mak3don Δημοσ. 11 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2017 Αν είναι κόκκινο χρώμα είναι πιο ευαίσθητο στο να θαμπωσει δυστυχώς.. αυτό που λες τι χρώμα είναι?
Mansora Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 Τα leasing δεν πρέπει ούτε να τα αγιοποιουμε ούτε να τα δαιμονοποιουμε, τις περισσότερες φορές είναι στο χέρι του ιδιοκτήτη. Κάνε τον έλεγχο σου και αν είναι καλό το αμάξι προχωρά το σε καθημερινά αμάξια το βιβλίο δεν λέει τίποτα ιδιαίτερο. Το Q5 που οδηγώ σαν εταιρικό και είναι από leasing κάνει γύρω στις 5000 χλμ το χρόνο γιατί δεν θέλω να το χρησιμοποιώ άσκοπα,η συντήρηση του είναι η καλύτερη δυνατή γιατί δεν πρόκειται ποτέ να ξεπεράσω τα χλμ και πολλές προληπτικές αλλαγές σε ανταλλακτικά με το παραμικρό. Οι αλλαγές στα λάστιχα γίνονται στην ώρα τους και πάντα βάζω από εταιρική shell αυστηρά 100αρα. Σε αντίθεση με μένα συνάδελφοι μου τα έχουν κάνει ρημάδια επειδή δεν τα πληρώνουν απ την τσέπη τους και δεν τα σέβονται, κάνουν περισσότερα χλμ από το μίσθωμα και μερικοί σούπερ γυφτοι κάνουν τη συντήρηση στα δικά τους και χρεώνουν το εταιρικό. 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 Τα leasing δεν πρέπει ούτε να τα αγιοποιουμε ούτε να τα δαιμονοποιουμε, τις περισσότερες φορές είναι στο χέρι του ιδιοκτήτη. Κάνε τον έλεγχο σου και αν είναι καλό το αμάξι προχωρά το σε καθημερινά αμάξια το βιβλίο δεν λέει τίποτα ιδιαίτερο. Το Q5 που οδηγώ σαν εταιρικό και είναι από leasing κάνει γύρω στις 5000 χλμ το χρόνο γιατί δεν θέλω να το χρησιμοποιώ άσκοπα,η συντήρηση του είναι η καλύτερη δυνατή γιατί δεν πρόκειται ποτέ να ξεπεράσω τα χλμ και πολλές προληπτικές αλλαγές σε ανταλλακτικά με το παραμικρό. Οι αλλαγές στα λάστιχα γίνονται στην ώρα τους και πάντα βάζω από εταιρική shell αυστηρά 100αρα. Σε αντίθεση με μένα συνάδελφοι μου τα έχουν κάνει ρημάδια επειδή δεν τα πληρώνουν απ την τσέπη τους και δεν τα σέβονται, κάνουν περισσότερα χλμ από το μίσθωμα και μερικοί σούπερ γυφτοι κάνουν τη συντήρηση στα δικά τους και χρεώνουν το εταιρικό. Μετα το τελος του Leasing τι θα γινει αυτό το αμαξι ?
sphinxgr Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 Εγώ πήρα απο leasing Auris 4ετίας. Όντως ο προηγούμενος το είχε σαν καινούργιο. Στο εσωτερικό δεν υπήρχε η παραμικρή φθορά. Προφανώς το πρόσεχε. Έλα μου όμως που στα leasing η εγγύηση είναι λιγότερα χρόνια και το αμάξι ανήκει σε παρτίδα με προαιρετική ανάκληση επισκευής κινητήρα ΑΝ παρουσιασει πρόβλημα εντός εγγύησης. Το αποτέλεσμα? Καίει 5-30 500ml λάδι / 1000km και καμία εγγύηση δεν το καλύπτει...
Mansora Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 Μετα το τελος του Leasing τι θα γινει αυτό το αμαξι ? Θα το επιστρέψω και θα μου δώσουν καινούργιο, προφανώς επειδή είναι σε άριστη κατάσταση θα το πάρει κάποιος από μέσα για δικό του ή για να το πουλήσει 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα