Rpanagos Δημοσ. 4 Μαΐου 2017 Δημοσ. 4 Μαΐου 2017 Ποιος ειναι ο σωστος τροπος να "δειξεις" την δουλεια σου?Ξερω πως μπορεις να φτιαξεις μια σελιδα και να εχεις δειγματα απο την δουλεια σου εκει.Αλλος τροπος ποιος ειναι σε περιπτωση συνεντευξης σε καποια δουλεια?Σε καποιο στικακι ισως???
dominotrix Δημοσ. 4 Μαΐου 2017 Δημοσ. 4 Μαΐου 2017 Στικακι; Το καλυτερο ειναι να εχεις το personal portfolio σε: προσωπικη ιστοσελιδα, behance, facebook. Αυτα ειναι αρκετα. Απο 'κει και περα μπορεις να εχεις το βιογραφικο σου εκτυπωμενο και να τους το δωσεις στο χερι, αντε με κανενα QRcode επανω για μπουνε απευθεις στο site σου. Όχι στικακι. Α και επαγγελματικες καρτες με στοιχεια επικοινωνιας θα ηταν καλο και αυτο.
Rpanagos Δημοσ. 4 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2017 Και αν καποια δουλεια δεν ειναι ανεβασμενη στο Internet και την εχω στο Pc μου,πως το γραφω αυτο στο cv?Η ακομα και να ειναι πχ σε δικη μου ιστοσελιδα η facebook πως το γραφω?
dominotrix Δημοσ. 4 Μαΐου 2017 Δημοσ. 4 Μαΐου 2017 Αν δεν ειναι ανεβασμενη τοτε θα χρειαστει να την ανεβασεις καπου. Δε μπορεις να υποχρεωσεις τον καθε εργοδοτη να βαλει φλασακι στον υπολογιστη σου για να δει τη δουλεια σου. Προσωπικη μου αποψη αυτη βεβαια. Δεν δειχνει επαγγελματισμο. Αν ειναι live η σελιδα σου ή στο facebook, οπως ειπα γραφεις απλα το link και αν θελεις βαζεις ενα QRcode, Λογικα στην Online σελιδα σου θα εχεις μεσα ολες τις υπολοιπες ιστοσελιδες που εχεις φτιαξει. Οποτε στο βιογραφικο δε χρειαζεται να βαλεις εκει ολες τις σελιδες - αρκει μονο η δικια σου. 1
spacer Δημοσ. 5 Μαΐου 2017 Δημοσ. 5 Μαΐου 2017 Πες μας και τι είδους δουλειές θέλεις να δείξεις. Μακέτες γραφικών, φωτογραφίες, ιστοσελίδες πελατών,...
Rpanagos Δημοσ. 5 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2017 Ιστοσελιδες θελω να δειξω.Ειτε πελατων ειτε δικες μου που ειναι μονο στο pc μου(χωρις domain).
dominotrix Δημοσ. 6 Μαΐου 2017 Δημοσ. 6 Μαΐου 2017 Καιρος να φτιαξεις τοτε μια σελιδα που θα ειναι ολες οι δουλειες σου εκει. Ειτε πελατων ειτε οπως ειπες δικες σου. Το κοστος ειναι χαμηλο για κατι τετοιο και αξιζει πραγματικα. Φτιαξε το Online portfolio σου και βαλε το λινκ στο βιογραφικο. 1
spacer Δημοσ. 6 Μαΐου 2017 Δημοσ. 6 Μαΐου 2017 Τα είπε όλα ο προλαλήσας. Και να προσθέσω και εγώ κάτι, βάλε όλες τις δικές σου δημιουργίες σε subdomains για να μπορεί και ο ενδιαφερόμενος να δει την λειτουργικότητα τους σε live περιβάλλον.
Rpanagos Δημοσ. 6 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2017 Τα είπε όλα ο προλαλήσας. Και να προσθέσω και εγώ κάτι, βάλε όλες τις δικές σου δημιουργίες σε subdomains για να μπορεί και ο ενδιαφερόμενος να δει την λειτουργικότητα τους σε live περιβάλλον. Ναι εχω σκοπο να το κανω ετσι ακριβως. Αλλα με αυτες που εχω στο Pc ειναι η ιδια διαδικασια ετσι?
defendar Δημοσ. 8 Μαΐου 2017 Δημοσ. 8 Μαΐου 2017 Print-screen τις σελιδες σου και παρουσιαση τους με ομορφο τροπο, πχ να φαινεται ενα στιγμιοτυπο μεσα απο μια οθονη υπολογιστη ωστε να την οπτικοποιει καλυτερα ο υποψηφιος εργοδοτης/πελατης σου. Δες τι εχει κανει αυτος εδω: https://www.iuvo.si/play Δε ξερω για εσενα αλλα εμενα σχεδον ολοι μου οι πελατες κατι παθαιναν και αλλαζαν τα φωτα στις σελιδες που τους παρεδιδα. Τις γεμιζαν απο ορθογραφικα και μη-στυλιζαρισμενα ασχημα κειμενα μεχρι βαζανε εξτρα "λειτουργιες" στυλ ενοχλητικα pop-ups και slider με εικονες των 3mb η καθεμια που κρασαραν τον browser. Εχω βρεθει σε συνεντευξη και εχω γινει ρεζιλι ετσι! Μια αλλη λυση ειναι να κατεβασεις τις σελιδες σε offline εκδοχες στο λαπτοπ σου οταν θα τους δειχνεις τη δουλεια σου ή αν θες ντε και καλα να τους δειξεις κατι online τοτε να τις αποθηκευσεις παλι σε ενα κομματι του portfolio σου το οποιο να ειναι ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΟ και να απαιτει ΠΡΟΣΒΑΣΗ απο εσενα και μονο. Οποιος θελει να μαθει παραπανω λεπτομερειες, ας σε ρωτησει και του δινεις με χαρα τα στοιχεια για να δει το περιεχομενο. Ετσι δε θα εχεις και προβληματα με παλιους σου πελατες αλλα και θα μπορεις να ελεγχεις/βελτιωνεις το δειγμα της δουλειας σου οποτε θελεις. Τελος μπορεις να εστιασεις και στο παρουσιαστικο της σελιδας σου. Οταν ειχα πρωτοβγει στην αγορα εργασιας στον τομεα , επειδη δεν ειχα τιποτα να δειξω απο προηγουμενη δουλεια, εκανα τα παντα για να φτιαξω ενα Portfolio που θα ηταν απο μονο του ..portfolio. http://fla.my/ Δεν ειναι δικια μου η σελιδα η απο πανω (θα θελα!) αλλα βλεπεις την λογικη: Ουτε που σε νοιαζει να δεις την δουλεια των απο πανω, επειδη σε εχουν πεισει οτι ειναι επαγγελματιες και μοναδικοι μεσα σε λιγα δευτερολεπτα! 1
Rpanagos Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Print-screen τις σελιδες σου και παρουσιαση τους με ομορφο τροπο, πχ να φαινεται ενα στιγμιοτυπο μεσα απο μια οθονη υπολογιστη ωστε να την οπτικοποιει καλυτερα ο υποψηφιος εργοδοτης/πελατης σου. Δες τι εχει κανει αυτος εδω: https://www.iuvo.si/play Δε ξερω για εσενα αλλα εμενα σχεδον ολοι μου οι πελατες κατι παθαιναν και αλλαζαν τα φωτα στις σελιδες που τους παρεδιδα. Τις γεμιζαν απο ορθογραφικα και μη-στυλιζαρισμενα ασχημα κειμενα μεχρι βαζανε εξτρα "λειτουργιες" στυλ ενοχλητικα pop-ups και slider με εικονες των 3mb η καθεμια που κρασαραν τον browser. Εχω βρεθει σε συνεντευξη και εχω γινει ρεζιλι ετσι! Μια αλλη λυση ειναι να κατεβασεις τις σελιδες σε offline εκδοχες στο λαπτοπ σου οταν θα τους δειχνεις τη δουλεια σου ή αν θες ντε και καλα να τους δειξεις κατι online τοτε να τις αποθηκευσεις παλι σε ενα κομματι του portfolio σου το οποιο να ειναι ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΟ και να απαιτει ΠΡΟΣΒΑΣΗ απο εσενα και μονο. Οποιος θελει να μαθει παραπανω λεπτομερειες, ας σε ρωτησει και του δινεις με χαρα τα στοιχεια για να δει το περιεχομενο. Ετσι δε θα εχεις και προβληματα με παλιους σου πελατες αλλα και θα μπορεις να ελεγχεις/βελτιωνεις το δειγμα της δουλειας σου οποτε θελεις. Τελος μπορεις να εστιασεις και στο παρουσιαστικο της σελιδας σου. Οταν ειχα πρωτοβγει στην αγορα εργασιας στον τομεα , επειδη δεν ειχα τιποτα να δειξω απο προηγουμενη δουλεια, εκανα τα παντα για να φτιαξω ενα Portfolio που θα ηταν απο μονο του ..portfolio. http://fla.my/ Δεν ειναι δικια μου η σελιδα η απο πανω (θα θελα!) αλλα βλεπεις την λογικη: Ουτε που σε νοιαζει να δεις την δουλεια των απο πανω, επειδη σε εχουν πεισει οτι ειναι επαγγελματιες και μοναδικοι μεσα σε λιγα δευτερολεπτα! Κατανοητος! Αλλα τι εννοεις σου αλλαζαν τις σελιδες? Εστελνες καπου βιογραφικο με portfolio και μετα εβλεπες αλλαγες? Δεν καταλαβα καλα. 'Η απο σελιδες που ειχες κανει και τι εδειχνες online?
Ruhl Δημοσ. 10 Μαΐου 2017 Δημοσ. 10 Μαΐου 2017 Κατανοητος! Αλλα τι εννοεις σου αλλαζαν τις σελιδες? Εστελνες καπου βιογραφικο με portfolio και μετα εβλεπες αλλαγες? Δεν καταλαβα καλα. 'Η απο σελιδες που ειχες κανει και τι εδειχνες online? Πες δηνεις σε καποιον μια σελιδα με την δουλεια σου και μετα αν του καπνισει καποια στιγμη στο μελλον του ιδιοκτητη , εφοσον ξερει αυτος κατι ψηλα απο κωδικα να αρχησει να την πειραζει για καποιες λεπτομερειες η να προσθετει πραγματα απο μονος του και να τα κανει αχταρμα. Και πας εσυ στην συνεντευξη δηνεις το online link απο την δουλεια σου και γινεσαι ρομπα γιατι δεν ειναι πλεον η original δουλεια σου γιατι ο ιδιοκτητης προφανως την κανει οτι θελει μετα γιατι ειναι δικια του. 1
dominotrix Δημοσ. 10 Μαΐου 2017 Δημοσ. 10 Μαΐου 2017 Γι αυτο ειναι καλο να φτιαχνεις "παρουσιασεις" για το καθε σου εργο. Πολλες φορες, εχεις καποιες ιδεες που σχεδιαστικα ειναι πολυ ωραιες, αλλα δυστηχως δεν περνουνε την εγκριση του πελατη για να τις εφαρμοσεις στην ιστοσελιδα σου. Αυτο ομως δε σημαινει πως δε μπορεις να τις βαλεις στην παρουσιαση του εργου σου. Το θεμα ειναι η παρουσιαση να ειναι οσο πιο εντυπωσιακη γινεται, με αρκετη εμφαση στις λεπτομερειες χωρις αυτο να σημαινει πως θα το μπουχτισεις. Κανε φοκους κυριως σε full width εικονες με ωραια elements παρμενα κυριως απο την εταιρικη ταυτοτητα του καθε πελατη. Δες μερικα δικα μας παραδειγματα αν θελεις για εμπνευση. https://artware.gr/portfolio/entyposi-branding/https://artware.gr/portfolio/kavala-airshow/ 2
Rpanagos Δημοσ. 10 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 10 Μαΐου 2017 Πες δηνεις σε καποιον μια σελιδα με την δουλεια σου και μετα αν του καπνισει καποια στιγμη στο μελλον του ιδιοκτητη , εφοσον ξερει αυτος κατι ψηλα απο κωδικα να αρχησει να την πειραζει για καποιες λεπτομερειες η να προσθετει πραγματα απο μονος του και να τα κανει αχταρμα. Και πας εσυ στην συνεντευξη δηνεις το online link απο την δουλεια σου και γινεσαι ρομπα γιατι δεν ειναι πλεον η original δουλεια σου γιατι ο ιδιοκτητης προφανως την κανει οτι θελει μετα γιατι ειναι δικια του. Γι αυτο ειναι καλο να φτιαχνεις "παρουσιασεις" για το καθε σου εργο. Πολλες φορες, εχεις καποιες ιδεες που σχεδιαστικα ειναι πολυ ωραιες, αλλα δυστηχως δεν περνουνε την εγκριση του πελατη για να τις εφαρμοσεις στην ιστοσελιδα σου. Αυτο ομως δε σημαινει πως δε μπορεις να τις βαλεις στην παρουσιαση του εργου σου. Το θεμα ειναι η παρουσιαση να ειναι οσο πιο εντυπωσιακη γινεται, με αρκετη εμφαση στις λεπτομερειες χωρις αυτο να σημαινει πως θα το μπουχτισεις. Κανε φοκους κυριως σε full width εικονες με ωραια elements παρμενα κυριως απο την εταιρικη ταυτοτητα του καθε πελατη. Δες μερικα δικα μας παραδειγματα αν θελεις για εμπνευση. https://artware.gr/portfolio/entyposi-branding/ https://artware.gr/portfolio/kavala-airshow/ Οποτε καλο ειναι(σε γενικες γραμμες) να μην δεινεις τα αρχεια σου στον εργοδοτη αλλα να βλεπει την δουλεια Online η σε screenshots. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα