολύ κάλο σε αυτό που έρχεται , γιατί αν διαβάζοντας τα βιβλία και βαθμολογώντας το 1 παράδειγμα με το 5 -6 - 7 θα καταλάβεις την τεράστια διαφορά. δειλά δειλά ξεκίνησε και το Games of Thrones και τώρα η Σινεφίλ περιμένουν με χάπια ένα νέο επεισόδιο, Εγώ αυτό που είπα και ποιο επάνω , είναι ότι αυτή η Ταινία Σειρά όπως θες πέστο θα ξεπεράσει και το Games of Thrones άλλα και Άρχοντα και ότι άλλο έχει αφήσει σημάδι μέχρι σήμερα.. Ίσως όλα αυτά να ακούγονται πολλά και τρελά - άλλα δικαιολογημένα διαβάζοντας το βιβλίο 2 φορές και 3 .... Επεξ/σία 7 Μαΐου 2017 από basileios
KilliK Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 μμμ, δεν τα λεω εγω, εχει γινει leaked το σεναριο της ταινιας. επισης στο τραιλερ βλεπεις εικονες που δεν υπαρχουν στο πρωτο βιβλιο, ειναι απο τα αλλα. ακομη και η περιγραφη του IMDB ειναι λαθος. ναι, εγω και πολλοι αλλοι φανς που εχουμε αγανακτησει με το εκτρωμα που ειναι αυτο το adaptation, το "φανταζομαστε". προσωπικα ευχομαι να πατωσει αυτο το, οπως πολυ σωστα ειπες, προιον για να γλυτωσουν το Hollywood treatment τα επομενα βιβλια. και με λιγη τυχη, ισως σε 20 χρονια απο τωρα να εχουμε το reboot της σειρας με μια πιο πιστη μεταφορα.
basileios Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 Το τρέιλερ με θύμισε καθαρά το πρώτο βιβλίο. Θα ψάξω λίγο από έξω να δω τι λένε. Δεν είδα κάτι άλλο, ίσως και να ελπίζουμε πάντα σε κάτι καλό. Και για να λέμε την πραγματική αλήθεια αν κάποιος πραγματικά θέλει να ταξιδέψει σε VR κόσμο πρέπει να διαβάσει τα βιβλία. Ο μαύρος πύργος έχει εκατομμυρια φαν και εγώ και εσυ είμαστε μαγεμένη από την ιστορία του Ρόλαντ από την Γαλααδ.
AMWN_RA Δημοσ. 8 Μαΐου 2017 Δημοσ. 8 Μαΐου 2017 Έχεις διαβάσει μάλλον τα βιβλία ( KilliK ) και πιστεύω πως αν είσαι ένας θαυμαστής του Dark Tower, σε ενδιαφέρει λοιπόν αν στην μεγάλη οθόνη μεταφέρουν τους Jake Chambers, Eddie Dean, Susannah Dean, and Oy και φυσικά Roland Deschain που είναι ο Idris Elba.. Διαβάζοντας και τελειώνοντας το 1 βιβλίο εκεί στο τέλος σε αυτό που είναι spoiler και δεν το αναφέρω ας το δούμε δεν περιμένεις άπλα ένα... ( μα η ταινια ειναι mashup απο ολα τα βιβλια, δεν βασιζεται στο πρωτο βιβλιο. ειναι κατι τελειως καινουργιο, φτιαγμενο αποκλειστικα για να πουλησει στο mainstream κοινο. μην περιμενεις στις επομενες ταινιες η μεταφορα να ειναι καλυτερη, δεν τους ενδιαφερει αυτο. το μονο που θελουν ειναι να παρουν ενα brand name απο τον χωρο της λογοτεχνιας του φανταστικου και να το μετατρεψουν σε blockbuster franchise. το source material υπαρχει μονο για να αντλουν ιδεες, οχι για να το υπηρετήσουν.) Αυτό είναι από το IMDb.. (The Gunslinger, Roland Deschain, roams an Old West-like landscape where "the world has moved on" in pursuit of the man in black. Also searching for the fabled Dark Tower, in the hopes that reaching it will preserve his dying world.) αυτή η αναφορά μιλάει για το 1 βιβλίο φίλε μου. αυτά είναι δικά σου.. το αν τους ενδιαφέρει η όχι δεν πιστεύω ότι το ξέρεις άπλα το φαντάζεσαι, είναι μια βιομηχανία και μέσα σε αυτήν την βιομηχανία το προϊόν είναι το Dark Tower. σίγουρα αν ο κόσμος δει κάτι μεγάλο εκεί τότε η επομένη άλλα και το 7 είναι άπλα στον δρόμο. από το επίσημο youtube κανάλι τι Sony βλέπουμε μέσα σε λίγες μέρες από της 3 Μάη 2017 10 εκατομμύρια views, είναι ένα σημάδι πολύ κάλο σε αυτό που έρχεται , γιατί αν διαβάζοντας τα βιβλία και βαθμολογώντας το 1 παράδειγμα με το 5 -6 - 7 θα καταλάβεις την τεράστια διαφορά. δειλά δειλά ξεκίνησε και το Games of Thrones και τώρα η Σινεφίλ περιμένουν με χάπια ένα νέο επεισόδιο, Εγώ αυτό που είπα και ποιο επάνω , είναι ότι αυτή η Ταινία Σειρά όπως θες πέστο θα ξεπεράσει και το Games of Thrones άλλα και Άρχοντα και ότι άλλο έχει αφήσει σημάδι μέχρι σήμερα.. Ίσως όλα αυτά να ακούγονται πολλά και τρελά - άλλα δικαιολογημένα διαβάζοντας το βιβλίο 2 φορές και 3 .... Θα συμφωνήσω απολυτά πήραν την κεντρική ιδέα από τα βιβλία και θα βάλουν και από αυτά, άλλα και δικά τους σαν sony. Τελειώνοντας το πρώτο βιβλίο πάντως τα αισθήματα είναι ανάμεικτα και σε προκαλεί να προχωρήσεις και στα υπόλοιπα για να μάθεις και να κατανοήσεις τη σχέση ροναλτ- παιδιού- μαυροφορεμένου βεβαία σε αφήνει να κανείς τα δικά σου σενάρια και να οργιάσει η φαντασία.
basileios Δημοσ. 8 Μαΐου 2017 Δημοσ. 8 Μαΐου 2017 Εκεί στο τέλος του πρώτου (AMWN_RA) εκεί είναι που λες ώπα. Ξεκινάς το 2 βιβλίο και λες αρε King. Και προχωρώντας μπαίνεις και εσυ στο κα-τετ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα